- Poruka
- 92.896
...se opustim i malo prozezam.
Zašto vi dolazite?
Zašto vi dolazite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da će neka od dama poslati sise u inbox...se opustim i malo prozezam.
Zašto vi dolazite?
...se opustim i malo prozezam.
Zašto vi dolazite?
Isto ali bude svega...se opustim i malo prozezam.
Zašto vi dolazite?
Isto....se opustim i malo prozezam.
Zašto vi dolazite?
Dođi i padni mi na grudiDaaa... nađem nekog ko u neko slično vreme razmišlja o sličnim stvarima, pa da se tu smestim i da lelujamo zajedno. To mi je nekako ideal, ali volim i kad dođem i pročitam nešto o čemu nisam ni razmišljala, a, eto zgodne prilike, što da ne?;
Onako... iako ima dana kad prosto ne mogu da povirim,
Forum me je retko izneverio kad mogu da budem tu.
Samo ne volim kad postanem predmet sebi bezrazložne sprdačine, a da sama sebe, totalno nepranirano i neočekivano, dovedem do toga.![]()
Laže,dolazi jer se nada da će neko pokrenuti temu gej erotskih fotografija
Batice, otkud ti mene tako dobro poznajes?Laže,dolazi jer se nada da će neko pokrenuti temu gej erotskih fotografija
Isti se prepoznajuBatice, otkud ti mene tako dobro poznajes?
![]()
Batice, ja mislim da ti moj opus od prije znas, samo ne ovdje zafrkavas.Isti se prepoznaju![]()
Hvala, draga osobo... Dao Bog da ti na grudi padne neko malo lakše prirode nego što sam ja, ali... do neba hvala! Cenim, i kao da sam pala!Dođi i padni mi na grudi
Beži bre @Samsonight suza mi se oteHvala, draga osobo... Dao Bog da ti na grudi padne neko malo lakše prirode nego što sam ja, ali... do neba hvala! Cenim, i kao da sam pala!![]()
Na šta sumljaš druže stariBatice, ja mislim da ti moj opus od prije znas, samo ne ovdje zafrkavas.
Da me znas s indexa kao jos minimalno pet-sest forumasa tu.Na šta sumljaš druže stari
Ne čitam taj homoseksualni portal,naravno da sam se "maskiro",mada mi je zanimljivo da nitko ne zna tko je "profesor Iskapa"Da me znas s indexa kao jos minimalno pet-sest forumasa tu.
Oprosti ako sam fulao, ali br't Pop i ja jedini smo javno nickovima dali do znanja tko smo, ovi ostali se maskirali.
![]()
Neka toga...Beži bre @Samsonight suza mi se ote![]()
Nije portal, vec forum, tj. vec bivsi, odavno bivsi forum.Ne čitam taj homoseksualni portal,naravno da sam se "maskiro",mada mi je zanimljivo da nitko ne zna tko je "profesor Iskapa"
IJa dolazim na forum iz istog razloga kao i ti. Da podelim malo svoje znanje i da unapredim svoju konverzaciju sa ljudima....se opustim i malo prozezam.
Zašto vi dolazite?
jos nisi dobio?Nadam se da će neka od dama poslati sise u inbox