Kad bih bio moderator

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zanima me bas, kad bisete vi bili moderatori, kako biste se ponasali? Da li biste bili strogi ili popustljivi? Da li bi ste se drzali strogo pravilnika, ili bi gledali korisnicima kroz prste? Da li bi...ma ajd sad malo vi smisljajte...

Ne bih nikada bila moderator.
Ima ovde nekoliko moderatora koji su super, ali ima i onih koje ne podnosim nikako. Ponašaju se gore nego da je sve ovo njihovo. I uopšte nisu nikakav primjer ostalim korisnicima, ne ponašaju se u skladu sa pravilnikom, ali vrlo dobro znaju da ostalima skrenu pažnju ako malo odlutaju. Daj nekome vlast, pa ćeš vidjeti kakav je...
Čast izuzecima, ali nikada ne bih bila dio te zajednice.

...kad bih bio moderator ponasao bih se isto kao kad sam isao putem Senseja...bez demokratije ili usvajanja necijeg misljenja ...ako je nesto o.k onda nema sta da radim a ako nije pokusam vidjeti ko je traj sto -nije- i sa njim malo vise ili nista ...moderator je neko ko nema nikoga ...to mislim ako je na starnici svoje djelatnosti ...
Misima Jukio je htio da bude moderator i nije uspio ali je uspio njegov ,- Hara-kiri !
Znam da mislim onako kako se ne misli ustaljeno ali , necu da se ustalim jer ovako misli neko ko nema sanse moderator postati ,
Faraonn Tumnopteh

Poslednja izmena:
Mene baš čudi ta okupiranost forumaša moderatorstvom, i želja da se bude moderatorom. :confused: I ta manifestacija neke... "vlasti" kad se postane moderatorom. :rotf:
Booože, ni da je pozicija jednaka rukovođenju državom. :confused: :rotf:
Svašta, stvarno.

Naravno, nikad ne bih bila moderator. Jer taj "posao" shvatam kao obavezivanje sebe na posećivanje foruma i kad ti se neće, zaključavanje, preusmeravanje, opominjanje, prespajanje... a za džabe. :D Pobogu, pa šta će mi to? :D

(Tema Kad bih bio moderator na pdf-u Kultne teme. Ooooo, Bogo moj... :rotf:)

Važno je biti gazda makar i u kokošarniku.

jel san piso ovde...?
a015.gif

ne pantim, al ako jesam neću više, časna titova...

...ne bi nikad...jer ne bi da glumim desetara...i to još za džabe..
satisfakcija, pravdoljubivost...? ma daj molim te...kakva satisfakcija i pravdoljubivost da trčim za spamerima poput mene i da moram da pročitam svaki post svake budale...eeej...svaki post...:dash:

...i ima tu još, al me sad mrzi da kucam...

Back