HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Cestitke Staroj Dami na zasluzenoj tituli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novi menadzer... Alegri.
R.I.P
Novi menadzer... Alegri.
R.I.P
Pa ono, Alegri je osvojio titulu sa Milanom, plus je Milan pod njim igrao solidno u Evropi
Ne mozemo suditi po njegovoj poslednjoj sezoni u Milanu jer videli smo da je ekipa raspad, da ni Sedorf nije nista uradio
Sada ima daleko jaci tim nego kad je vodio Milan, mislim da ce imati dobre rezultate ako nametne svoj autoritet igracima
Pa ono, Alegri je osvojio titulu sa Milanom, plus je Milan pod njim igrao solidno u Evropi
Ne mozemo suditi po njegovoj poslednjoj sezoni u Milanu jer videli smo da je ekipa raspad, da ni Sedorf nije nista uradio
Sada ima daleko jaci tim nego kad je vodio Milan, mislim da ce imati dobre rezultate ako nametne svoj autoritet igracima
Nije toliko loš Alegri, kalčo nije toliko merilo jer je očajna konkurencija ali bar ima nekog pomaka u Evropi, iako je još uvek to daleko od Bajerna, Barse i Reala ...Evo da pokrenem temu posle 8 meseci maltene
Sad Alegri i ne izgleda tako lose jel da
Vidim Juve hoce da proda Pogbu, nece da cuju nista ispod 80 miliona, mislim da mogu da ga prodaju za 100 miliona i da za te pare kupe 2-3 ozbiljna pojacanja
Da sam ja direktor Juventusa ponudio bi Realu Pogbu, a za uzvrat bi trazio Iska i 50 miliona, cak mislim da bi pristali
Kad je u pitanju PSZ trazio bi Veratija i 60 miliona. Veoma je malo igraca koji mogu da nadomeste odlazak Pogbe
Prodaju Pogbu, dovedu 2 pojacanja, vrate Berardija i Ruganija...Bog da ih vidi
Mislim da ce Juve proci Monako a u poufinalu LS nikad se ne zna