Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
zasto se meni niko ne uvlaci?
svi me samo pice
gde gresim![]()
U mom slučaju, malo mi se nameštaš. Ja bih te "pičila" više, al se ne daš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto se meni niko ne uvlaci?
svi me samo pice
gde gresim![]()

izviniU mom slučaju, malo mi se nameštaš. Ja bih te "pičila" više, al se ne daš![]()

sva sreca pa su to prolazna stanja..mogli bi se uobraziti![]()

Nece da moze ....
E sad sam dosla do zakljucak citajuci jednu vrlu forumsku glavicuda bi banovala za glupost .
Al nisam sigurna cime se glupost meri ????
Aj da vas cujem !

Nece da moze ....
E sad sam dosla do zakljucak citajuci jednu vrlu forumsku glavicuda bi banovala za glupost .
Al nisam sigurna cime se glupost meri ????
Aj da vas cujem !

Ako si (čitala moj post) onda {
Ko bre ti misliš da si? Sve sami superiorni i nadmeni intelekti, koji nemaju druga posla, do da se podsmevaju drugima, manje nadarenima
}
inače {
Jedinica mere je bush, a merni aparat možeš naći ovde: http://www27.brinkster.com/oyro/anarkiet/SQ.htm
}

Ako si se prepoznao u mojim recima to nije dobro ...
Inace ,citala sam jedno zensko celjade sto bi rekao Dok nemerljivo glupo
Vragana ...pitam za oba ...

Ako si se prepoznao u mojim recima to nije dobro ...
Inace ,citala sam jedno zensko celjade sto bi rekao Dok nemerljivo glupo
Vragana ...pitam za oba ...
I uzbuđuješ se zbog toga?Ma, šta ja znam, našo sam svoju umotvorinu na Biserima, pa sam malo paranoičan.![]()

Ma, šta ja znam, našo sam svoju umotvorinu na Biserima, pa sam malo paranoičan.![]()

Jok,bre.Sve sami sadisti a poneko nađe i neku korist.u jebbote...al se ispisalo...
ja ne mogu da poverujem da je želja za nekakvim redom i poretkom nekome motiv da voli da bude mod...

Dobro,ima podforuma koje neko želi da uređuje iz čiste ljubavi,tipa kompjuteri,tehničke nauke,film,pozorište,književnost...ali tu nema puno posla,svratiš jednom u tri dana i miran forum.nek im se rodi...

Nije to najcrnje.da ja trčkam za kojekakvim budalama i čitam 3 miliona postova, kojih ima na nekim pdf-ima...i da brišem...pa dok pobrišem 50, napiše ih se još 20...i da 3 sata brišem...ma neka...![]()
Crnjak je ako se uživiš u to šta se piše na forumu,shvatiš neke ljude ozbiljno,pa se i sprijateljiš...a onda se pofrkate i počne rat i pljuvanje.
...Preteruju ljudi i pišu svašta na PP,prete,vređaju...cirkus!