nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
tesko Skudeto.. neki lep plasman u Ligi sampiona ove godine i bice o.k
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bih to zaista jako voleo,u inat svima

Sta? Da neko bije Muhameda Alija?
Ako bude sudjenje, po nas valjano, tj. konkretno, bicemo veoma veliki kandidati za skudeto, ali u prvoj utakmici vec su srali sudije, sve sto je bilo na klackalici islo je Violama u korist, ili sam preterano subjektivan![]()

Ma sudjenje je bilo odlicno protiv Firence, samo neka nastave tako ...Sta? Da neko bije Muhameda Alija?
Ako bude sudjenje, po nas valjano, tj. konkretno, bicemo veoma veliki kandidati za skudeto, ali u prvoj utakmici vec su srali sudije, sve sto je bilo na klackalici islo je Violama u korist, ili sam preterano subjektivan![]()
Mislim da ce Roma posustati, a Violu sam otpisao u nedelju veche.
JA ne znam zasto je neko i racunao Firencu uopste ... Oni imaju kvalitet da se domognu najvise treceg mesta, nikako da se bore za titulu ... Juve je sada jaci nego prosle godine, a svi znamo kako je igrao prosle godine i da je trebao biti prvi, i imaju lepe sanse za titulu ...Ja sam u nedelju vece otpisao i Violu i Juve. Roma je kod mene otpisana jos pre pocetka prvenstva mada garantujem da ce biti bolje plasirana od barem jednog aktera nedeljnog velikog derbija. Za tutulu ce se, po meni, boriti Inter i Milan.
Da li sam pristrasan? Da, ali garantujem da Kalco uopste nece biti zanimljiv ukoliko se rosoneri uigraju tj. ako ih Carlo uklopi kako valja...na zalost male su sanse da se nesto tako desi.
sumnjas?
Viola uzima titulu, a finale LS Liverpool-Fiorentina

A Juventusu Kjelini (najbolji odbrambeni), Sisoko (koji mnogo znaci), i Trezege (najbolji napadac) ...Violi su nedostajali kljucni igraci...i bice odlicna ove godine...
A za titulu se bore Juventus, Roma i Inter gdje je Inter ipak najjaci barem po kadru...Milan pauzira jos jednu godinu...ako udju u zonu za LS mogu da budu srecni...![]()
Moze i Firenca ako ne uzme Juve ... Batistuta je kriv za moje simpatije prema njima ...sumnjas?
Viola uzima titulu, a finale LS Liverpool-Fiorentina
Moze i Firenca ako ne uzme Juve ... Batistuta je kriv za moje simpatije prema njima ...
Zaboravio si da spomenes da je imao mozda najbolji sut svih vremena ... I da je makar jedan takav spic sada u Evropi i da lepo uzivas gledajuci ga ...kriv je i za moje, odlican osecaj za gol, tehnika, borbenost, steta sto je igrao sa onim pajserom belgijskim Brazilcem (mislim da se zvao Oliveira), onaj nije mogao prazan gol da pogodi
takvog kakav je on bio sad nema u Italiji
kakav lipicaner Ibrahimovic ili narkoman Mutu
Ranijeri je i od vecih durungi napravio igracine, a Momo je imao talenta ali ne i Rafino poverenje ...sto se tice Sisoka, drago mi je sto ste ga uzeli, kod nas je bio beskorisan