Imam i ja jednu takvu, malo opasniju od tvoje. Zena je psihicki bolesnik, ima sina od dvadeset tri godine , zive preko puta kuce u kojoj zivim. Ona je nocna mora komsiluku evo vec dvadeset godina. Zena koja je zlostavljala svoje dete, tukla do iznemoglosti, zatvarala ga gde je stigla, izvodila ga kao dete golo na terasu "da mu komsije vide k..... , jer je ona rodila musko" ( deo njenog govora). Kad krene da drzi govore svi moraju vrata da zatvore, ima tako prodoran glas da jeci celo naselje. Maltretirala je decu iz komsiluka, bacala tanjire, tegle na ulicu punu dece, jednom je i sekiru zafrljacila na igraliste gde su se igrala deca.....Ima jos milion primera. Moju cerku je osamarila kad je imala nepunu godinu . Jednostavno je dosetala do kolica i zavezala joj samarcinu (poslala je negativne vibracije njenom sincicu, inace su vrsnjaci , pa se sapleo i pao). Prijavila ja to , odnela u centar za socijalni rad pisamce. Komsije zbog raznih situacija prikupile oko dvesta potpisa, poslale to bolnici, policiji, centru. Znas li sta se desilo? Apsolutno nista. Kad pravi brljotine neko pozove policiju, oni dodju, kolko da se pojave, kazu da oni tu nista ne mogu i to je to. Bas su iz policije i rekli kakva je procedura da bi moglo da se reaguje- uputiti zahtev policiji, bolnici, centru.... Djavola je tako. Eno je dere se i dalje, "drzi govore", a mi i dalje zatvaramo terase i prozore. Nadam se da cete imati vise srece od nas i da ce neko reagovati kako bi pomogao toj zeni, a naravno i vama. Ko nije doziveo, ne moze da razume koja je to nocna mora.