хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 10.684
Hvala,zelim vam sreca,pa i vi da imate metro.Ivane,imate metro? Svaka čast!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala,zelim vam sreca,pa i vi da imate metro.Ivane,imate metro? Svaka čast!
Imaju i fontanu gde plivaju za časni krst![]()
peta generacija CISTOKRVNIH beogradjana
Jung ? pacije je to prezime ?
Pa Aja Jung je tvoja, SNS-ovka
иДИОТИЗАМ...Цео Центар Града је на подземним водама.Ovi ne znaju rupu da asfaltiraju. Palo im brdo na put. Da naprave metro pa jača kiša da probije pod zemljom da nas podavi. Prokop, novi Bas sve im prokišnjava.
Metro viśe nema svrhe, to je prebazidjen projekat.
Koje tačke da povežeš kada je svuda podjednako krcato?
Sad će leteći taksi, leteći autobusi...
Sklanjamo mostove
Није доста! Има и Метро на ВидиковцуIma već METRO na starom Novosadskom putu a ima i jedan METRO u Borči...
Dosta je dva Metroa.
Ne razumem šta ova opozicija hoće kad Beograd ima TRI Metroa.Није доста! Има и Метро на Видиковцу![]()
Ne razumem šta ova opozicija hoće kad Beograd ima TRI Metroa.
Džakarta ima 10 miliona ljudi i nijedan metro, a mi zlatnim viljuškama boc boc
Prvo smo preskočili pola veka 50 godina. Bila je korona, pa nismo mogli zurku da pravimo. Sledeća godina je 55. naša. To će bude lumperaj na Beogradu na vodu.Uskoro ce doci punih 100 godina od prvog plana za metro u Beogradu.
Ima i na Vidikovcu. Zaboravio si treći. Taman 3 linije.Ima već METRO na starom Novosadskom putu a ima i jedan METRO u Borči...
Dosta je dva Metroa.
Autorska tema.
Zanima me, postoje li neki novi zvanični podaci, ili bar izjave zvaničnika, u vezi toga kada će bar jedna linija metroa da proradi u Beogradu?
Mislim, znam da je Aja Jung, peta generacija čistokrvnih Beograđana, svojevremeno kupila karte, pa me zanima zbog nje, da ih ne izgubi negde, kad će više taj metro?
Možda 2022. godine, kako reče preCednik onomad?![]()