Ja gubim se ko guska, kad vidiš kako djuskam

Gubim se ko koka, kad da vidis kako rokam.
Gubim se glista, kada vidis kako blistam.
Gubim se ko vods, kada vidis kako hodam.
i ti mi neki bacje, ne znas ni rimu da NAbodes?
gubim se ko koka koju pet'o roka
gubim se ko glista koja na kisi blista
gubim se ko voda, kad manekenka hoda :balavi:

mada i postavljacica je trebala da postavi naslov:
gubim se ko guska kada djuska

ja sam inace osvajao zenskinje na djuskanje,a ne znam nit da pevm nit da sviram, samo padam na njih, ili sam padao davnih dana, kaze kum jednom me spasao batina zbog prljavog plesa

Poslednja izmena:
ova tema može na muziku, eventualno na svaštaru
znaci, ovo stvarno vise nema smisla da se otvaraju teme da bi se bacile, a nisu uospte za bacanje; dok je ova krrsta gradila reputaciju, ja licno sam sugerisao otvaranje novih podforuma i tako je krsta rasla, zahvaljujuci i meni, a sta je ovo sada?
muskarac mora da ima definiciju, misicnu, znaju bilderi, otac sina da nauci strukturi, ... vama svima kao da nije stalo, kao da ste se predali, stigoste do zokijeve UCMALOSTI, tesko da ce to na dobro da izadje, nedobra moja drugarice, nisam optimista
Ima i ona - jedna mala plava na ramenu mi spava, samo što je kod mene to - jedna mala žuta po kurčekanji mi luta.
Ne zanm zašto je ova briljantna temilica zapuštena kao žbun bez baštovana, kao split bez banana?
zato sto si caci koji me ignorise, zentaro! pa neka ti neko dojavi vec, buduci da me ignorises

ja doso da vas malo redefinisem i profilisem, rek;o treba ljis, a ti meni nogu u dupe?

Poslednja izmena:
запазио сам ту реч, али нисам још провалио који је то дискут... a ti si prijatelju obican smor, danguba
Ponosan si što počinjem da ličiš na druge
pogubljena danguba, koja lovi zapete, a nepismena - ti bre prvo sa samim sobom moras da se dogovoris sta bi uopste hteo da kazes, ili postignes, pa tek onda da nam to serviras, ne bi li mi event. komprehendlovali

Back