"Kad bi imali dobru vlast"

VLAST JE OGLEDALO NARODA!!!

zato dok smo stoka, pohlepna, gramziva, potkupljiva, neslozni i najveci problem za sami sebe, ne zasluzujemo bolje..

toliko o tome, a mozemo mi laprdati do ujutru...

sve je u nama

vucic dadne po dve hiljade krezubavim juznorpugasima za izlet u novom sadu ili beogradu, na miting njegov, i oni svi pohrle ili na puteve da za sendvic dnevnicu i besplatnu lozu igraju zikino kolo...

to ti je sustina... stoka

VLAST JE OGLEDALO NARODA!!!

zato dok smo stoka, pohlepna, gramziva, potkupljiva, neslozni i najveci problem za sami sebe, ne zasluzujemo bolje..

toliko o tome, a mozemo mi laprdati do ujutru...

sve je u nama

vucic dadne po dve hiljade krezubavim juznorpugasima za izlet u novom sadu ili beogradu, na miting njegov, i oni svi pohrle ili na puteve da za sendvic dnevnicu i besplatnu lozu igraju zikino kolo...

to ti je sustina... stoka
samokriticno, ali tacno, doduse vi ste mali ds i cro deo srbije ne vise od 5%, pa ne znacite ama bas nista

Ми имамо најбољију власт свих најбољих власти свих времена икада. Ја сам јако захвалан што имамо овако дивну и надасве компетентну власт.

Please don't arrest me now I did what you wanted.

ha, ha , ha

ali lazes. to mu isto dodze

lepo kazi koji si klon
ne lazem

ti se dzabe ovde i trudis

znaju svi da si placenik i da radis poso ******og

tako da i ti dzabe ******is po tastaturi

niko se na tebe ne uzrujava

VLAST JE OGLEDALO NARODA
kada psotanemo nepotkupljivi, ne prodajemo ejdni druge, i kada budemo slozni (valjda cemo jednom!) onda ce sve doci na svoje mesto

do tada daj BOZE da ******i ode sto pre, i daj BOZE DA SE ZUTI NIKAD NE VRATE!

ne lazem

ti se dzabe ovde i trudis

znaju svi da si placenik i da radis poso ******og

tako da i ti dzabe ******is po tastaturi

niko se na tebe ne uzrujava

VLAST JE OGLEDALO NARODA
kada psotanemo nepotkupljivi, ne prodajemo ejdni druge, i kada budemo slozni (valjda cemo jednom!) onda ce sve doci na svoje mesto

do tada daj BOZE da ******i ode sto pre, i daj BOZE DA SE ZUTI NIKAD NE VRATE!
svi, svi, svi

ti i onaj ko te drzi na krsti, znaci nema vas ni dva coveka

ja ne glasam za AV, ne treba, jos. mozda cu. ali za djulasa i boraniju never

sta je tebi covece,moramo nove ljude da dovedemo! kakavi djulas kakav qurcic!!
koji si ti klon? ajde lepo kazi djuri

ta prica o novim ljudima je potrosena 5 oktobra, bili su novi ljudi, djindjic, ceda, canak, labus, sir oliver, comicka itd itt bota

nema novih ljudi

ima samo ljudi koji znaju da rade svoj posao i nije im tajkun na prvommestu, nego drzava i gradjani

ali, otkud bi teletabisi znali sta treba za normalan zivot, onda ne biste bili teletabisi

Back