- Poruka
- 96.681
Кад се прави овако паметна , дам јој радикално решење...
Ох, ове постмодерне учитељице...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само храбро
Грађанин или Поданик??
Ко мисли читаће исправне и мудре књига, па ће сазнати...
Срећа прати храбре
Срећно
Eво ти наставне јединице, што си се уплашио наставних јединица из грађанског ? Шта би ? Што побеже ? Па објасни сад како би ти то презентовао.Опет ти са демонтажом народа кроз атомизирано цивилно друштво.
Одустани, није то за тебе...![]()
Eво ти наставне јединице, што си се уплашио наставних јединица из грађанског ? Шта би ? Што побеже ? Па објасни сад како би ти то презентовао.
Kad odrastaš uz jednog takvog koji je hteo u rat za kralja i otadžbinu, naučiš da svi ustanici zapnu na najprostiji životnim kamenčićimaМоже!!!
3.) Устаник...![]()
Говоримо о основној школи и о грађанском васпитању а не о докторским студијама. Какве књиге из антропологије, па политикологија и социлогија су антрополошке науке, шта си ти сад написао ? Пишеш плеоназме.Не пада ми напамет, окачио сам вам бар 100нак књига из историје пол.филозофије, политикологије, пол.социологије, метафизике, културологије, антропологије...
Дао сам ти наставне јединице, а ти имаш овај предлог. Шта ти би одједном да немаш нови предлог како би предавао грађанско ?Ја да предајем грађанско, било би у овом исквареном друштву по неки културни, антрополошки или политиколошки радикализам...![]()
E, kolega još nisi shvatio da svi oni koji nisu ušli u odeljenje imaju pregršt ideja sve dok ne dođe do realizacije istihГоворимо о основној школи и о грађанском васпитању а не о докторским студијама. Какве књиге из антропологије, па политикологија и социлогија су антрополошке науке, шта си ти сад написао ? Пишеш плеоназме.
Дао сам ти наставне јединице, а ти имаш овај предлог. Шта ти би одједном да немаш нови предлог како би предавао грађанско ?
Kad odrastaš uz jednog takvog koji je hteo u rat za kralja i otadžbinu, naučiš da svi ustanici zapnu na najprostiji životnim kamenčićima![]()
E, kolega još nisi shvatio da svi oni koji nisu ušli u odeljenje imaju pregršt ideja sve dok ne dođe do realizacije istih![]()
E, kolega još nisi shvatio da svi oni koji nisu ušli u odeljenje imaju pregršt ideja sve dok ne dođe do realizacije istih![]()
Ako nije problem, objasni mi na pp kako to izvesti sa celim odeljenjem, generaciju za generacijom.. pod uslovom da si bio razredni starešina, učitelj i slično.Ово је као када објашњавам људима како се треба поставити према деци тако да се успостави динамика моћи у којој је родитељ главни, а они ми кажу: „Волео бих да видим како би то извео са МОЈИМ дететом!” Онда им ја лепо тражим да ми пошаљу дете на један дан, и гле чуда — оно час посла научи где су границе, те се из мале битанге претвори у малог принца.
Sve postoji,izgleda, osim obuke kako komunicirati sa ljudima koji su stručni za nešto a ti nisi,a i kako izbeći da vređaš te ljude. Ne znam kako se zove ta oblast, možda ima veze sa psihologijim.Da, stvarno cudo da postoji i pedagogija....mozda bi je trebalo uvesti u skole kroz neke kurseve za nastavnike...
Dok vi čitate, mi živimo život sa tom decom. Sitna razlikaНе ласкај ми.
Нису то моје идеје, читајте оригиналну литературу и историју пол.филозофије, све је тамо одавно речено и циклично ће се поновити...
Измишљате топлу воду, док не дођете до решења које су већ одавно мртви приметили и написали...
Прође ти живот у Калимеровању...![]()
Umesto da kao elita sedite na obali i uzivate u neradu. Greota vala....i nije u redu, od strane drzave i bogatih roditelja....Dok vi čitate, mi živimo život sa tom decom. Sitna razlikaNe, moj život prolazi u najlepšem zanimanju, opismenjavanju budućih ljudi i vaspitavanju.
a gde je tu pomoc prijatelja? da im organizujes neki kursic u prirodi da malo uzivaju...Кад се прави овако паметна , дам јој радикално решење...
Je l ti to projektuješ svoju zavist ?Umesto da kao elita sedite na obali i uzivate u neradu. Greota vala....i nije u redu, od strane drzave i bogatih roditelja....
И како то успеваш ?Ово је као када објашњавам људима како се треба поставити према деци тако да се успостави динамика моћи у којој је родитељ главни, а они ми кажу: „Волео бих да видим како би то извео са МОЈИМ дететом!” Онда им ја лепо тражим да ми пошаљу дете на један дан, и гле чуда — оно час посла научи где су границе, те се из мале битанге претвори у малог принца.
Објасни васпитно запуштеној деци да се понашају без средстава принуде. На пример, постоје деца која редовно пљују, туку се, показују средњи прст, искачу кроз прозор итд и сл. Како без принуде објаснити тој деци да ометају другу децу ?Ljude koji ne umeju da komuniciraju bez sredstva prinude treba odstraniti iz decije blizine, jer su los primer i sire nasilje oko sebe.
Ово што ти пишеш јесте како теби изгледа просвета. Као што је сваки човек у Србији идеалан тренер и састављач идеалне екипе. Тако су и сви стручњаци за дечије васпитање и за правилан одгој деце на часу.I ovde se pokazuje zasto nam je prosveta losa....i odakle pocinje...
Нисам добро разумео, лоша је због .... ? Твоје решење је ... ?I ovde se pokazuje zasto nam je prosveta losa....i odakle pocinje...
Dok vi čitate, mi živimo život sa tom decom. Sitna razlikaNe, moj život prolazi u najlepšem zanimanju, opismenjavanju budućih ljudi i vaspitavanju.
И како то успеваш ?
И како то успеваш ?
Комбинација васпитачког разбора и ауторитета. Васпитачи којима фали било која од те две компоненте морају да опонашају оне који их имају обе како би постигли колики-толики успех са својим ученицима, али си у праву кад кажеш да је све узалудно ако не постоји могућност принуде у крајњој нужди.
Сви проблеми у српском школству би се решили јако лако када би људи били спремни да спроведу одређене „екстремне” мере.