Kad covek ne moze da j... od ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Dirk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Goddess of the far east:
Ako ona ovako reaguje onda je to već pola rešenog problema.U suštini svaka žena bi baš ovako trebala da reaguje.Ni u kom slučaju da ga ponižava ,no ima i takvih.Ili još gore, traži nepostojeće razloge.I zato sam navela da je poželjna iskrena konverzacija.
My dear Goddess, nikako da me razumeš. Znam da bi žene imale strpljenja. Ono što ja želim da kažem objasniću ti najbanalnijim primerom. Zovne ga kod sebe na večeru i nakon večere, koja bi mogla da sadrži kolač od čokolade (ne znam za vas,ali mene loži :D ), se skine pred njim i počne da radi posao koji najbolje zna. Primer je uprošten i malo ektreman, ali bi dečko proradio kao sat.
Ništa ne pali kao ženska dominacija, zato mi se i sviđa tvoj nick :D ;)

DeteSunca:
My dear Goddess, nikako da me razumeš. Znam da bi žene imale strpljenja. Ono što ja želim da kažem objasniću ti najbanalnijim primerom. Zovne ga kod sebe na večeru i nakon večere, koja bi mogla da sadrži kolač od čokolade (ne znam za vas,ali mene loži :D ), se skine pred njim i počne da radi posao koji najbolje zna. Primer je uprošten i malo ektreman, ali bi dečko proradio kao sat.
...ok... mozzda i uspe....
...a mozzda on to shvati kao da ona sili, jer ako joj je rekao, a ona nema strpljenja... pa, kako ce onda to da deluje?
...mozzda neka kombinacija... knpr. on joj kazze mogli bi da probamo vecheras? a ona na to, umesto odgovora, organizuje gore pomenutu predstavu sa jel` kolachem?

Maslachak:
...ok... mozzda i uspe....
...a mozzda on to shvati kao da ona sili, jer ako joj je rekao, a ona nema strpljenja... pa, kako ce onda to da deluje?
...mozzda neka kombinacija... knpr. on joj kazze mogli bi da probamo vecheras? a ona na to, umesto odgovora, organizuje gore pomenutu predstavu sa jel` kolachem?
Pa nisu deca (a možda i jesu :-? ) pa da sad ispadne da neko nekog tera. Momak je normalan, još iskusan, samo je taj mali zayeb u glavi. To je lako rešivo.

DeteSunca:

Da potpuno te razumem.Hteo si da kažeš da bi ona trebala da povede igru ili kako god.Šta ako je ona ta koja je navikla da je upravo muškarac inicijator,odnosno ima sasvim po meni pogrešnu predstavu seksa.Ne bih da zalazim u dubinu problema zašto je to tako.

A za nick... :D

Goddess of the far east:
Da potpuno te razumem.Hteo si da kažeš da bi ona trebala da povede igru ili kako god.Šta ako je ona ta koja je navikla da je upravo muškarac inicijator,odnosno ima sasvim po meni pogrešnu predstavu seksa.Ne bih da zalazim u dubinu problema zašto je to tako.

A za nick... :D
Pa ako je rođena ovde onda mora da je tako. Ovde sve mi moramo.... :D , mislim, zanimljivo je to, mučiti se oko ribe, ali nekad bi i mi malo da odmorimo i da se pravimo važni... :D

Nadam se da ti nisi takva.... :D

Frank_Black:
Posmatram i evo da i ja napisem moje misljenje o ovom problemu. Mislim da je ona bitan faktor resenja tog problema tj. mislim da se treba potruditi i iskreno razgovarati. Razgovor pomaze u mnogo slucajeva, a mislim da je njemu bas potreban sa njene strane. Treba ici postepeno a ne odma jao imam problem, ajmo kod psihologa, sexologa, da okacimo poruku na net. Moj savet je prvi korak da ucini ona da razgovara o tom problemu, opustice ga i stvari ce poci na bolje, ako to ne uspe treba ici malo dalje pa ima mnogo opcija. To je bilo samo moje misljenje!
ma kakav razgovor, cica treba samo da mu pokaze da ona stvarno hoce da se kresne sa njim i da joj to prija (ako joj prija), ona ima vece mogucnosti id njega da doprinese resavanju problema. Ma njesra kad si tako do usiju zaljubljen

Dirk:
Juce ja na msn, nadjem se sa ortakom sa kojimnisam dugo pricao, inace vazi za momka koji
ima pun zid recki, jurio za devojkama ceo zivot...elem, decko se zaljubio...i to bi sve bilo divno i krasno da nema prroblem...kaze, toliko je voli da ne moze da mu se dig.. na nju??? I sad se razmislja da poseti psihologa, tj sexologa...stya vi mislite o time?

Gluposti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back