Juventus

Trka utroje za Pjanića, šta će odlučiti Juve?

567834


Dolazak Mauricija Sarija promeniće dosta toga u Juventusu, a posledice toga će osetiti i Miralem Pjanić.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine nije briljirao u nedavno završenoj sezoni, naročito u ključnim trenucima, ali je i pored toga imao poverenje Maksa Alegrija.

Prema Kalčomerkatu, Sari nema ništa protiv da vezista napusti klub, a u igri su tri kluba.

Real Madrid, Pari Sen Žermen i Mančester siti su zainteresovani za Pjanića kojeg je "Stara dama" procenila na 60 miliona evra.

Jasno je da sva tri kluba imaju ovaj novac, Juventus bi ga samo preusmerio na nove igrače, Mauricio Sari već ima zamisao i kako.

https://www.sportske.net/vest/medju...e-za-pjanica-sta-ce-odluciti-juve-379039.html
 
Pep zakuvao sa Juventusom, ovo je plan!

568054


Juventus je i dalje zainteresovan za Pepa Gvardiolu, a priče o njegovom dolasku su imale osnova.

Naime, on neće ove sezone napustiti Mančester Siti, već sledeće, pokušaće da osvoji Ligu šampiona. Nakon toga, kako pišu danas engleski mediji, odlazi iz kluba nakon četiri sezone.

To je više nego što je proveo u Bajernu, a onda ima isti plan kao posle odlaska iz Barselone.

Uzeće 12 meseci pauze, kako bi se posvetio i sebi i porodici, pa bi u novu avanturu krenuo 2021. On je navodno odbio ponudu Sitija da produži ugovor, što ukazuje da je dao obećanje nekome, verovatno Juventusu da će preuzeti klupu za dve sezone.

Te dve sezone, ona će biti poverena Sariju, koji igra najpribližniji fudbal Pepovom i koji je dobio preporuku Gvardiole.

Juventus se nadao da može da skrati proces ako Siti isteraju iz Lige šampiona, ali to se neće desiti, pa će morati da sačekaju 2021.

Da li će na kraju tako i biti, zavisi, i od Sarijevih rezultata, i od toga kakve druge ponude će imati Gvardiola koji je kategorički odbijao svaku pomisao da ponovo trenira Barselonu, ili bilo koji španski klub.

https://www.sportske.net/vest/transferi/pep-zakuvao-sa-juventusom-ovo-je-plan-379105.html
 
Juventus osvaja Ligu Sampiona 2019/2020. Nikad ih nisam nesto voleo, ali imaju brutalnu ekipu, na bekovima Alex Sandro i Kanselo, stoperi De Liht, Bonuci, Kjelini. Na sredini Pjanic, Emre Dzan, Remzi, Rabio, itd... Napred Ronaldo covece... Jedino sto moze da ih sputa je ta losa tradicija u LS i Sari koji mi ne deluje kao pobednik, ali zato je tu CR 7, duga klupa, odlican vezni red i mozda najbolja odbrana na planeti.....
 
Nedved smiruje situaciju - "Biće prostora za Dibalu"

Argentinac ponovo na klupi.


1568903182108.png


Jedan od večerašnjih derbija prvog kola Lige šampiona se igra u Madridu, gde će na "Vandi Metropolitano" koplja ukrstiti dobri znanci Atletiko Madrid i Juventus.

Sari je još jednom odlučio da krene bez svoje 'desetke', napad "bjankonera" će predvoditi nekadašnji par iz Real Madrida, Iguain - Ronaldo. Juventus je odigrao loše zadnju utakmicu sa Fiorentinom, navijači zahtevaju od novog trenera da pruži priliku Dibali.

Argentinac je od početka sezone odigrao tek četrnaest minuta.

"Zasigurno će biti prostora i minuta za Dibalu. On je odličan igrač, važan član našeg sastava. Dobro se pokazuje na treninzima, siguran sam da je i Sari to video. Siguran sam da če uskoro počinjati utakmice", izjavio je Pavel Nedved.

Ostaje da se vidi da li će "la hoja" zabeležiti koji minut protiv "jorgandžija" ili tek u narednom kolu Serije A kada Juventus dočekuje Veronu.
 

Back
Top