Kad biste mogli da birate...

Gledano pragmaticki, novac je bitniji, lepota je prolazna. Dzaba meni sto sam lep k'o slika, ako ja i zena zivimo na ulici, opet kada se ljudi vole nije ni toliki problem gde zive.
Nemam savrseno telo, daleko od toga, iako nekada pozelim da sam malo lepsi, visi, mrsaviji, da mi je kosa gusca, ovo ono, nesto se ne opterecujem time, jer sticem osecaj da bi se onda devojke lepile za mene samo jer sam "sladak kao secer", a i ne zelim da mi telo bude glavni atribut tako da kazem, jer zelim (i mislim) da imam nesto drugo da ponudim. Ni novac mi nije nesto posebno bitan, sad sam ja kao "frajer" mogu da kupim koju hocu, vozim besna kola, tozla na vrat :bljak: , sta ce mi to u zivotu, vec eto, sutradan mi je taj novac bitniji za nas opstanak.

I da imam novca ne bih menjao nista na svom telu, ne verujem u modifikaciju tela, majka priroda mi je dala to sto mi je dala, kome se ne svidja, pa sta da radim.

Da li biste izabrali da imate savrseno telo (tu mislim i lepotu) ili novac (big money) ?

Pretpostavljam da ce vecina reci novac, kojim ce kupiti savrseno telo... znaci PVC, jel?

pa ja bi pare. jer ionako lepota sama od sebe jenjava, mlados` prolazi. ali ne bih kupila telo, lepo telo se odrzava treningom i zdravim zivotom. zadrzala bih ovo svoje. a pare bih investirala u nesto svasta drugo:P

_sp-zena-sponzorusa.jpg

da, kao recimo ovaj sto je dobio na lotou... i odmah dobio i devojku :D

Da li biste izabrali da imate savrseno telo (tu mislim i lepotu) ili novac (big money) ?

Pretpostavljam da ce vecina reci novac, kojim ce kupiti savrseno telo... znaci PVC, jel?
novac...al ne zbog tela...ima milion drugih i bitnijih stvari od tela...da imam novac ne bi kupovao pvc, već bi ga utrošio na doterivanje tela na drugi način...mada nisam opterećen toliko svojim izgledom...nije da uopšte nisam, al nisam nešto mnogo...
najbitnije je zdravlje...a št ose lepote tiče to nemam pa nemam...to ni bog otac ne može da ispravi niti bilo kakva plastična operacija...s tim sam se pomirio i nema dalje...

Шта знам, немам савршено али сам задовољна својим телом, тако да највероватније паре. Али да имам рецимо 200 кила, нема тих пара које би учиниле да се осећам добро.

novac...al ne zbog tela...ima milion drugih i bitnijih stvari od tela...da imam novac ne bi kupovao pvc, već bi ga utrošio na doterivanje tela na drugi način...mada nisam opterećen toliko svojim izgledom...nije da uopšte nisam, al nisam nešto mnogo...
najbitnije je zdravlje...a št ose lepote tiče to nemam pa nemam...to ni bog otac ne može da ispravi niti bilo kakva plastična operacija...s tim sam se pomirio i nema dalje...

Сећам се једне приче из Немачког језика, средња школа.
Иде овако-пожалио се коњ Творцу, како је ружан, како му смета велика глава, тело му је здепасто итд.
Коњ му је изложио све замерке, а Творац му је за то време "кориговао" све што је тражио и рекао да се погледа у огледало.
Кад је коњ видео, на шта личи(личио је на камилу), рекао је да му врати све како је било!
Поука ове приче је ДА СМО СВИ ЛЕПИ У ОЧИМА ТВОРЦА!:super:
Модератори - КЉУЧ!

Back