Kad ce se Boograd, rsi zloglacsnu kucu cveca?

S.Sindjelich 2:
...pa tako je vas crkli zloconca J.B.TiTo naucio, (da lazete), pa i svoje dete lazes, sram te bilo ,,m..arcu jedan"!...

Sto nisi tako pricao dok je Tile bio ziv?

Kao da Srbija nema pametnija posla nego da unistava grobove ma ciji oni bili! To nije palo na pamet ni coveku iz struke, Tomi.

Bolje idi kresni nesto, nego sto se izivljavas ovde na forumu!

A za ono m..gar.e,
fuckyouwk7.gif

a sindjelicu, da nisi ti jedan od onih ciji su roditelji popalili u inostranstvo, pa te tamo ucili srpski :)
a ti, u drugom govornom podrucju, lose kapirao taj jezik?
e takvi su najgori....
pobegnu, zaborave srpski, ali onda pametuju sta treba da se srusi i sta treba da se gradi....
dodji sa porodicom ovde, pozivite ovde 20 godina, pa onda pricajte sta mislite da treba....

S.Sindjelich 2:
SISAJ KU RAC...za ovakav ruzan izraz, od moderatora ne trazim da te banuje, ali te trba opomenuti da se ovako ne izrazavas, jer kod nas Srba, kad se neko ponasa tako, mi ga cenimo malo uman ili bio u bolnicu pa sa njim nesto nije u radu"!...
e,izvini na "izrazu" molim te,samo nemoj da trazis da me banuju,samo to ne :roll:
jel ti odgovara ZVACI MI KITU ili NAPUSHI MI SE KURCHINE?
aj' bas me zanima,valjda cemo naci neki koji ti odgovara...

MASTERMIND:
e,izvini na "izrazu" molim te,samo nemoj da trazis da me banuju,samo to ne :roll:
jel ti odgovara ZVACI MI KITU ili NAPUSHI MI SE KURCHINE?
aj' bas me zanima,valjda cemo naci neki koji ti odgovara...
tvoja ponudu cu propustam tvojoj kevi, inace "skrabam" da me Srbi razumu, a ne ustase, jer sam siguran da se krijes iza njegov smrdljiv grob!...

bojan p:
Kako možeš da postaviš takvo pitanje pravom Srbinu?!?! :shock:
Kad kreneš od Vancouver-a na sever, posle 30 milja skreneš levo, a dalje ćeš se sam snaći, valjda?! :)
Papir trpi sve, u ovom slučaju, staze na hard disku. Pusti Srbendu da uživa u svojim postovima. :(
Није, бвве, скренеш лево, код Албукеркија...
Ај' шта сте навалили на човека.. по писанију би се рекло да је краљ химселф..
crazy-1.gif

bojan p:
Izgleda da si ti jedini kome ništa nije jasno, a izgleda da nemaš ni pameti da to shvatiš, bez obzira na količinu soli koju pominješ.
bojan p, varas se (musko) varas, mislim da tebi nije jasno, a da ti je jasno sta je taj ratni zlocinac pocinio zlo Srpskom narodu, onda bi mislio kako da mi odgovoris,jer njegov smrdljiv spomenik vam smeta, naj manje meni!...

S.Sindjelich 2:
bojan p, varas se (musko) varas, mislim da tebi nije jasno, a da ti je jasno sta je taj ratni zlocinac pocinio zlo Srpskom narodu, onda bi mislio kako da mi odgovoris,jer njegov smrdljiv spomenik vam smeta, naj manje meni!...
Ne, ne varam se uopšte. Ako krene da se ruši sve što se nekome ne sviđa, Beograd bi bio poljanče. Shvati da time što ćeš se sruštiti pomenuti objekat, niko ništa neće dobiti (osim takvih kao ti koji će onda moći da se hvale da su učinili nešto po pitanju rušenja), a Beograd će izgubiti bar jedno zanimljivo turističku lokaciju.

Jedino što mi zaista nije jasno, što nisi pokrenuo neku akciju da se nešto napravi. Valjda je ideja da se ide napred, a ne nazad! Zaista ne razumem tvoj rušilački nagon.

Back