Juventus

tumblr_mvv35pjdCh1spjo4xo1_500.gif

Reakcija Kontea :lol:

Pirlo bolji nego ikada............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ žao mi što nije u Milanu, ali bolje i ovako nego da je nastavio da se smara u onom raspadu sistema...............................................................................................

173446973-ff9ed4c1-b07b-4628-8192-644bda7aee15.jpg

Iako je bilo očito pre sezone da će sad i zvanično biti treća zvezdica na dresu, zbog očajne konkurencije, opet je lepo osvojiti seriju A ...

Sad treba napasti evropu bar polufinale, i uz nekoliko vrsnih pojačanja mislim da je realna opcija ...

Koji autogol Juventusa...... od svih ljudi oni doveli ovog slinavog...... otišao Konte, izgleda će prodati Vidala i Pogbu .... izgubili Iturbea.... sada je pod upitnikom i Morata a bilo javljeno da je gotov posao... i sada ovo...šta se dešava sa njima? Šta će biti sa Pirlom? Delovalo mi je da će narednih petnaest godina da dominiraju u Italiji koliko su iznad drugih klubova, a sad mi se čini kao da će se raspasti..... ali Aleegri ahahaa ne mogu da verujem :hahaha:

- - - - - - - - - -

Alegri :eek: :hahaha:

Pa ono, Alegri je osvojio titulu sa Milanom, plus je Milan pod njim igrao solidno u Evropi

Ne mozemo suditi po njegovoj poslednjoj sezoni u Milanu jer videli smo da je ekipa raspad, da ni Sedorf nije nista uradio

Sada ima daleko jaci tim nego kad je vodio Milan, mislim da ce imati dobre rezultate ako nametne svoj autoritet igracima

Pa ono, Alegri je osvojio titulu sa Milanom, plus je Milan pod njim igrao solidno u Evropi

Ne mozemo suditi po njegovoj poslednjoj sezoni u Milanu jer videli smo da je ekipa raspad, da ni Sedorf nije nista uradio

Sada ima daleko jaci tim nego kad je vodio Milan, mislim da ce imati dobre rezultate ako nametne svoj autoritet igracima

Daleko od toga da sudim po poslednjoj sezoni, nažalost mrcvario je on Milan mnogo duže.

Osvojio titulu sa Ibrahimovićem, Silvom i ostalima...dok su druge ekipe bile raspadnute skroz...kao što je posle i Juventus osvajao....to bi stvarno bilo ko osvojio, bez preterivanja osvojili bi prvenstvo bez trenera.
Milan u Evropi nije uradio ništa osim što se blamirao, i to žestoko.
Oterao je sve kreativne igrače ( Ronaldinho, Seedorf, Pirlo....) a tražio isključivo defanzivne veznjake.... o njegovoj taktici smo dosta raspredali na temi Milana... bolje da ne počinjemo opet.
Uništio je ekipu. Nikada nije preuzeo odgovornost niti rekao bilo šta konkretno, samo se žalio na sudije i govorio kako nemaju sreće :bljak:
Alegri je uzeo 24 boda u prvom delu sezone. Sedorf je bez ikakvog iskustva preuzeo ekipu koja je bila totalno demoralisana, neorganizovana i nezainteresovana i osvojio 33 boda uz pobedu protiv Intera koju sa Alegrijem i njegovim kukavičkim fudbalom nismo dočekali.
Ubedljivo najgori trener od kada ja pratim Milan a to je evo više od 20 godina..... radujem se što dolazi u Juventus, pravi čovek da ih zaustavi u dominaciji koju su pokrenuli.

Sedorf se bolje pokazao nego Alegri u prosloj sezoni iako je pocetnik.

Sedorf 11 2 6, 26 :19, 35 bodova
Alegri 5 7 7, 31 : 30, 22 boda

Evo da pokrenem temu posle 8 meseci maltene

Sad Alegri i ne izgleda tako lose jel da :D

Vidim Juve hoce da proda Pogbu, nece da cuju nista ispod 80 miliona, mislim da mogu da ga prodaju za 100 miliona i da za te pare kupe 2-3 ozbiljna pojacanja

Da sam ja direktor Juventusa ponudio bi Realu Pogbu, a za uzvrat bi trazio Iska i 50 miliona, cak mislim da bi pristali :D

Kad je u pitanju PSZ trazio bi Veratija i 60 miliona. Veoma je malo igraca koji mogu da nadomeste odlazak Pogbe

Prodaju Pogbu, dovedu 2 pojacanja, vrate Berardija i Ruganija...Bog da ih vidi

Mislim da ce Juve proci Monako a u poufinalu LS nikad se ne zna

Evo da pokrenem temu posle 8 meseci maltene

Sad Alegri i ne izgleda tako lose jel da :D

Vidim Juve hoce da proda Pogbu, nece da cuju nista ispod 80 miliona, mislim da mogu da ga prodaju za 100 miliona i da za te pare kupe 2-3 ozbiljna pojacanja

Da sam ja direktor Juventusa ponudio bi Realu Pogbu, a za uzvrat bi trazio Iska i 50 miliona, cak mislim da bi pristali :D

Kad je u pitanju PSZ trazio bi Veratija i 60 miliona. Veoma je malo igraca koji mogu da nadomeste odlazak Pogbe

Prodaju Pogbu, dovedu 2 pojacanja, vrate Berardija i Ruganija...Bog da ih vidi

Mislim da ce Juve proci Monako a u poufinalu LS nikad se ne zna
Nije toliko loš Alegri, kalčo nije toliko merilo jer je očajna konkurencija ali bar ima nekog pomaka u Evropi, iako je još uvek to daleko od Bajerna, Barse i Reala ...

Pogba je fantastičan, ima ga svuda, odlično čuva loptu a i tehnički je perfektan, i mislim da je prvi na listi da dobije zlatnu loptu kad se ovaj duopol završi za jedno 4-5 godina ... No, što kažeš ako stigne ponuda ja bih odmah prihvatio Veratija i pare za još jednog klasnog igrača ... Verati em je Italijan, em je fantastičan igrač, jedan od retkih iz nove garde koji me je oduševio :worth: ...

Nije Alegri ni sa Milanom pravio lose rezultate u Evropi, izvlacio je maksimum iz njih, problem je bila Serija A, a sa Juventusom gura dobro i tamo i vamo

Sto se tice Veratija tacno je da je odlican fudbaler, samo sto je malo povuceniji od Pogbe, ja mislim da bi Isko bio super zamena

Stalno se provlaci po medijima da zele Falkaa da dovedu, mislim da bi to bio ok potez, taman bi ga vratili u zivot, a kontam da bi i on hteo da dodje

Dibala dosao, pominje se i Kavani mada mi je to nerealno malo

Govori se da je Kedira realna opcija (slobodan agent), Pirlo odlazi...

Najvise bi voleo kad bi doveli Dibalu, Kediru, Kavanija plus da vrate Berardija i Ruganija sa pozajmica

Treba da se otarase raspalih igraca kao sto su Romulo, Padoin, Pepe, Matri, De Celje...

Мислим да ће Јувентус да освоји титулу првака Европе зато што је Анђус рекао да ће да пукне са два гола разлике лагано.:)

Back