Kad će Metro?

peta generacija CISTOKRVNIH beogradjana :rotf:

Jung ? pacije je to prezime ?
Pa Aja Jung je tvoja, SNS-ovka

``Osoba zvana Adriana Aja (Milana) Krtolica (Ivane) Pavić (Đorđa) Putnik (Isaka) Singer (Karla) Jung, udato Kanelopulos, pogibe objašnjavajući da je peta generacija Beograđana koja živi u istoj kući na Dorćolu. Hajd što je rastegla pojam Dorćol, nego je, tvrde upućeniji, zaboravila da kaže da je ta kuća koju zove porodičnom, pripadala nekoj drugoj porodici pre 1945.godine.``

Ovi ne znaju rupu da asfaltiraju. Palo im brdo na put. Da naprave metro pa jača kiša da probije pod zemljom da nas podavi. Prokop, novi Bas sve im prokišnjava.
иДИОТИЗАМ...Цео Центар Града је на подземним водама.
Ајд што његови Кумови трпају НАДЗЕМНЕ рЕКЕ У ЦЕВИ око Старе,Суве Планине да би се Гамад и даље Богатила,
ал како ти да спроведеш ПОНОРНИЦУ У Цеви да је изолујеш?
То је већ мало у дискораку њихових изопачених,примитивних Мозгова и изискује им много већа Улагања него што су замислили.
Кад ћемо да их бесимо на Теразијама?

IMG_20241017_192404.jpg

I da dodje cudo zvano Metro mislim da će guzve i dalje biti na ulicama. Smanjiće se, mozda, u autobusima, tramvajima i trolejbusima. Ovaj grad je postao premali, ulice su male, treba svaku ulicu proširiti sa jednom do dve trake.

Beograd nema metro, ali masno plaća njegove šefove: Revizor otkrio misteriozne putne troškove, dnevnice i astronomske plate fantomskog preduzeća​

Nepoznati putni troškovi i dnevnice za odlaske u inostranstvo, 11 neraspisanih poziva za javne nabavke - samo su neke od nepravilnosti koje je Državna revizorska institucija otkrila u finansijama "Beogradskog metroa". Ipak, ovo misteriozno javno preduzeće uspeva da posluje "u plusu", iako niko ne zna koje usluge ono pruža, jer metro još uvek nemamo, a ne znamo ni kada ćemo ga dobiti. To ne sprečava zaposlene da dobijaju plate na koje je za godinu dana otišlo više od 700.000 evra.

Analizu finansija JKP „Beogradski metro i voz“ uradila je Državna revizorska institucija (DRI).

Javne nabavke se ne raspisuju, a ne zna se ni kolike su dnevnice za službeni put

Prema izveštaju državnog revizora, finansijski izveštaj ovog preduzeća za 2022. godinu, daju istinit i objektivan prikaz njihovih finansija, ali to ne znači da ipak nije bilo nepravlnosti.

https://nova.rs/vesti/biznis/beogra...ice-i-astronomske-plate-fantomskog-preduzeca/

Autorska tema.

Zanima me, postoje li neki novi zvanični podaci, ili bar izjave zvaničnika, u vezi toga kada će bar jedna linija metroa da proradi u Beogradu?

Mislim, znam da je Aja Jung, peta generacija čistokrvnih Beograđana, svojevremeno kupila karte, pa me zanima zbog nje, da ih ne izgubi negde, kad će više taj metro?

Možda 2022. godine, kako reče preCednik onomad? 🤔🤔🤔

Сад ће прецедник да ти одговори и нагузи се,
да ти и слични можете да га карате.

Причекај ...

Back