"Kad ja to rekao/rekla"?

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mito,ja nemam nameru da muvam muški rod.Ne molim ni za šta.
ах.
избаци тај мод из главе и угради онај где то није молба него манипулација.
шта си се омлитавила, унеси живот, уради нешто што је мало ризично. Да ти проструји крв кроз вене. Да оживиш.

ах.
шта си се омлитавила, унеси живот, уради нешто што је мало ризично. Да ти проструји крв кроз вене. Да оживиш.
Pa,nije na devojci da muva momka.

ах.
Znaš,imam drugaricu koja je lika volela šest punih godina,nije mu rekla,javljala mu se prva,on je ukapirao,ali joj rekao da nece nikad biti sa njom,samo zato sto je nosila naocare za vid.

• Tužan
Reactions: DUH
Znaš,imam drugaricu koja je lika volela šest punih godina,nije mu rekla,javljala mu se prva,on je ukapirao,ali joj rekao da nece nikad biti sa njom,samo zato sto je nosila naocare za vid.
ту ће слику да избрише оног трена када пред њим прошета неког доброг фрајера и само га онако овлаш погледа а као да га није приметила.
Мушкарци обично игноришу оно што им је на дохват руке.

ту ће слику да избрише оног трена када пред њим прошета неког доброг фрајера и само га онако овлаш погледа а као да га није приметила.
Znas kako,sad je kasno i da proseta bilo koga,kad nisu u kontaktu.Nije mogla da bude u kontaktu jer ga je volela,a on nije voleo nju na taj nacin,zao mi je nje.

Ovi koje ja poznajem ne ignorišu, iskoriste.
Ali kapiram šta pričaš.

Jel' probala drugi ram jbte? Barem danas za svakoga postoji oblik sa kojim je cool, a i do stava je.
Ja sam cool, ja sam sexy, prvo kažeš ogledalu pa onda izađeš napolje.
Ne verujem da je liku samo to bio problem, vrv je ona bila očigledni kompleksaš.
A postoje i kontaktna sočiva.
Ej, 6 godina!

Back