Kad će Metro?

Frederick_

Elita
Poruka
15.027
Autorska tema.

Zanima me, postoje li neki novi zvanični podaci, ili bar izjave zvaničnika, u vezi toga kada će bar jedna linija metroa da proradi u Beogradu?

Mislim, znam da je Aja Jung, peta generacija čistokrvnih Beograđana, svojevremeno kupila karte, pa me zanima zbog nje, da ih ne izgubi negde, kad će više taj metro?

Možda 2022. godine, kako reče preCednik onomad? 🤔🤔🤔

Prilozi

• IMG-67a219960464873905dc8a820f89886b-V.png
    IMG-67a219960464873905dc8a820f89886b-V.png
    554,8 KB · Pregleda: 10
Autorska tema.

Zanima me, postoje li neki novi zvanični podaci, ili bar izjave zvaničnika, u vezi toga kada će bar jedna linija metroa da proradi u Beogradu?

Mislim, znam da je Aja Jung, peta generacija čistokrvnih Beograđana, svojevremeno kupila karte, pa me zanima zbog nje, da ih ne izgubi negde, kad će više taj metro?

Hahahaha

Ne znam dal ćemo doživeti metro u bg i dal će ikad biti

Mislim da ce ubrzani i nezaustavljivi razvoj srpije da preskoci metro i odmah se ukaci na letece al PLAVE autobuse, pa onda niko nece da se zali sto starim savskim nece moci na nbg da pronadje novu glavnu autobusku jer je stara bila mnogo ruzna pa je morala da bude, sto bi reko kristijan, ubivena

Autorska tema.

1995. кренуле 3-4 линије. :hvala:

Ео, саће...чим буде АВ нашао свој интерес, има да се копа, "одмах, сад и без одлагања"

Само ћете чути једно јутро на РТС-у - почело копање (уговори ће се после потписати) :hahaha:

@dulesrbenda već godinama ide metroom na posao, kao i svi članovi Biblioteke.

To što Vi niste član Biblioteke gospodine, to je samo i jedino Vaš problem.
Premeštači šina se sa setom sećaju isečenih platana dok suznih očiju zbog praznih džepova šetaju po najskupljem mostu sa jednim pilonom u istoriji svetskog gradjevinarstva...

Budžet...

Tako blizu..

A tako daleko...

Ne okreći se sine...

Daleko je sunce...

Back