Stvarno nisi morao da ulaziš u detalje.Nisam nikad nikom drkao, al sam se ljubio samo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno nisi morao da ulaziš u detalje.Nisam nikad nikom drkao, al sam se ljubio samo...
Krindz je krindz, nema veze sa moralom.Tako je, ovde sve neki moralisti :ČP
Срам вас било! Где вам је толеранција? Ни улошци нису више само за жене.Ovo je pretpostavljam pitanje samo za žene?
Што сам моралиста ако нећу да ти гњечим јајца штикламаTako je, ovde sve neki moralisti :ČP
Nije ti to fazon :>PШто сам моралиста ако нећу да ти гњечим јајца штиклама
to je i dalje sve duboko moralno. nikad nećeš preći stvarne granice i reći nešto što stvarno boli, tipa otac te je ostavio sa 6 godina i sličnoTako je, ovde sve neki moralisti :ČP
Ствар личних преференција, не морала.Nije ti to fazon :>P
То чувате за годишљицу! <3to je i dalje sve duboko moralno. nikad nećeš preći stvarne granice i reći nešto što stvarno boli, tipa otac te je ostavio sa 6 godina i slično
ne, za godišnjicu je šoranje u usta UTI editionТо чувате за годишљицу! <3
Није нешто маштовито, искрne, za godišnjicu je šoranje u usta UTI edition
Nisam mislio na tebe i to, nego na komentar da je krindž :>PСтвар личних преференција, не морала.
Па кад јесте.Nisam mislio na tebe i to, nego na komentar da je krindž :>P
ne treba ni da bude, maštovitost je precenjena u tim stvarima i više ego trip, stare oprobane stvari su najbolje.Није нешто маштовито, искр
Krindž je kada te tip moli da ti puši, a za uzvrat da mu pojebeš drugaricu :>PПа кад јесте.
Jasta, deda mi je pricao o babinim UTI edicijamane treba ni da bude, maštovitost je precenjena u tim stvarima i više ego trip, stare oprobane stvari su najbolje.
mmm, seksiKrindž je kada te tip moli da ti puši, a za uzvrat da mu pojebeš drugaricu :>P
Na istoj smo frekvenciji >mmm, seksi

Kolko?talasnoj dužini?
ok ali ja ne radim for free
Цена у имбокс лолзKolko?
zavisi od nivoa mog psihofizičkog angažovanja. primenjujem li opštu formulu na tebe pa ako zaboli ok, ili imam malo detaljniji uvid, aka tvoj karton kod psihijatraKolko?
Na konju si ako Maksi zena odobri budzet.zavisi od nivoa mog psihofizičkog angažovanja. primenjujem li opštu formulu na tebe pa ako zaboli ok, ili imam malo detaljniji uvid, aka tvoj karton kod psihijatra
i da, svi propratni rekviziti, donji veš za mene, čarape, štikle, metalni obruč za penis, itd, su tvoj trošak
Nije to moj fazon :>Pzavisi od nivoa mog psihofizičkog angažovanja. primenjujem li opštu formulu na tebe pa ako zaboli ok, ili imam malo detaljniji uvid, aka tvoj karton kod psihijatra
i da, svi propratni rekviziti, donji veš za mene, čarape, štikle, metalni obruč za penis, itd, su tvoj trošak