Kad je braku kraj?

Nije tačno
Jer zavisi i od muškarca
Ako nemilosrdno zloupotrebljava zatvorena usta i pomera granice do neizdtžljivosti...
Bolje da nije ćutala

A za bebe
Naprotiv
Ako muškarac voli ženu i zaista želi dete
Biće srećan zbog ljubavi i brige koju majka pruža detetu
Pomagaće i voleće ih u paketu
A žena kroz majčinsvo produbljuje samo svoju sposobnost da voli
Pametan muškarac koji voli nije ljubomoran ta ljubav prema detetu, još će da bude na ogromnom dobitku kada dete malo odraste
Dobiće mnogo više ljubavi od žene
samo treba da bude strpljiv desetak godina
jel tako maki:lol:

I šta ima neko od toga da čuje još jedno loše iskustvo

Baš iz lošeg ako si nešto naučio treba onima koji počinju dati volje da postupaju drugačije, pametnije

aham

da dajem savete pa da posle ja budem grbav kad se popichkaju jel to?

kum od mog caleta je davno imao sve zive veze pa i u jatu i njegova bliska rodjaka htela da konkurise za stjuardesu, ceo zivot to sanjala... i svi navalili na njega ajde cimni tog tamo nek je prime on kaze ne pada mi na pamet, a malu voleo kao da je njegova cerka...i cale od te male kaze pa sto bre neces, a on mudro kaze ja ga zovnem prime je i posle nekog vremena avion u kome je ona se strmopizdi i ona zagine ... onda ce biti sto si potezao veze, jok hvala.. a cale njen, ma nece te bre covece niko ni za sta optuzivati, a kum kaze, mozda ti neces ali ja imam ono u sebi sto se zove savest i osecaj odgovornosti.

kum od mog caleta je davno imao sve zive veze pa i u jatu i njegova bliska rodjaka htela da konkurise za stjuardesu, ceo zivot to sanjala... i svi navalili na njega ajde cimni tog tamo nek je prime on kaze ne pada mi na pamet, a malu voleo kao da je njegova cerka...i cale od te male kaze pa sto bre neces, a on mudro kaze ja ga zovnem prime je i posle nekog vremena avion u kome je ona se strmopizdi i ona zagine ... onda ce biti sto si potezao veze, jok hvala.. a cale njen, ma nece te bre covece niko ni za sta optuzivati, a kum kaze, mozda ti neces ali ja imam ono u sebi sto se zove savest i osecaj odgovornosti.

Kum od mog ćaleta je davno imao sve žive veze, pa i u spoljnoj stvarnosti, a ja htela da izađem napolje, ceo život to sanjala... I svi navalili na njega ajde cimni tog tamo, on kaže ne pada mi na pamet, a voleo me kao da sam njegova ćerka... I moj ćale kaže pa što bre nećeš, a on mudro kaže prime je i posle nekog vremena padne fasada na nju i zagine ... onda će biti što si potezao veze, jok hvala.. A moj ćale, ma neće te bre čoveče niko ni za šta a optuživati, a kum kaže, možda ti nećeš ali ja imam ono u sebi što se zove savest i osećaj odgovornosti.

I tako ja ni dan danas nikad nisam izašla napolje.

tis ga birala ne ja
Pa da,da ne ulaze u brak :D

Da, birala, pogrešila i nikog ne osuđujem

Ali ipak verujem u brak
Za mlade ljude je bitno da veruju u brak da bi stvarali porodicu, ako mi sa lošim iskustvom možemo da im damo neki savet ne vidim ništa loše u tome

Ja bi volela da moja deca imaju normalne brakove i porodice i savetujem ih da uče na našim greškama a ne da odustaju ili i ne pokušaju

To što meni to više nije opcija to je moj lični izbor
Ne treba trovati sve oko sebe svojim ogorčenjem

ja da solim pamet nekome o promasenim idealima pa da se zaebe gore od mene......idi begaj...

A žao mi što su te banovali

Da mi odgovoriš
Jesi li ti za to da se niko ne venčava da žene same rađaju decu, da bude roditelj 1 i roditelj 2
Da porodica ne treba da postoji kao osnovna ćelija društva
Jbt, pa naši pogrešni izbori i odluke ne znače kraj sveta...

Da, birala, pogrešila i nikog ne osuđujem

Ali ipak verujem u brak
Za mlade ljude je bitno da veruju u brak da bi stvarali porodicu, ako mi sa lošim iskustvom možemo da im damo neki savet ne vidim ništa loše u tome

Ja bi volela da moja deca imaju normalne brakove i porodice i savetujem ih da uče na našim greškama a ne da odustaju ili i ne pokušaju

To što meni to više nije opcija to je moj lični izbor
Ne treba trovati sve oko sebe svojim ogorčenjem
Slazem se

Veovatno kada ponestane ljubavi,moguce od zasicenja ili nesto tog tipa. Ljudi se uglavnom trude da odrze vezu ili brak, i da opstanu zajedno,retko ko se razvodi ili napusta doslovce. Treba se drzati zajedno,mada moguce da ako je neslaganje veliko da se desi,da onda moze da dodje do toga da ne zele vise zajednicki zivot.Ne treba se radovati tome, treba da pozelis svakome da opstane u svojim brakovima i vezama, vrlo je vazno da brak opstane i da se prevazicu poteskoce.Trebas se truditi i da pomognes da se odrzi brak. Imala sam drugaricu, kojoj je bilo tesko u braku,konstantne svadje,neslaganja, medjutim cesto mi se poveravala i prepricavala mi dogodovstine izmedju njenog muza,takodje mog druga, i nje i ja sam se trudila koliko sam mogla da joj se nadjem pri pomoci i da ih mirim, i cesto se desavalo da se pomire nakon sto je ja posavetujem ili dam po koji savet ili pruzim neku vrstu pomoci.I dan danas su zajedno, i drago mi je da sam uspela da ih pomirim bezbroj puta i tako. Cak stavise njen muz joj je dopustao da idem sa njom gde god, i njoj posebno da ide sa mnom gde god,jer je tako procenio da sam dobro drustvo njoj. Trebas biti patrijahalan,i ako mozes pomoci da opstane neciji brak, onda trebas pruziti svu potrebnu pomoc.

Back