Tolga Karel
Početnik
- Poruka
- 3
Nece ,Dzem ce se razboleti i umreti!
Nema veze sa Oguz-om!
Nema veze sa Oguz-om!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio mi Onur juce, pita sta radi Pevacica, reko zeza ljude po forumu.
Ma, nemoj. Ja ne zezam, samo kazem svoje misljenje.

A, Onur? Sta je sa njim?
Prati seriju
Pokazala sam ja sve Onuru i on se slozio da zezas ljude, a pogotovo jednu mawu swatku talentowanu glumicu![]()
kakve veze ima da li je neko musliman ili ne sa 8-im martom?

je l' ste provalili što Džem sluša - ja sam, mala, pit bul terijer![]()

a onu njenu ludu mamu bi razbila, ne razumem kako Nedzla moze samo da joj cuti , ja bi joj vala rekla svastaJuče gledaha, sklupčana u krevet, jer sam se nešto razbolela, i shvatih koliko sam ustvari propustila.
Zelim ti brz oporavak. Cim budes videla Onura ima sve da se sredi.![]()
Pametna devojka, Oguz je frajer i poa onu njenu ludu mamu bi razbila, ne razumem kako Nedzla moze samo da joj cuti , ja bi joj vala rekla svasta

Ja volim kad Hajrije lema Nedzlu, sva se uzivi![]()

Hvala, Pevačice. Mada mislim da bi mene preporodila neka tvoja numera."Pesma nad pesmama".
)je l' ste provalili što Džem sluša - ja sam, mala, pit bul terijer![]()
ne bi ja dozvolila da se tako mama ophodi prema meni, ma sta god ja uradila, ima prava da me izbaci iz kuce ali da mi govori sta cu da radim to ne dozvoljavam, jadna Nedzla, nije kriva sto se zaljubila![]()
Ja volim kad Hajrije lema Nedzlu, sva se uzivi![]()
Batina je iz jaja izasla.hahaha salim se.. protiv sam batina..ali ipak..ovo sto je Nedzla uradila je tragedija.. Brate,da se zaljubi u sestrinog muza.. i jos se spandja sa njim.. strasno.. Ne bih volela da se meni to desi..Ja ne znam sta bih radila.. Ali ne bih nikad mogla da se spandjam sa sestrinim muzem..realno.:S