Juventus

Nije gol sumnjiv, posle Mela lopta je dirala cini mi se Samuela, tako da nije bio ofsajd... Penal je mozda bio nad Sissokom, na pocetku i Militom, ali nisu se svirali, uz to je bilo jos jedno igranje rukom u 16 od strane Samuela...
Nije dirala ni Mela ni Samjuela, nego je Lusio poslednji igrao ... Nad Militom nije bio, a ona ruka se često ne svira jer je napucana (na to sam i zaboravio) ...

Pobedu su doneli igraci koji igraju srcem, Marchisio i Caceres, samo zbog ove utakmice zasluzio je da ga otkupe,a svaku utakmicu igra sve bolje i bolje i mislim da smo resili poziciju desnog beka, a moze da igra i na stoperu, igrac koji ce otplatiti 11 miliona....
Još je rano za Kaseresovu procenu, ali verujem da može biti rešenje za tu poziciju, jer nema baš nekog izbora na tržištu ...

Marchisio je fenomenalan, nas definitivno najbolji i najkompletniji igrac sredine terena... Imam zamerke na Diega, koji za mene do sada predstavlja jos jedno u nizu razocarenja, sinoc opet nevidljiv...
Za mene nije razočarenja, jer tek je došao u novi tim, u novu ligu i treba vremena da se adaptira ... Do sada je imao nekoliko bitnih asistencija, a i rešio je meč u Rimu ...

Meni se čini da njega koči ova formacija, jer nema sa kim da kombinuje kao kad igramo sa jednim napadačem i Đovinkom i Maurom u sredini, a sinoć je Del Pjero bio daleko od njega na terenu, te ni on nije puno uradio ...

Nije dirala ni Mela ni Samjuela, nego je Lusio poslednji igrao ... Nad Militom nije bio, a ona ruka se često ne svira jer je napucana (na to sam i zaboravio) ...
Nisam lepo video, posto sam gledao na streamu...

Još je rano za Kaseresovu procenu, ali verujem da može biti rešenje za tu poziciju, jer nema baš nekog izbora na tržištu ...

U svakom slucaju bolji je od Zdenka i Zebine, nega ga tu, igra decko srcem i daje sve od sebe, prodoran je, solidan pozadi, a jos ima 22 godine, bice od njega nesto, stoper mu je primarna pozicija, tako da bih ga svakako otkupio...

Za mene nije razočarenja, jer tek je došao u novi tim, u novu ligu i treba vremena da se adaptira ... Do sada je imao nekoliko bitnih asistencija, a i rešio je meč u Rimu ...

Meni se čini da njega koči ova formacija, jer nema sa kim da kombinuje kao kad igramo sa jednim napadačem i Đovinkom i Maurom u sredini, a sinoć je Del Pjero bio daleko od njega na terenu, te ni on nije puno uradio ...

Odigra je samo jedan mec, taj u Rimu...

Zadnjih 20 minuta on umesto da cuva loptu, on se krije... Ne asistira, ne daje golove, poneki dribling i to je sve... Mora mnogo vise...

Ja sam za onu sa 1 napadacem, ali onda ne znam gde cemo Marchisia, koji mora da igra, mozda umesto Maura, i sta cemo sa Aleom, mada Aleu je mozda vreme da ulazi u drugom i resava meceve, ne znam ima li snage za startera...

Inace, Gigi sada ide na operaciju, ciscenje kolena... Bice odsutan nekih 40ak dana...
Jos cujem da se i Chiellini povredio, sada monah kada krene da se prosipa u odbrani, najebbali smo...

Ja sam za onu sa 1 napadacem, ali onda ne znam gde cemo Marchisia, koji mora da igra, mozda umesto Maura, i sta cemo sa Aleom, mada Aleu je mozda vreme da ulazi u drugom i resava meceve, ne znam ima li snage za startera...

Inace, Gigi sada ide na operaciju, ciscenje kolena... Bice odsutan nekih 40ak dana...
Jos cujem da se i Chiellini povredio, sada monah kada krene da se prosipa u odbrani, najebbali smo...

Slatke muke...prosle godine ste jedva krpili tim zbog povreda a sad ne znate koga da izbacite... i opet vam lose, a? :)

Walken to nije jos 100posto dokazano da je Morati prisluskivao sudije,a i da jeste to nije isto kao ovo da je Juve tacnije Modji vrsio pritisak i potplacivao sudije...Morati treba da plati kaznu ako je to radio,ali Inter nema nista o toga,kontas?Ja sam ti vec vise puta rekao ovde-u slucaju da se desi da se za Inter dokaze kao i za Juve da je potplacivao sudije,ja sam sa zato da se Inter kazni isto kao i Juve...Javno cu ovde priznati da nisam bio u pravu ako se ovo desi,bez ikakvih kompleksa.;)

Za Majkona ti kazem da gresis,jer Milito,Kambiaso,Kivu nikako ne mogu biti glavni igraci Intera...Glavni igraci Intera su Eto,Snajder,Cezar,Stankovic,Majkon i Zaneti...Kad neko od njih ne igra to se jako oseti,sto nije slucaj sa ostalim igracima...Jednostavno Majkon sa svojim ubitacnim prodorima nam je isuvise nedostajao...

Walken to nije jos 100posto dokazano da je Morati prisluskivao sudije,a i da jeste to nije isto kao ovo da je Juve tacnije Modji vrsio pritisak i potplacivao sudije...Morati treba da plati kaznu ako je to radio,ali Inter nema nista o toga,kontas?Ja sam ti vec vise puta rekao ovde-u slucaju da se desi da se za Inter dokaze kao i za Juve da je potplacivao sudije,ja sam sa zato da se Inter kazni isto kao i Juve...Javno cu ovde priznati da nisam bio u pravu ako se ovo desi,bez ikakvih kompleksa.;)
Dokazano je, ljudi iz Telekoma Italije su potvrdili to da je Morati špijunirao Vijerija najviše, i pojedine sudije ...

Za Juve se nije dokazalo da je potplaćivao sudije (kao što je Sensi npr. poklanjao zlatne Rolexe) nego da je Mođi razgovarao sa sudijama i delegatima ...

Ne može se sve dokazati Gari, niti je svako ko je osuđen zaista i kriv ... Gandi i Mandela su bili po zatvorima, ali ne verujem da iko misli da su oni kriminalci i ološ ... Gledao si valda Insajder i video da određeni navijači imaju više krivičnih dela, od kojih su kod nekih procesi prekinuti tek tako, dok su kod nekih svedoci menjali izjave, pa nisu čak ni po pritvorima bili ...

Sad ti meni reci dal je veći kriminalac Gandi što je bio u zatvoru , ili onaj što je ispalio raketu i ubio onog klinca na severu onomad i osuđen uslovno koliko mi se čini ...

Za Majkona ti kazem da gresis,jer Milito,Kambiaso,Kivu nikako ne mogu biti glavni igraci Intera...Glavni igraci Intera su Eto,Snajder,Cezar,Stankovic,Majkon i Zaneti...Kad neko od njih ne igra to se jako oseti,sto nije slucaj sa ostalim igracima...Jednostavno Majkon sa svojim ubitacnim prodorima nam je isuvise nedostajao...
E vidiš, ja smatram da je Kambiaso glavni igrač Intera na sredini, jednako bitan kao i Stanković ove sezone, dok su Milito i Eto takođe jednako bitni ... Kivu je damo jedini levi bek, i ako on izostane stvara se problem jer je Santon povređen, a Murinjo mu ne daje puno šanse kad je zdrav ...

Sa druge strane, koga god da staviš na desnog beka nećeš pogrešiti jer i Maikon i Zaneti su najjači na toj poziciji, samo što je razlika što je Zaneti malo bolji u defanzivi, a Maikon u ofanzivi ... Kao Maldini i R. Karlos ...

Kao ključnog igrača naveo bih još i Lusia koji igra u odličnoj formi, i nije ništa manje bitniji od Stankovića ili Snajdera ...

Ne znam ko je onaj igrac juvea koji je bio u ofsajdu kod prvog gola ali on nije ucestvovao u igri, a jos ga je samuel drzao sa obe ruke oko struka....vidi se u 41-oj sekundi snimka koji je walken postavio. i sto ovi interovci pricaju da je gol neregularan?
cim nije sudjenje u njihovu korist,odma im ne odgovara..... necu vise ni sam jednim navijacem intera da se raspravljam.... primenjujem to pravilo odavno i super mi ide :) ne vredi im govoriti....
Imam jednog druga koji navija za inter i normalno gleda na stvari :)
u stvari dva ali ovaj drugi i i nije neki navijac....

Koliko ja znam Walken dokazano je da je Modji vrsio pritisak na sudije i delegate i cak je ucestvovao u odredjivanju sudija za meceve koje igra Juve,tako da on namesti sudiju koji je Juventusu naklonjen...Ovo za spijuniranje Vijerija sam i ja cuo,ali opet ti kazem,kakve to ima veze i kako Inter od toga ima koristi u kalcu???Druga je stvar sto je Morati onda voajer pa voli da spijunira :) Ali Inter nije vrsio pritisak na sudije i ostale stvari koje je Modji radio u ime Juventusa...U tome je bitna razlika.Opet ti kazem nikako se ne slazem sa tobom za Kambiasa,gde nadje njega,pa on ove sezone bas igra slabo dosta je pao u formi...Ne moze on nikako biti glavni igrac Intera,otprilike sam ti vec naveo koji su glavni igracI Intera,i kad oni ne igraju to se najvise oseti,mada naravno to ne znaci da ostali ne vrede.Ipak ne mogu Eto i Milito biti isti,svaka cast Militu ali ipak je Eto bolji od njega,dokazao se u Barseloni...

A ovaj pisbottleman sa takvima kao sto je on puni mrznje i kompleksa i nemaju sta da pricaju navijaci Intera,takvima definitivno ne vredi ni odgovarati;)Ima ovde navijaca Juvea i Milana sa kojima se moze normalno razgovarati,kao sto je Walken naprimer,ali sa ovim ne moze.Secam se jos ranije kad sam citao njegove postove,koliko samo tu ima mrznje prema Interu,mogu da zamislim kako se osecao posle poslednjeg derbia kad smo ih oduvali 0-4 :)Neprocenjivo:klap:

Samo da napomenem da sam ja okruzen navijacima Juvea i Milana,vec sam rekao vise puta rodjeni burazer mi je veliki navijac Milana(par puta se cak desilo da nismo pricali par dana zbog ovakvih svadja:),a dva najbolja ortaka navijaju za Juve i Milan,i cesto vodim ovakve rasprave.Svi koji me poznaju znaju da sam realan,i sad kad smo izgubili od Barse u ligi sampiona ja sam prvi rekao da se Inter obrukao svojom kukavickom igrom,i to mi nije tesko reci,ali kad vidim ovakve navijace koji su zadrti mrznjom prema Interu,onda se iznerviram pa moram da i ja provociram...:confused:

Koliko ja znam Walken dokazano je da je Modji vrsio pritisak na sudije i delegate i cak je ucestvovao u odredjivanju sudija za meceve koje igra Juve,tako da on namesti sudiju koji je Juventusu naklonjen...
Sve dok taj sudija nije potplaćen, ili mu pod pretnjom naloženo da sudi za Juventus, ja tu ne vidim razlog da se Juventus onako kazni ... Može Juve da traži sudije za određen meč, čak i da ih nazove i da im kaže da sude ua njega, ali sudije niko to ne tera da rade ... Mogu ja sad da zovem sudiju koji sudi sledeći Partizanov meč, da mu kažem da svira penal za Partizan, ali to nije nameštanje rezultata sve dok sudije/igrači/treneri ne dobiju mito, ili im pretiš nečim ...

Ovo za spijuniranje Vijerija sam i ja cuo,ali opet ti kazem,kakve to ima veze i kako Inter od toga ima koristi u kalcu???Druga je stvar sto je Morati onda voajer pa voli da spijunira :)
Špijunirao je i sudije, ne samo igrače ...

Ali Inter nije vrsio pritisak na sudije i ostale stvari koje je Modji radio u ime Juventusa...U tome je bitna razlika.
Sudije kažu drugačije, i kažu da je Inter takođe vršio pritisak da im se gleda kroz prste ...

Opet ti kazem nikako se ne slazem sa tobom za Kambiasa,gde nadje njega,pa on ove sezone bas igra slabo dosta je pao u formi...
Kambiaso ti je jedan od onih igrača koji se ne vide puno na terenu, ali radi lavovski deo posla ... Ti ne gledaš onda presing koji on radi, njegov radijus kretanja, smirenost u napetim situacijama, brzinu razmišljanja prilikom primopredaje lopte, čitanje igre i ostale stvari koje 'nisu zanimljive' za gledanje kao driblinzi i golovi, ali koje su od vitalnog značaja za ekipu ...

Ne moze on nikako biti glavni igrac Intera,otprilike sam ti vec naveo koji su glavni igracI Intera,i kad oni ne igraju to se najvise oseti,mada naravno to ne znaci da ostali ne vrede.Ipak ne mogu Eto i Milito biti isti,svaka cast Militu ali ipak je Eto bolji od njega,dokazao se u Barseloni...
Može itekako biti, kao što je Maikon ili Lusio ili Eto ... Naravno da je Eto bolji, ali tek je došao u liguu kojoj Milito caruje, i trenutno su od istog značaja za Inter (što ne bi naravno bilo da je Milito došao u Barselonu) ... Milito je prvi strelac kluba, i dao je neke jako bitne golove (Kijev, Kaljari, Fiorentina, a i protiv Milana izvanredan) ... Da nije bilo Milita, Inter sad ne bi imao šanse za drugi klub LŠ-a, ne bi pobedio Fiorentinu i Kaljari, pap mi ti reci kako su to Eto ili Maikon bitniji od njega?

Da Walken ali velika je razlika izmedju spijunaze i ovog sto je radio Juve,dok ne dokazu za Inter isto to nema smisla nagadjati...Tacno je to sto pises za Kambiasa,ali recimo da ove sezone po meni ne igra na nivou kao ranijih godina...Majkon jeste bitniji od njega za nasu igru,jer igra odlicno i u defanzivi i u napadu,ali ajde da kazem da i Milito spada u tu grupu igraca koji su najbitniji.Ipak dajem malu prednost Etu...

Nego da se vratimo na temu,ipak je ovo tema o Juveu,elem gledao sam tekmu sa Bajernom i bogami vas Bajern fino nakantao.1-4 su vas dobili u Torinu,sad rece ovaj komentator da je ovo najtezi poraz Juventusa u istoriji evrokupova na domacem terenu...Dakle Juventus zavrsava takmicenje tako sto se nije ni plasirao u nokaut fazu,nema sta veiliki neuspeh Juventusa...

Poslednja izmena:
Pocepaše ih ko ***** Plejboj, sunce ti ne jebbem :eek: ... Apsolutno zasluženo Bajern ode dalje, bili ljudi bolji tokom celog meča, osim onih par sekundi kad je Juve dao gol :D ...

Koliko god je čovek budala za neke stvari, toliko zna da bude genijalan u nekim, te je ubio Ferarinu taktiku ... Ferara ipak neiskusan za velike trenere, a Van Gal tu spada ma kakve god ispade imao ...

Bez želje, bez motiva (moguće i da ih je derbi u subotu ispraznio), bez ikakvog smisla u igri, i opet dva gola nakon centaršuta i to sa Grosove strane ... Ja stvarno više ne znam dal on mora da igra zbog Lipija, ili je Ferrara toliki idiot pa ne vidi kolko je ovaj očajan, a De Čelje trune na klupi ...

Diego ništa, DP ništa, Melo ništa, i jedino Markizio, Trezege (zbog asistencije i gola) uz Bufona zaslužuju minimalnu prelaznu ocenu ...

Đovinko i dalje trune na klupi, Diego i dalje nemoćan u ovoj formaciji, DP nema snage ni za 20 minuta, tako da je ovo možda i bolje, jer da su prošli samo bi muku mučili sa povredama (i Markizio se umalo nije teže povredio), te bi ispušili i u ligi i u LŠ ... Ovako bar ima kakve takve šanse za skudeto ...

Mislio sam da mogu bez Kjelinija i Sisoka, ali izgleda da bez njih protivnik radi šta mu se ćefne ...

Nego da se vratimo na temu,ipak je ovo tema o Juveu,elem gledao sam tekmu sa Bajernom i bogami vas Bajern fino nakantao.1-4 su vas dobili u Torinu,sad rece ovaj komentator da je ovo najtezi poraz Juventusa u istoriji evrokupova na domacem terenu...Dakle Juventus zavrsava takmicenje tako sto se nije ni plasirao u nokaut fazu,nema sta veiliki neuspeh Juventusa...
JA sam zadovoljan, jer je moglo i gore :D ...

Mislim da je ovo najgora partija Juventusa otkad ih ja pratim, a to je preko 10 godina ...

E *** sad i ti pretera Dusan Master...Ne mozes reci za bilo koji klub da je smesan na osnovu jedne utakmice.Jeste ih Bajern razbio i dobio zasluzeno,ali desava se...Onda je i Milan smesan jer ih je Inter razbio 4-0 u derbiu,kao i Inter koje je razbijen protiv Barse(ne rezultatski koliko igrom)...A ista ta Barsa je kuci izgubila od Rubina...Ne mozes to tako gledati...Sad ispada da ja branim Juventus a navijam za Inter :)

Ja sam bio ubedjen da Juventus prolazi jos kad su dali prvi gol,a njima je bio i bod dovoljan da idu dalje...Sto kaze Walken mozda i najgora tekma Juventusa u poslednjih desetak godina...

E *** sad i ti pretera Dusan Master...Ne mozes reci za bilo koji klub da je smesan na osnovu jedne utakmice.Jeste ih Bajern razbio i dobio zasluzeno,ali desava se...Onda je i Milan smesan jer ih je Inter razbio 4-0 u derbiu,kao i Inter koje je razbijen protiv Barse(ne rezultatski koliko igrom)...A ista ta Barsa je kuci izgubila od Rubina...Ne mozes to tako gledati...Sad ispada da ja branim Juventus a navijam za Inter :)

Ja sam bio ubedjen da Juventus prolazi jos kad su dali prvi gol,a njima je bio i bod dovoljan da idu dalje...Sto kaze Walken mozda i najgora tekma Juventusa u poslednjih desetak godina...

Zar tebi nije "smesno" da izgube od Bajerna koji je trenutno u tzv. Ш formi, i to u jednoj od odlucujucih utakmica, i plus kod kuce...Sve ja razumem sta ti govoris, ali ovu utakmicu Juve je mogao i morao bolje da odigra, sto se tice Milana - prosli smo grupu, a u Seriji A smo drugi...na -4 od vodeceg Intera...

Sad ce bar moci da se posvete prvenstvu......pored ovoliko povreda mozda im je to i bolje, pitanje je koliko daleko bi i dogurali,a sigurno bi se istrosili...mada finansijski nije dobro sto su ispali.... za mene je iznenadjenje sto je juve tako puko od bajerna u ovom trenutku......koliko ih je ispraznio mec sa interom toliko su trebali da dobiju samopouzdanja i nekog poleta :) ali sta je tu je....

Au, kakva smejurija od ekipe...

Ja da sam na Ferrarinom mestu, dao bih otkaz, zaista ne znam da li lik ima obraza da i dalje ostane na klupi ovog tima, kada je i sam svestan da nije dorastao zadatku, ili je toliko glup?

Nekako izboriti 2 ili 3 mesto, i onda redom poprodavati: Diega, Mela, Amaurija, Grossa, Tiaga, Grigeru, Molinara, De Cegliea, Zebinu, Salihamidzica... Canna i Ale svakako odlaze... Ne znam da li sam koga zaboravio... I krenuti iz pocetka, u dizanje ovog tima iz pepela...

Naravno obavezno je teranje uprave i "trenera"...

Gori Juventus u istoriji nije postojao...

Au, kakva smejurija od ekipe...
Nije smejurija od ekipe, nego je Van Gal pojeo Feraru taktikom ...

Ja da sam na Ferrarinom mestu, dao bih otkaz, zaista ne znam da li lik ima obraza da i dalje ostane na klupi ovog tima, kada je i sam svestan da nije dorastao zadatku, ili je toliko glup?
Posle ovoga bih i ja dao otkaz, jer nije problem što su izgubili, pa ni veliki rezultat, nego potpuni nedostatak motiva i želje da se napadne protivnički gol ... Nešto slično kao Čelsi u Barsi pre pola godine, samo što su oni branili gol na sve moguće načine, a ovi naši nisu ni to ...

Ja bih pre rekao da on nema hrabrosti da se suprotstavi Lipiju, i da je samo marioneta uprave i LIpija pored toga što je neiskusan ...

Nekako izboriti 2 ili 3 mesto, i onda redom poprodavati: Diega, Mela, Amaurija, Grossa, Tiaga, Grigeru, Molinara, De Cegliea, Zebinu, Salihamidzica... Canna i Ale svakako odlaze... Ne znam da li sam koga zaboravio... I krenuti iz pocetka, u dizanje ovog tima iz pepela...
De Čelje nije ni dobio šansu kod Ferare, tako da nema potrebe prodavati ga, nego bi valjalo ubaciti ga umesto mrtvog Grosoa ... Diego u ovoj taktici preloš, dok u onoj sa Đovinkom briljira, te ga nikako ne bih prodavao, jer ima još do kraja lige, gde može da se popravi, a i ima svega 24 godine ...

Melo je u početku igrao odlično, ali sad sve gori i gori, i ako nastavi ovako do kraja prvenstva, hitno tražiti zamenu u vidu Songa npr. koji briljira u Arsenalu ...Ove ostale kvazifudbalere u vidu Zebine, Grosoa, Molinara, i još ponekih podhitno utrapiti bilo kome ...

Naravno obavezno je teranje uprave i "trenera"...
Ja sam pre za upravu, koja bi dovela Krišita i Santakročea umesto Grosa i Kanavara ...

Gori Juventus u istoriji nije postojao...
Možda samo 99-e kad su bili 9-ti u prvenstvu i kad ih je Selta guzila :D ...

Nije smejurija od ekipe, nego je Van Gal pojeo Feraru taktikom ...

Dobro, Ferrara je smejurija...

De Čelje nije ni dobio šansu kod Ferare, tako da nema potrebe prodavati ga, nego bi valjalo ubaciti ga umesto mrtvog Grosoa ... Diego u ovoj taktici preloš, dok u onoj sa Đovinkom briljira, te ga nikako ne bih prodavao, jer ima još do kraja lige, gde može da se popravi, a i ima svega 24 godine ...

Lose je kretanje i kontrola lopte tom decku, pozadi je preslab, a i centarsut mu je sve gori i gori, on je pre krilo nego bek...

Diego samo prica, pred svaku utakmicu prica kako je to ono sto svi ocekuju, kako ce sam da se pobrine za protivnika,onda isprdi to,evo sada kaze kako je zasluzio zvizduke... Sine, uradi nesto nemoj samo da pricas...

Melo je u početku igrao odlično, ali sad sve gori i gori, i ako nastavi ovako do kraja prvenstva, hitno tražiti zamenu u vidu Songa npr. koji briljira u Arsenalu ...Ove ostale kvazifudbalere u vidu Zebine, Grosoa, Molinara, i još ponekih podhitno utrapiti bilo kome ...

Melo je bio odlican do nominacije za zlatnu kantu, koju realno ni po cemu nije zasluzio, od tog trenutka igra kao da zeli da je osvoji...:D

Ja sam pre za upravu, koja bi dovela Krišita i Santakročea umesto Grosa i Kanavara ...

Ma potrebna je uprava koja se razume u fudbal, ovi do pre 3 godine, nisu ni znali sva pravila fudbala...

A Canna je dobar, vece je pojacanje nego Santacroce, jbbg.sinoc je bio najstariji na terenu, a pokazao je najvecu zelju, i bio je solidan ove sezone, on je vise kao mentor Giorgiu, posto ovaj koliko god da je dominantan bez Cannavara izgleda kao guska u magli, naucice da vodi odbranu...

Inace ja sam za povratak Criscita, na levog beka, i dovodjenje Bocchetia ili malog Ranocchiu, koji ce biti novi Nesta...

Možda samo 99-e kad su bili 9-ti u prvenstvu i kad ih je Selta guzila :D ...

99. smo bili 6., ali smo zato u Ligi Sampiona isli do polufinala, i tamo nesrecno ispali od ManU-a...

http://sports.yahoo.com/soccer/news?...goal&type=lgns

Provali ovo što sam našao na netu ...

Nije ni Morati lud, jer sa CR-om i Džerardom dodatim na onako jak tim, Inter ne bi video titule do sledećeg veka ...

Da, taj tim je morao da se spreci po svaku cenu...

Realno, u Italiji svi znaju da calciopoli nije postojao, to je montiran proces koji je imao nameru samo da prekine Juventusovu dominaciju... Jbbg. te godine je finale svetskog igrala ekipa Juventusa podeljena na 2 gola uz malu pomoc igraca Milana i Arsenala... Sve ostale price da je bilo namestanja su apsurd, jer da je bilo namestanja, ne bi Triada sada bila oslobodjena svih optuzbi vec bi bila u zatvoru...

E do qrtza, umesto da priđemo na -2, ovim će se sutra dići moral, pa opet odoše na +8, a onda opet juri ...

Ipak, ima i nečega pozitivno u ovoj utakmici ... Nakon one blamaže sa Bajernom sad su kolko-tolko igrali dobro, i stvarali šanse ... Bari 2 gola nakon što lopta promeni smer, jedan iz penala, i još par šansi na kontre ... Sa druge strane, Juve uglanom 90% napada išao na centaršuteve, i imali su bar jedno 7 šansi kad lopta ode zamalo iznad/pored gola ...

Kaseres jako dobar napred, Markizio loš danas, Diego kriminalan (čak i penal promašio, no pošto je nepostojeći to je najpoštenije), Amauri se trudio, no nije imao sreće, Trezegol dobar (i opet ga majstor učačko) ...

Međutim, može se reći da je utakmicu sjjebao Ferara svojom taktikom, gde Diego nema sa kim da kombinuje a onda je bezopasan, a u napadu dva visoka ne baš kreativna igrača ... Đovinko i dalje sedi na klupi, a za deset minuta je pokazao više nego Diego za celu utakmicu ... Ili opcija da se Seba pridoda Diegu u sredini, ili da Diego ode na klupu u narednim mečevima a Seba da bude prvi plejmejker ... No, pošto ni Zidan nije briljirao na početku karijere u Juveu, treba dati čoveku šansu, jer nova je liga. novi način života i taktika koja ga ubija ...

Sve u svemu, uprava ne bi smela da uruči otkaz Ferari, jer bi time morala i sama sebe da smeni, nego bi bilo najpoštenije da Ferara sam da otkaz i peče zanat u nekom manjem klubu, a onda kad ispeče može da dobije drugu šansu ...

Izlgeda Walken da prepustate nama i rosonerima da odlucimo ko ce biti sampion... :)Ja sam rekao vama treba po jedno kvalitetno pojacanje u SVAKOJ liniji tima i ostajem pri tome.Naravno ako hocete trofeje i da igrate vecu ulogu...

Izlgeda Walken da prepustate nama i rosonerima da odlucimo ko ce biti sampion... :)Ja sam rekao vama treba po jedno kvalitetno pojacanje u SVAKOJ liniji tima i ostajem pri tome.Naravno ako hocete trofeje i da igrate vecu ulogu...
Polako Gari, mnogo je još bodova u igri, a nijedna ekipa ne briljira pa da kažeš da je sigurna kao pobednik u većini mečeva ... Inter ima najviše sreće te su zato prvi, po igri nisu ništa puno bolji od Juvea ili Milana ...

Suđenje je relativno OK ove godine, ali Juve opet ima najviše problema sa povredama ... Prvo se Markizio i Sisoko povrede, sad Kjelini, Bufon će uskoro na operaciju, Trez, Jakvinta i DP po nekoliko sitnih povreda, i nikako da zaigraju u najjačem sastavu ... Inter npr. tih problema nema, kao ni MIlan, jer njima ključni igrači nemaju problema sa povredama, dok je Juve u odbrambenom delu recimo duplo slabiji bez Sisoka i Kjelinija ...

No, sami su krivi, mogli su to predvideti nakon prošle sezone pa se adekvatno pojačati u odbrani, a ne vraćati samo stogodišnjeg Kanavara (u najboljim danima on bi one situacije od juče lagano rešavao, a ovako je bio penal) i malo mlađeg Grosoa, dok Krišito razbija u Đenovi i još dosta mladih igrača igra odično širom Italije i Evrope ...

Ma zezam se malo naravno da nije nista gotovo :) Pa ima jos cela polusezona da se igra.Inter ima solidnu prednost 5 bodova vise od Milana i 6 od Juventusa,ali daleko je jos titula...Slazem se da Inter po igri nije puno bolji od Milana i Juvea,ali da je bolji bolji je.Tacnije bolje reci konstantniji je od najvecih rivala.Inter nekako i kad igra lose uglavnom pobedjuje,dok se to ne moze reci za Juve i Milan.Eto Milan napravi odlicnu seriju i onda puknu od Palerma 0-2 na svom terenu...Mi smo sad igrali nereseno i propustili smo priliku da se jos vise odlepimo posle poraza Juvea i Milana...Nismo imali srece u ovoj utakmici imali smo nekoliko odlicnih sansi da pobedimo,ali *** desava se.Cak mislim da nas je sudija ostetio,Snajder je po meni prestrogo dobio crveni.Ali i pored toga uvecali smo nasu prednost za bod...

Sto se tice Juventusa,opet cu ponoviti svoje misljenje,da vam treba 2-3 nova odlicna igraca da bi to bilo "to"...

Ali dugo je prvenstvo ima jos mnogo da se igra...

Po meni Juventus ima najjaci roster u Italiji, e sada sto nema trenera, nego su pokupili legendu kluba, koji sa trenerskim poslom nema veze, i koji se blamira, da ce na kraju od legende postati lik koga ce navijaci mrzeti i pljuvati, to je druga prica, zato i pusimo 4 komada kuci od jadnog Bajerna, i 3 od nekog Barija, i tako, i dok god je Ferrara trener, gubicemo...

Kada bi dosao Hiddink, mozda bi se i nadao nekim promenama u ovoj pauzi i onda bi mozda i bili konkurenti za scudetto, posto nemamo obavezu CL...

Mislim, nemoguce mi je da Diego koji je sam pobedjivao ovakve ekipe, tipa Bari i Cagliari, da ne moze da uradi nista, pa cak ni gol iz penala da da, nemoguce mi da Melo igrao onako lose, a u Brazilu kod Dunge je jedan od glavnih igraca sredine terena,nemoguce da Amauri igra prvu postavu, inace koja je njegova glavna karakteristika koja ga odlikuje i po kojoj vazi za dobrog napadaca, nit ima dribling, nit tehniku, nit osecaj za gol, nit igru glavom, nit je dobar u duel igri, nista, ali opet igra,jedna od najvecih misterija definitivno, "Kako ovaj lik opstaje u prvoj postavi Juventusa?", uz misterije piramida u Gizi sigurno najveca...

Kako to da Giovinco, ne moze da dobije priliku da igra vise od 10 minuta, kada u tih 10 minuta uradi vise od celog tima za proteklih 80, i jos bezbroj pitanja...

Za ovo nisu krivi Secco i Blanc, za mnogo stvari jesu ali za ovo nisu... ***. ekipa je po imenima sasvim dobra, za izgled na terenu, koji vise podseca na poluretardiranu grupu pobeglu iz ustanove, nego na tim od 11 profesionalnih fudbalera, je kriv Ciro Ferrara i niko drugi...

Poslednja izmena:

Back