27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
gospodo M. , ja vas bas i ne poznajem, imam (losa) iskustava sa politike. nisam teo da vredjam. pardon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gospodo M. , ja vas bas i ne poznajem, imam (losa) iskustava sa politike. nisam teo da vredjam. pardon

korisnici nisu tema. ipak je ovo zbava, pa malo pisem i da se zabavimo
moderatori bolje znaju kakvi su korisnici, pa izvoli...

gospodje..hm!?
ja samo 40+

Ne razgovaras sa gospodjama ispod 40?
Barbi, otpadas.
Khm ... da se vratimo na temu...![]()

oces cajic barbara? od jagodice
mislim, uklapa se u sliku![]()

evo ja pijem..Može čajić...da mi ublaži tugu što nisam ušla u uži izbor...![]()

evo ja pijem..
a za tugu mogu da ti preporucim neke..manje uobicajene metode![]()

Zanima me bas, kad bisete vi bili moderatori, kako biste se ponasali? Da li biste bili strogi ili popustljivi? Da li bi ste se drzali strogo pravilnika, ili bi gledali korisnicima kroz prste? Da li bi...ma ajd sad malo vi smisljajte...

Mene baš čudi ta okupiranost forumaša moderatorstvom, i želja da se bude moderatorom.I ta manifestacija neke... "vlasti" kad se postane moderatorom.
Booože, ni da je pozicija jednaka rukovođenju državom.![]()
![]()
Svašta, stvarno.
Naravno, nikad ne bih bila moderator. Jer taj "posao" shvatam kao obavezivanje sebe na posećivanje foruma i kad ti se neće, zaključavanje, preusmeravanje, opominjanje, prespajanje... a za džabe.Pobogu, pa šta će mi to?
(Tema Kad bih bio moderator na pdf-u Kultne teme. Ooooo, Bogo moj...)
Moze par pitanja ... Kako se postaje moderator na Krsti? Primate li neku platu? (koliku?)
Jel se raspise neki interni konkurs ili varijanta "znas me-znam te" ...
Bas me zanima![]()

, ne smeju da kažu da primaju platu pošto to podleže porezu