Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Juče gledaha, sklupčana u krevet, jer sam se nešto razbolela, i shvatih koliko sam ustvari propustila.... A Lejla i njeno traženje sitniša od 50 ili 100 lira? Baš je snobina.

Kako se zaplelo u mom odsustvu. Kako to da je Nedžla poklekla pred Oguzom?

ne bi ja dozvolila da se tako mama ophodi prema meni, ma sta god ja uradila, ima prava da me izbaci iz kuce ali da mi govori sta cu da radim to ne dozvoljavam, jadna Nedzla, nije kriva sto se zaljubila :sad2:

Batina je iz jaja izasla. :D hahaha salim se.. protiv sam batina..ali ipak..ovo sto je Nedzla uradila je tragedija.. Brate,da se zaljubi u sestrinog muza.. i jos se spandja sa njim.. strasno.. Ne bih volela da se meni to desi..Ja ne znam sta bih radila.. Ali ne bih nikad mogla da se spandjam sa sestrinim muzem..realno.:S

Batina je iz jaja izasla. :D hahaha salim se.. protiv sam batina..ali ipak..ovo sto je Nedzla uradila je tragedija.. Brate,da se zaljubi u sestrinog muza.. i jos se spandja sa njim.. strasno.. Ne bih volela da se meni to desi..Ja ne znam sta bih radila.. Ali ne bih nikad mogla da se spandjam sa sestrinim muzem..realno.:S

naprotiv, Lejla se zaljubila u sestrinog momka, pa se čak i kresnula s njim

Back