Ledzer
Domaćin
- Poruka
- 3.615
Pa ako nema Na tabanu, nemam pojma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo. Mene mrzi da trošim tastaturu na nebitnu spodobu kakva je Ferhunde. Svima redom je nebitna, valjda je zato jadna tako ogorčena. Sponzoruša, pritom.
Svaka sponzoruša je "ambiciozna", a da Ferhunde je uleće u krevet kojekome , ne bi se pomakla od obične službenice.
Ne vidim kod nje nikakav stil, naprotiv, obična seljanka. Nema stila u tome da budeš pohlepan, gramziv i sitan.
Nego, kako rekoh, stvarno me mrzi, i ovo je previše kucanja o takvoj dosadi.
Razočarao me je Ali Riza onim ponašanjem prema Nazmiju. Nije bio sposoban da prizna da su ispali đubrad prema čoveku. Ali niko nije savršen, osim možda Fikret. :-)
I meni je Oguz super, samo kad ne bi imao brkove...
A Lejla se bas prolepsala u ovim epizodama.
Mislim na kompoziciju sama licnost, licnost u seriji, njen izgled, ponasanje, sve odgovara... Recimo da je Seherezada glumila Ferhunde, a bila joj je ponudjena ta uloga, e onda bi bila totalno bez stila, ne bi joj lezalo da bude zloca, itd... Ovako, Ferhunde je savrseni sklop. Da su bolju glumicu trazili nikad je ne bi nasli, jednostavno joj je uloga legla... I zato kazem da je sve sa stilom.
Dobro, nije baš ambiciozna, ali je čvrsta i jaka.
Nije jaka, ona je ubila Dzevrije i pise celu seriju iz zatvora. Pokazala je svoju slabost...
Nije jaka, ona je ubila Dzevrije i pise celu seriju iz zatvora. Pokazala je svoju slabost...
Sve je to tako al' ja Ferhunde vooollliiimmm...
Jao vise, bas me nervira sa brcima, tako lep decko a ti brci ga unakazise... Mozda ih obrije do kraja serije...
Mozda nas usreci i obrije se
Kako mi je gotivan Oguz. Volim te likove koji nisu ni dobri ni losi, i od kojih mozes sve ocekivati.