Kad će Metro?

Autorska tema.

Zanima me, postoje li neki novi zvanični podaci, ili bar izjave zvaničnika, u vezi toga kada će bar jedna linija metroa da proradi u Beogradu?

Mislim, znam da je Aja Jung, peta generacija čistokrvnih Beograđana, svojevremeno kupila karte, pa me zanima zbog nje, da ih ne izgubi negde, kad će više taj metro?

Možda 2022. godine, kako reče preCednik onomad? 🤔🤔🤔
ima metro u Srbiji odavno!

Picture1.jpg

Ео, саће...чим буде АВ нашао свој интерес, има да се копа, "одмах, сад и без одлагања"

Само ћете чути једно јутро на РТС-у - почело копање (уговори ће се после потписати) :hahaha:
Metro viśe nema svrhe, to je prebazidjen projekat.
Koje tačke da povežeš kada je svuda podjednako krcato?

Sad će leteći taksi, leteći autobusi...
Sklanjamo mostove

Autorska tema.

Zanima me, postoje li neki novi zvanični podaci, ili bar izjave zvaničnika, u vezi toga kada će bar jedna linija metroa da proradi u Beogradu?

Mislim, znam da je Aja Jung, peta generacija čistokrvnih Beograđana, svojevremeno kupila karte, pa me zanima zbog nje, da ih ne izgubi negde, kad će više taj metro?

Metro? A pa metro će...sad se priprema sednica da bude komisija za tender za dokumentaciju pa da se to sve sredi pa tender za to, i ove krtIce mašine da stignu...

Autorska tema.

Aja Jung, peta generacija čistokrvnih Beograđana,
rekli bi kumrovcani

BUM SE USRAL OD OVOGA!

peta generacija CISTOKRVNIH beogradjana :rotf:

Jung ? pacije je to prezime ? svapsko nacisticko ? pa nisu svabovi u bg odavnina pobogu ? onni su tu dosli gospodariti 1941...
dakle baba il prabab joj se za vreme okupacije druzilasa fasistima po bg nocnim klubovima pa ode prezime u jung...

peta generacija cistokrvnih beogradjana!

leb te ebo!

jesi ti ovo reko ikad psihijatru za tu recenicu ?

Autorska tema.

Više je Vožd Milošević uradio 1995e po tom pitanju nego svi posle njega.

rekli bi kumrovcani

BUM SE USRAL OD OVOGA!

peta generacija CISTOKRVNIH beogradjana :rotf:

Jung ? pacije je to prezime ? svapsko nacisticko ? pa nisu svabovi u bg odavnina pobogu ? onni su tu dosli gospodariti 1941...
dakle baba il prabab joj se za vreme okupacije druzilasa fasistima po bg nocnim klubovima pa ode prezime u jung...

peta generacija cistokrvnih beogradjana!

leb te ebo!

jesi ti ovo reko ikad psihijatru za tu recenicu ?

Lepteiebo, sta ti je pandurski mozak, to ne bi prepoznalo sarkazam ni da mu ga nacrtaš :D

Pa Aja Jung je tvoja, SNS-ovka, sta se batrgas? :D

https://noizz.rs/kontra/boze-zasto-nisam-aja-jung/0prhkmc

Lepteiebo, sta ti je pandurski mozak, to ne bi prepoznalo sarkazam ni da mu ga nacrtaš :D

Pa Aja Jung je tvoja, SNS-ovka, sta se batrgas? :D

https://noizz.rs/kontra/boze-zasto-nisam-aja-jung/0prhkmc
cim procitam PETA GENERACIJA CISTOKTVNIH beogradzana proprdi mi se nezadrzivo

JUNG moja ?

pa jel ovo prvo obecanje vlasti bez obzirak oja bila vlast u pitanju a dase ponesto obeca a ne ispuni ?
jos ako je predi izbore to bilo...

pposto ocito toga nemani u najavi, a ona kao kupilakarte ocito je da je to bio trik ili durdubak somu...

ocete metro ?

oce oni metro ?

a sto da bidnete ko svabo u minken ?

a dobicete kurko

kad ostali gradovi kaorecimo ns i nis dobiju metro i vi cete ...

a ova sranja letecasto pominje ovaj spiljkov pionir , ni slucajno da ne prismrde novom sadu!
inace i ja krecem u separatizaciju , i kurko beogradu!

Brže će i lakše prokopati kanale, napuniti vodom, "umrežiti" njima Beograd i NBg, kupiti gondole, i napraviti drugu Veneciju . 😎
Beograd kao Briž, Amsterdam, Venecija... Romantika na kvadrat 👌 turizam da cveta :)

Bogme, nije losa ideja 🤔
Pogotovo sto ce pri sledecoj vecoj poplavi da popusti savski nasip, unisten bahatoscu raznih bizmisnema i politickara, pa ce svakako NBgd plivati....

@Frederick_ Ne znam koje si godište i da li si živeo u Beogradu.

Čitala sam tekstove o metrou u Beogradu. Priču o metrou prvi je započeo omiljeni gradonačelnik Branko Pešić, davno, sedamdesetih godina prošlog veka.

Ta priča je postala svevremenska. Zgodna za sve političke kampanje uoči nekih izbora...gradskih i opštinskih u Beogradu.

Kad uvedu kanalizaciju u celom Beogradu, kada se reši pitanje problema sa parkiranje, problem divlje gradnje, možda bi moglo da se razmišlja o metrou.

Inače, postoji JP "Beogradski metro" u kome "rade" oko 40 zaposlenih i postoji direktor tog JP.

@Frederick_ Ne znam koje si godište i da li si živeo u Beogradu.

Čitala sam tekstove o metrou u Beogradu. Priču o metrou prvi je započeo omiljeni gradonačelnik Branko Pešić, davno, sedamdesetih godina prošlog veka.

Ta priča je postala svevremenska. Zgodna za sve političke kampanje uoči nekih izbora...gradskih i opštinskih u Beogradu.

Kad uvedu kanalizaciju u celom Beogradu, kada se reši pitanje problema sa parkiranje, možda bi moglo da se razmišlja o metrou.

Inače, postoji JP "Beogradski metro" u kome "rade" oko 40 zaposlenih i postoji direktor tog JP.

Blizim se pedesetoj, ziveo sam 10-tak godina u Beogradu, tako da znam situaciju odlicno.

Malo sam sarkastican, naleteh danas na ovo obecanje Vucica o prvoj liniji 2022, i setih se cirkusa sa Ajom Jung i kartama za metro :D

Back