Kad bih bila predsednik

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.686
Sta mslite..da li postoji polna diskriminacija u ovoj zemlji u politickim vodama.

Da li se zenama samo pro forme daju neki poslovi da bi se stranke hvalile kako imaju preko 30% zenskog kadra i da li ce zena ikad biti predsednik u ovoj zemlji.

takodje..kad bi bile na toj funkciji..kako bi vodile zemlju..sta promenile, sta uradile..sta.. :)

Ne mislim da postoji. I zaista sam se umorila samo slusajuci to kukanje.
Ne osecam da mi je, kao zeni, ista uskraceno.

Ne mogu da se zamislim na toj funkciji.
A da mogu o necemu da odlucujem, prvo sto bih preduzela je borba protiv abortusa. Iz moje vizure najgori oblik ubistva.

polna diskriminacija postoji!
da nije tako,bilo bi vishe mushkaraca koji prilikom razvoda dobijaju starateljstvo nad decom!
pod hitno ukinuti sva prava zhenama,zabraniti im da uchestvuju u saobracaju i politichkom zhivotu!
kako mozhemo da vidimo,i Slobu i Vuka su shebale njihove pametne zhene,koje su bile politichki aktivne,
shto apsolutno ide u prilog onome shto sam na pochetku rekao!
kuci,u kuhinju da se kuva ruchak,a ne u skupshtinu!

polna diskriminacija postoji!
da nije tako,bilo bi vishe mushkaraca koji prilikom razvoda dobijaju starateljstvo nad decom!
pod hitno ukinuti sva prava zhenama,zabraniti im da uchestvuju u saobracaju i politichkom zhivotu!
kako mozhemo da vidimo,i Slobu i Vuka su shebale njihove pametne zhene,koje su bile politichki aktivne,
shto apsolutno ide u prilog onome shto sam na pochetku rekao!
kuci,u kuhinju da se kuva ruchak,a ne u skupshtinu!

e vidiš takvi kao ti u stvari stoje na putu evropskom putu srbije u evropu čijeg je polna diskriminacija samo jedna od mnogobrojnih spoljnih manifestacija!

e vidiš takvi kao ti u stvari stoje na putu evropskom putu srbije u evropu čijeg je polna diskriminacija samo jedna od mnogobrojnih spoljnih manifestacija!
По теби испада да жене треба истурити као ауто-стоперке на том путу ка ЕУ. Још да избаце једну ногу кроз разрез сукње. Очигледно да то нико не тражи и ЕУ пут није везан за женску ногу.
У уводном посту је речено: ,,Da li se zenama samo pro forme daju neki poslovi da bi se stranke hvalile kako imaju preko 30% zenskog kadra.....'', и то је апсолутно тачно. Међутим и жене пристају на такву политичку активност у нади да ће тако наћи ухлебљење (посао) на који чека дуго.
Тамо где се узајамни интереси срећу биће и жеена.

По теби испада да жене треба истурити као ауто-стоперке на том путу ка ЕУ. Још да избаце једну ногу кроз разрез сукње. Очигледно да то нико не тражи и ЕУ пут није везан за женску ногу..

msilim da nisi razumeo..ako se ne varam postoji jedna od klauzula koje moramo da ispunimo a to je odredjen procenat zena u politickom zivotu bas zbog polne ravnopravnosti..kao sto postoji i to da 30% ljudi u zemlji mora da bude osigurano i svasta jos postoji :)

msilim da nisi razumeo..ako se ne varam postoji jedna od klauzula koje moramo da ispunimo a to je odredjen procenat zena u politickom zivotu bas zbog polne ravnopravnosti..kao sto postoji i to da 30% ljudi u zemlji mora da bude osigurano i svasta jos postoji :)

...šefe, ja se svojski trudim da ispunim 30% žena...:)

...mislim, nisu morali da izmišljaju tu klauzulu...:confused:

Ма потпуно сам разумео! Дуго времена жене воде безуспешну борбу за равноправност па се дошло на идеју да се Законом обезбеди заступљеност жена у разним сферама друштвеног живота од породице, запошљења, до политичког живота.
Моје три реченице које наводиш су иронија на тезу корисника, да нам само жене обезбеђују европски пут. Мало сам се поиграо речима, па ти ниси разумео.Не знам како ме је схватио корисник?

Da..da..tesko je biti uspesna zena u ovom muskom svetu,
gde jos uvek vladaju plemenski zakoni i principi..mada se zene
sve uspesnije bore za svoje mesto pa i u politici..Merkelova na primer
ili Klintonovka,Laura Cincilja, iz danasnjice ili Indira Gandi,Bandaranaike
i da ne nabrajam dalje..u Srbiji tesko da bi jedna zena mogla da bude
predsednik drzave ( Natasu Micic ne racunam) jos dugo godina i na
sadasnjem nivou svesti..

Tipicno za muski rod
glasanje po izgledu a ne po pameti..:mrgreen:

znam...tako je onaj tadici postao predsednik 2006. jer je "lepshi" od ovog sada...:roll:
molim vas koleginice,vi ste moderator,i ovakve diskriminativne i uvredljive izjave na rachun mushkog roda su nedopustive! :P

- - - - - - - - - -

Е па и моја комшиница рече да је гласала за Тадића а не за Тому јер је Тадић лепши.
Типично за женски род!

upravo!
vrhunski debilizam!
mada,realno,u principu isti *****...obojica su jebemliga!

Sta mslite..da li postoji polna diskriminacija u ovoj zemlji u politickim vodama.

Da li se zenama samo pro forme daju neki poslovi da bi se stranke hvalile kako imaju preko 30% zenskog kadra i da li ce zena ikad biti predsednik u ovoj zemlji.

takodje..kad bi bile na toj funkciji..kako bi vodile zemlju..sta promenile, sta uradile..sta.. :)

Uverena sam da postoji.
Politika je moc...svakako ne uspevaju dobri, casni i posteni.
Moc posebno zanima muskarce. Zene najcesce vole moc svog muskarca a redje svoju.

Meni licno je ceo taj svet, komplet sa masnicom, ruzan i odbojan. Politika je prljavija od crnog ispod noktiju, upralja se svako ko kroci u nju na ovim nasim brdima.

Sta bih ucinila...napravila bih sistem koji ne zavisi od pojedinaca vec se vrti u bazi a promene se desavaju na krajevima i ne ugrozavaju kameni tocak vodenice.

postoji
jer da nije tako, ne bi se posebnom stavkom insistiralo na zenama, ciganima i pederima
a za promene - daj mi dobar narod, pa cu da napravi cudo :lol:

Ne daj Boze :mrgreen:

Vec su osvojile internet i svaki sajt i forum je zenski ili zene vladaju preko :zper:

Back