Juventus

za skudeto se slazem sa tobom Milan ce se fokusirati na kalco i tu ce biti u prednosti...a za Ligu sampiona ja dajem Celziju velike sanse ove godine...ja mog Intera ne stavljam medju favorite za LS,mada se nadam da mozemo sa Murinjom nesto vise da uradimo

Stavio sam Inter kao favorita samo ako budu imali povoljan raspored kao Milan 2007, ovako nemaju sta da traze pored Barce i Mancestera ... Odmah iza Barce i Manu-a, stavljam Real i Celsi a tek onda Bayern i Inter ... Za Juve je cetvrt-finale odlicno, sve preko toga ja sam prezadovoljan ... Ne treba zaboraviti ni Rafu Beniteza koji dobro odigra LS svake druge godine, a i Arsenal je opasan ...

ni ja nikad nisam voleo mancester,a ovo za Zenit brate koliko god da ih ne volis ne mozes da kazes da su losi,uzese u kup uefa i superkup evrope i bice oni tvrd orah u ligi sampiona

Sir Ales Ferguson je izjavio da su Barca i Juve glavni favoriti za osvajanje CL... Razumem za Barcu, al' sto je nas pominjao? Jos smo mi dalekoi od favorita za CL al ajd.
U serie A, glavni favoriti su milanski klubovi pa onda Juventus, da je ostao Mancini, Milan bi bio glavni favorit, ovako su ujednacheni inter i Milan,Jose dosta donosi ekipi, on je pobednik, ali je izabrao pogresan klub, mada opet ni pojacanja nisu nesto, ne verujem da ce Muntari nesto novo doneti, mi imamo solidan sastavcic, ali nemamo kvalitetnu klupu, takodje Roma i Viola bi mogli da iznenade, ali ne verujem da ce se nesto znacajnije umesati u trku, u svakom slucaju bice veoma zanimljivo prvenstvo, pogotovu borba za lo scudetto i CL.

Poslednja izmena:
Od cetiri prenosa danas na nasim televizijama, oni ladno nisu ubacili derbi kola Firenca - Juve ...

Danas bi nam i bod znacio kao citavih 5, s obzirom da igramo u okrnjenom sastavu (bez Sisoka, Kjelinija i Trezega), igramo na strani, i igramo protiv odlicne ekipe ...

Ako vam naude ufiksani Mutu, coravi Djilardino i ispusheni Vijeri onda stvarno.....
Stavio sam dvojku, defintivno.
Ma daj, dobra su oni ekipa, pa nisu oni na lepe oci isterali Milana iz LS ... Ufiksani Mutu razbija od kad je u Firenci, coravi Djilardino igra dobro kad nije pod pritiskom da mora dati gol ko u Milanu (seti se Parme), ispuseni Vijeri vise ne igra za njih ... Ima tu jos dobrih igraca, ne toliko koliko u Juventusu, ali su odlican kolektiv ... A mozda i Jovetic, Kuzmanovic ili Gulan odigraju vanserijski i razbiju Juve ...

Walken, ima prenos na Avali, nocni termin. Mutu je odlican, kod nas je bio solidan i hteo je da ostane ali je na scenu stupio secco i prodao ga za 7 miliona, gilardino ce da brije ove sezone, prandeli ima magicni stapic za njega, trenirao ga je u parmi,tu je fenomenalni montolivo, frey, vargas, imaju veoma dobar tim, iako senora uvek ide na pobedu, bicu zadovoljan bodom.

Walken, ima prenos na Avali, nocni termin. Mutu je odlican, kod nas je bio solidan i hteo je da ostane ali je na scenu stupio secco i prodao ga za 7 miliona, gilardino ce da brije ove sezone, prandeli ima magicni stapic za njega, trenirao ga je u parmi,tu je fenomenalni montolivo, frey, vargas, imaju veoma dobar tim, iako senora uvek ide na pobedu, bicu zadovoljan bodom.
Znam, tek kad sam napisao setio sam se, moja greska ... Ostalo mi u secanju da se sve tekme igraju u 15 casova kao pred kraj prvenstva, potpuno sam zaboravio na nocni termin ...

Mutu je bio fenomenalan kod nas, secam se da nam je doneo nekoliko kljucnih pobeda tada ... Koliko je bio talentovan toliko i nije bio zdrav u mozgu ... Da je samo malo bio normalniji, imao bi duplo uspesniju karijeru ... Fery je po meni posle Buffona najbolji golman u ligi, ja ga se vrlo dobro secam dok je branio u Interu i Veroni, i tada je bio jedan od najboljih u kalcu ...

Stara Dama ne zna za strah, ali vise nismo u situaciji da potcenjujemo ostale i igramo u fazonu 'Lako cemo' ... Nesto kao nasa kosarkaska reprezentacija tj. gigant koji je pao pa sad mora da krece od nule da bi povratio staru slavu ...

Pre bih reko da je ovo neko pravdanje ako dozivimo poraz, a ne filozofiranje :D ...

Mi se ne damo isprovocirati, Sila je sa nama ... A kad smo kod cepanja, ako nas kapiten bude imalo raspolozen, cepamo vas ko ***** Playboy ...

Kada se setim da je i Mutu prvo dosao u inter pa ga onda budale prodali Veroni kao i Freya,budale.
Nismo bas kao basket repka. mene podsecaju na inter pre calciopolia, nemamo nikakav plan, jedina razlika je sto smo mi lavovi i ne znamo za poraz do 98 minuta i to bi jedino mogao biti kljuc za povratak na staru stazu.

Kada se setim da je i Mutu prvo dosao u inter pa ga onda budale prodali Veroni kao i Freya,budale.
Nismo bas kao basket repka. mene podsecaju na inter pre calciopolia, nemamo nikakav plan, jedina razlika je sto smo mi lavovi i ne znamo za poraz do 98 minuta i to bi jedino mogao biti kljuc za povratak na staru stazu.
Da, na to sam zaboravio, Mutu i Frey su jos jedan od genijalnih Moratijevih procena ... Da su ostali Freya sad bi vec sedmu sezonu imali odlicnog golmana ...

Ma daleko smo mi od Intera pre kalcopolija ... Pa pogledaj samo koga je Inter sve dovodio i koliko je ulagao u tim, a koliko Juve ulaze sada ... Pa njima ni Lipi nije mogao pomoci ... Plan je dobar po meni, ne moze se odma vratiti na staru slavu ... Ovako cemo da napravimo 4 svetska igraca (Kjelini, Markizio, Seba i De Kelje), mozda i Sisoka, i + Buffon i jos samo par odlicnih igraca, i eto ti opet dominacije Stare Dame ... Ne treba nam ni VDV, ni Diego, kad imamo Sebu, samo da iskoristi talenat ...

Mislio sam po igri podsecamo na dobri stari inter. Za plan se ne slazem, pogledaj prosla 2 mercata. Gde su Almiron, Tiago, Andrade, Crisito. Amaur je zver, ali igrace sa klupe, dati 25 miliona za rezervu, nismo mi bas bogati. Fale nam bekovi i 1 stoper, o tome niko ne razmislja.

Tekma.Da mi je neko ponudio bod,prihvatio bih. Ovako,nisam zadovoljan.Igrali smo odlicno,svi osim bekova.Poulsen me iznenadio,Marchisio fenomenalan,Legro car.Capitano je morao dati.Amauri se nesto gubi. Melberg spor i trom i nije za Juve.Optimisticniji sam nego juce u ovo vreme.Zasluzili smo ceo plen,ali *** Melber je zasro' ono je morao da blokira,kada dodje Giorgo bice bolje.E,da Ranieri je morao da menja ranije i da ubaci Sebu da ih dokrajcimo

Svakako da je bod u Firenci ok, ali smo zasluzili pobedu, momci su igrali, pogotovu 1. poluvreme, vrh. Licili su na Juventus. Samo bekovi i Giorgio fale i ovaj Juventus bi mogao puno. I dalje mislim da je scudetto daleko,ne zbog kvaliteta,nego zato sto 1 imaju sudije a drugi Berlusconia.

Back