tis ga birala ne jaVidi, za mene možeš svašta da kažeš samo ne da sam razočarana ili ogorčena
Niti ga mrzim niti osuđujem
Nije umeo bolje
A nije hteo ni da se trudi
Ne znači da neki drugi muškarci to ne umeju
Loša kombinacija i to je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tis ga birala ne jaVidi, za mene možeš svašta da kažeš samo ne da sam razočarana ili ogorčena
Niti ga mrzim niti osuđujem
Nije umeo bolje
A nije hteo ni da se trudi
Ne znači da neki drugi muškarci to ne umeju
Loša kombinacija i to je to
samo treba da bude strpljiv desetak godinaNije tačno
Jer zavisi i od muškarca
Ako nemilosrdno zloupotrebljava zatvorena usta i pomera granice do neizdtžljivosti...
Bolje da nije ćutala
A za bebe
Naprotiv
Ako muškarac voli ženu i zaista želi dete
Biće srećan zbog ljubavi i brige koju majka pruža detetu
Pomagaće i voleće ih u paketu
A žena kroz majčinsvo produbljuje samo svoju sposobnost da voli
Pametan muškarac koji voli nije ljubomoran ta ljubav prema detetu, još će da bude na ogromnom dobitku kada dete malo odraste
Dobiće mnogo više ljubavi od žene
I šta ima neko od toga da čuje još jedno loše iskustvo
Baš iz lošeg ako si nešto naučio treba onima koji počinju dati volje da postupaju drugačije, pametnije
mdasamo treba da bude strpljiv desetak godina
jel tako maki![]()
kum od mog caleta je davno imao sve zive veze pa i u jatu i njegova bliska rodjaka htela da konkurise za stjuardesu, ceo zivot to sanjala... i svi navalili na njega ajde cimni tog tamo nek je prime on kaze ne pada mi na pamet, a malu voleo kao da je njegova cerka...i cale od te male kaze pa sto bre neces, a on mudro kaze ja ga zovnem prime je i posle nekog vremena avion u kome je ona se strmopizdi i ona zagine ... onda ce biti sto si potezao veze, jok hvala.. a cale njen, ma nece te bre covece niko ni za sta optuzivati, a kum kaze, mozda ti neces ali ja imam ono u sebi sto se zove savest i osecaj odgovornosti.
tis ga birala ne ja
Pa da,da ne ulaze u brak![]()
ja da solim pamet nekome o promasenim idealima pa da se zaebe gore od mene......idi begaj...
Slazem seDa, birala, pogrešila i nikog ne osuđujem
Ali ipak verujem u brak
Za mlade ljude je bitno da veruju u brak da bi stvarali porodicu, ako mi sa lošim iskustvom možemo da im damo neki savet ne vidim ništa loše u tome
Ja bi volela da moja deca imaju normalne brakove i porodice i savetujem ih da uče na našim greškama a ne da odustaju ili i ne pokušaju
To što meni to više nije opcija to je moj lični izbor
Ne treba trovati sve oko sebe svojim ogorčenjem