Juventus

Ranijeri je i od vecih durungi napravio igracine, a Momo je imao talenta ali ne i Rafino poverenje ...

spor je za Englesku i onda kad bi uspeo nesto da presece, pogresno bi dodao, u skoku je bio solidan, ali ostalo ispod nivoa
u Italiji se igra nesto sporije, Juve igra nesto smislenije (u Lpoolu je sve oruk), mozda ce se bolje snaci

spor je za Englesku i onda kad bi uspeo nesto da presece, pogresno bi dodao, u skoku je bio solidan, ali ostalo ispod nivoa
u Italiji se igra nesto sporije, Juve igra nesto smislenije (u Lpoolu je sve oruk), mozda ce se bolje snaci
A nije ni mogao bolje u cuvenom Rafinom sistemu rotacije ... Cini mi se da je tamo igrao u strahu, cesta klupa mu je ubila samopouzdanje, dok je od Ranijerija dobio dosta prostora ...

U Valencia-i je bio veoma dobar. Izgubio se u L'pool-u. Ali vrlo dobar je u Serie A. Mada pravi navijachi ga nikada nece prihvatiti,zbog izjava koje je davao proslo leto. @Walken Cudi me da smatras Ranierija za trenera koji stvara igraca,vecina navijaca ga smatra za trenera koji ne pruza sansu mladima i strahuju za Sebu i ekipu,valjda zbog Palle, Mimma i Nocerina, ali oni po meni nisu josh uvek igrachi za Juve, a tesko da ce i biti, mozda Mimmo.

@Walken Cudi me da smatras Ranierija za trenera koji stvara igraca,vecina navijaca ga smatra za trenera koji ne pruza sansu mladima i strahuju za Sebu i ekipu,valjda zbog Palle, Mimma i Nocerina, ali oni po meni nisu josh uvek igrachi za Juve, a tesko da ce i biti, mozda Mimmo.
Vidis, Ranieri je trener bez trofeja, ali je trener koji je stvara tim ali ne dobije priliku da zavrsi zapoceto ... Da je kojim slucajem do sada dobio priliku da zavrsi zapoceto, bio bi trenutno jedan od cenjenijih trenera u Evropi i uzeo bi podosta trofeja ... Samo da Juve ne napravi gresku kao Celsi ili Valensija, i da ga ne otpuste dok je u procesu stvaranja ekipe ... Verujem da zna sta radi sa Sebom, ipak on provodi mnoooogo vise vremena sa njim na treninzima i zna mnogo bolje od nas koje su Sebine trenutne mogucnosti ... Treba polako ici sa Sebom, ne treba srljati i upropastiti taj talenat ... Ipak sad igra u Juventusu gde je mnogo veca odgovornost nego u Empoliju, i samopouzdanje a samim tim i kvalitet moze lako da mu opadne ako se ne bude pazljivo radilo sa njim ... Nije on ipak vanvremenski talenat poput Mesija pa da moze sa 20 godina da pravi dar-mar po Evropi ...

Sto se tice Ranijerija ...

Valensija: On je najzasluzniji za ovaj danasnji status koji Valensija ima, znaci da su ekipa koja moze da se umesa u borbu za titulu, koja moze daleko da dogura u LS i koja je nakon njega osvojila Primeru i igrala finala LS ...
Claudio je u klub doveo i razvio u odlicne igrace Mendijetu, Angula, C. Lopeza, Kanjizaresa i sa njima usao u LS i dobio otkaz, i ostavio sjajan tim u amanet Hektoru Kuperu koji je sa tim timom igrao 2x finale LS ... Valensija je bila prosecan klub pre Ranijerija, a nakon njega 2x finale LS i 2x osvojili Primeru ...

Celsi: U Celsi je dosao pre nego sto je iko pomisljao da ce Roman uzeti klub ... Doveo je Lamparda, koji je u medjuvremenu postao najbolji igrac Evrope na svojoj poziciji, Galasa koji je bio nezamenljiv i odlican odbrambeni fudbaler (nakon njegovog odlaska Celsi nije uzeo titulu), a Teriju je dao kapitensku traku i uveo ga u tim (a glupo je govoriti sta Teri znaci, i koliko je pruzio celsiju) ...
E onda dolazi Abramovic, koji odma hoce da osvoji sve sto moze, a fudbalu to ne ide tako i Ranieri ispasta ... Odma na pocetku su mu stavili do znanja da ce ga zameniti sto pre ... Medjutim, u tom periodu on je u klub doveo Makelelea, Kola, Gudjonsena, Krespa itd. ... Kako je Kuperu ostavio odlican tim u Valensiji, Murinju je ostavio jos bolji (i sam Ranijeri je sa Celsijem dosao do polufinala LS) sa kojim je Murinjo osvojio dve titule, i odmah proglasen 'najboljim u istoriji Celsija' a da niko ne pomene ko je napravio kostur tog tima ... I Murinjo i Kuper su pokupili Ranijerijeve zasluge, i imali uspehe sa timom koji je on konstruisao ...

E zbog svega toga ja verujem u Ranijerija iako je trener bez trofeja (mozda ima poneki kup) ...

Pobedili smo Udinese, odlicna utakmica, Udinese maltene da nije presao centar,stvarali smo sanse, imali precku,stativu, Handanovic branio odlicno,bili smo ponovo veoma dobri,Amauri postigao prvenac, zaista odlicna utakmica u izvodjenju masine iz Torina.

Vidis, Ranieri je trener bez trofeja, ali je trener koji je stvara tim ali ne dobije priliku da zavrsi zapoceto ... Da je kojim slucajem do sada dobio priliku da zavrsi zapoceto, bio bi trenutno jedan od cenjenijih trenera u Evropi i uzeo bi podosta trofeja ... Samo da Juve ne napravi gresku kao Celsi ili Valensija, i da ga ne otpuste dok je u procesu stvaranja ekipe ... Verujem da zna sta radi sa Sebom, ipak on provodi mnoooogo vise vremena sa njim na treninzima i zna mnogo bolje od nas koje su Sebine trenutne mogucnosti ... Treba polako ici sa Sebom, ne treba srljati i upropastiti taj talenat ... Ipak sad igra u Juventusu gde je mnogo veca odgovornost nego u Empoliju, i samopouzdanje a samim tim i kvalitet moze lako da mu opadne ako se ne bude pazljivo radilo sa njim ... Nije on ipak vanvremenski talenat poput Mesija pa da moze sa 20 godina da pravi dar-mar po Evropi ...

Sto se tice Ranijerija ...

Valensija: On je najzasluzniji za ovaj danasnji status koji Valensija ima, znaci da su ekipa koja moze da se umesa u borbu za titulu, koja moze daleko da dogura u LS i koja je nakon njega osvojila Primeru i igrala finala LS ...
Claudio je u klub doveo i razvio u odlicne igrace Mendijetu, Angula, C. Lopeza, Kanjizaresa i sa njima usao u LS i dobio otkaz, i ostavio sjajan tim u amanet Hektoru Kuperu koji je sa tim timom igrao 2x finale LS ... Valensija je bila prosecan klub pre Ranijerija, a nakon njega 2x finale LS i 2x osvojili Primeru ...

Celsi: U Celsi je dosao pre nego sto je iko pomisljao da ce Roman uzeti klub ... Doveo je Lamparda, koji je u medjuvremenu postao najbolji igrac Evrope na svojoj poziciji, Galasa koji je bio nezamenljiv i odlican odbrambeni fudbaler (nakon njegovog odlaska Celsi nije uzeo titulu), a Teriju je dao kapitensku traku i uveo ga u tim (a glupo je govoriti sta Teri znaci, i koliko je pruzio celsiju) ...
E onda dolazi Abramovic, koji odma hoce da osvoji sve sto moze, a fudbalu to ne ide tako i Ranieri ispasta ... Odma na pocetku su mu stavili do znanja da ce ga zameniti sto pre ... Medjutim, u tom periodu on je u klub doveo Makelelea, Kola, Gudjonsena, Krespa itd. ... Kako je Kuperu ostavio odlican tim u Valensiji, Murinju je ostavio jos bolji (i sam Ranijeri je sa Celsijem dosao do polufinala LS) sa kojim je Murinjo osvojio dve titule, i odmah proglasen 'najboljim u istoriji Celsija' a da niko ne pomene ko je napravio kostur tog tima ... I Murinjo i Kuper su pokupili Ranijerijeve zasluge, i imali uspehe sa timom koji je on konstruisao ...

E zbog svega toga ja verujem u Ranijerija iako je trener bez trofeja (mozda ima poneki kup) ...

zATO JA ne volim Murinja...znam da je Ranijeri zazluzan koliko murinjo,ako ne i vise za te dvije titule.

Odlican pocetak za Staru Damu, 2 teske tekme i uzeta 4 boda ... Ono sto je najbolje su porazi Milana i Rome, tako da vec polako sticemo i bodovnu i psiholosku prednost ... Za Inter cemo se pobrinuti u medjusobnim susretima. ..

Jaki su Rusi, u naletu su, imaju kup UEFA, dobili su Manu i sigurno imaju motiv do neba ... Ipak, misli da mozemo da ih dobijemo, napad nam je odlican, odbrana cvrsta a i vezni red je vrlo dobar, tako da ce Juve svim favoritima napraviti problem u LS ...

Il grande, l'unico capitano Alex Del Pieroooooooooooooooooooooooooooooo ....

1-0 protiv nezgodnih Rusa, i odlican pocetak u LS ...

Igra nije bila bog-zna-sta, kao ni cela tekma ... Zenit malo bolji, pre svega zbog odlicne kontrole lopte na sredini terena, ali nisu imali zavrsnicu ... Imali su jednu sansu, 1 na 1 sa Bufonom neki Ruja, dok je Juve imao 3 odlicne (Trezege i Poulsen glavom, i stativa Kamoranezija) ...

Kod nas najbolji Kjelini, covek odigro bez greske ... Molinaro podhitno da sam trazi ispisnicu iz kluba, jer je sramota da takav igrac igra u Juventusu ... De Ceglie za njega izmislio poziciju levog beka ...

Kapiten je ocito sporiji, nego ranije, dribling mu nije sigurniji, brze se umara ali i dalje jednim potezom moze da resi tekmu ...

Dobismo neugodne ruse, necu da pricam o capitanu, reci su suvisne, igrali smo dobro dok se nije povredio Mauro, posle toga smo prepustili loptu Zenitu, ali nisu mogli da urade nista, imali smo cak bolje sanse.
De Ceglie mnogo bolji od Molinara i nazire se izgleda resenje za mesto levog beka. Sutra mozda detaljnije.

Del Piero je mozda jedini igrac koji igra u Juventusu koga gotivim...ne volim Juve ali Del Piero je stvarno kralj,necete mi verovati ali ja sam pogodio tacan rezultat da ce biti 1-0 za Juve i da ce Del Piero dati gol,a skoro samo pogodio i minut rekao 75 minut a dao je u 76 minutu,jednostavno odlicno poznajem Juvetov stil igre uglavnom pobedjuju sa 1-0 i to gol daju u poslednjih 20minuta,izlgeda da se Juve vraca staroj formi
kakvu golcinu je dao,moze on jos 2-3 godine igrati ovako

Back