Juventus

Walken bi bio idealan al ne verujem da ce pristati iako bi bio jedan od boljih kolumnista u zemlji. Ko zna o kakvom se portalu radi.
Ne znam koje kolumne čitaš, ali čitajući neke kolumne iz jednog našeg časopisa, stekoh utisak da bi bilo ko sa ovog podforuma (dobro, ne baš bilo ko, ima izuzetaka) bio bolji kolumnista od ovih na koje ja naletim ...

Po tim kolumnistima, Pato je jedno od najboljih desnih krila na svetu, dok je Benzema klasična 10-ka, tj. leva polutka (otkad nisam čuo tu reč:D) ... Ima još bisera, ali ova dva su mi ostala najupečatljivija ...

Elem, ovaj Juventusov portal nije loš, odnedavno mi je međ fejvoritsima, ali kratak sam sa vremenom te bih ulazio u uredništvo ... A i kolko sam skapirao, tamo uglavnom treba da se prevode tekstovi sa zvaničnog sajta i poneka glasina, tako da to može bilo ko malo poznaje jezik, ne treba neki navijač Juventusa ...

Jedino bih malo umešao prste u odsek Legende, pošto sam odgledao mnoštvo crno-belih dokumentaraca, i još više utvrdio gradivo ...

Poslednja izmena:
@Walken
Jeste igrao spektakularno u nekim utakmicama ali na tvoju zalost i tebi slicnih najbolja odbrana na svijetu je Celzijeva odbrana...s tim da on ne igra u Celziju mozemo zakljuciti da nije vodja najbolje odbrane u Evropi...

Pa rekoh ja da tebi on ne može biti najbolji jer ne igra u Čelsiju, i ti epitet najbolji koristiš isključivo kad su Čelsijevi igrači u pitanju ... Alex i Karvaljo su duplo bolji od njega, a Teri je druga dimenzija ...

@Walken
Trenutno najbolji vezni igrac igra u Barseloni ali najbolji odbrambeni igra u Celziju, zatim najbolji igrac igra u Real Madridu, najbolji golman je u Juventusu, za najboljeg napadaca nijesmo sigurni...to je surova realnost...

@Walken
Trenutno najbolji vezni igrac igra u Barseloni ali najbolji odbrambeni igra u Celziju, zatim najbolji igrac igra u Real Madridu, najbolji golman je u Juventusu, za najboljeg napadaca nijesmo sigurni...to je surova realnost...
E vidiš po meni Barsa je imala čarobnu sezonu ne zbog toga što je Pep najbolji trener u istoriji fudbala pa je već u prvoj pokupio sve trofeje, nego zato što je on lepo ukomponovao ekipu, u kojoj ima nekoliko najboljih igrača na svetu gledajući po pozicijama (Pike, Ture, Iniesta, Ćavi i Mesi) ... Zbog toga je Barsa imala savršenu sezonu, zato što su ova petorica igrača odigrala svetski, i ove sezone su bili najbolji na svojim pozicijama ...

Najboljeg odbrambenog je po meni najteže odrediti jer ima ih 5-6 koji su podjednaki i niko ne odskače previše (Pike, Teri, Vidić, Rio, Kjelini i Pujol) ... Za najboljeg veznog se slažem, ali pitanje je koga odabrati iz tria Ture-Ćavi-Iniesta, pošto su odigrali sezonu bez greške, gde se nijedan nije izdvojio ...

Ma koliko ti ne voleo Mesija, ipak je on najbolji igrač na svetu ove sezone i generalno ... Pregršt lepih golova je imao ove godine, najbolji je strelac najefikasnije ekipe, nekoliko puta ove sezone preokrenuo je utakmicu u korist Barse, i iz kola u kolo bio sve bolji ...

Za najboljeg napadača bih izabrao Ibru, jer previše znači Interu, i bez njega su pola ekipe ...

@Walken
Njihov je problem sto ga nijesu izabrali...
Pogledas koji je tim primio najmanje golova na svijetu u prosloj sezoni...
Zatim pogledas ko je komandant te odbrane...

Usput, aktivno mu je priznanje...najbolji odbrambeni igrac u Ligi sampiona...

Po meni je Injesta najbolji vezni igrac...kada se uzmu godine u obzir i ono sto pokazuje na terenu...
Bufon je i dalje neprikosnoven...Ceh i Kasiljas su mu u vise navrata bili blizu ali samo blizu...

Najbolji igrac je Kristijano za sada...

A najbolji napadac...ne znam...nijesam siguran...tu se najvise dvoumim...

@Walken
Njihov je problem sto ga nijesu izabrali...
Pogledas koji je tim primio najmanje golova na svijetu u prosloj sezoni...
Zatim pogledas ko je komandant te odbrane...
Nemoj sad njihov problem, nisu ga izabrali i gotovo ... Onda je uefin problem što nisu izabrali Mesija ... Primili su isto golova i dali su isto, kolko i Mančester ... Barselona je primila više, ali mizeran je broj ako se gleda kako su igrali i koliko su golova dali ...

Usput, aktivno mu je priznanje...najbolji odbrambeni igrac u Ligi sampiona...
Za pretprošlu sezonu, gde je zaista i bio uz Vidića ... Ako se ne varam, izbor za prošlu sezonu je u avgustu, videćemo dal će biti i tada, mada ja na verujem ...

Po meni je Injesta najbolji vezni igrac...kada se uzmu godine u obzir i ono sto pokazuje na terenu...
Iniesta je bi opovređen u prvom delu sezone, ali je drugi odigrao svetski ... Međutim, ništa bolje od Ćavija ili Turea ... Sva trojca su igrala prefektno ...

Bufon je i dalje neprikosnoven...Ceh i Kasiljas su mu u vise navrata bili blizu ali samo blizu...
Ja bih ove godine Ž. Cezara stvaio uz rame Bufonu pre nego ovu dvojcu ...

Najbolji igrac je Kristijano za sada...
Po čemu? Da li je dao više golova od Mesija? Preokrenuo više utakmica? Bio superiorniji ove sezone do njega i vodio ekipu do tri trofeja? Daj nešto osim te puke konstatacije ...

Ja znam da ti ne voliš malenog Mesija, ali malo je glupo reći da nije najbolji igrač na svetu ...

A najbolji napadac...ne znam...nijesam siguran...tu se najvise dvoumim...
Ja sam siguran da je Ibro ... Tores, Eto i Vilja odma iza njega ...

Znao sam :)

Ne ovaj, svidja mi se kako Juve formira ekipu zadnje 2,3 sezone. Mislim da cete ove godine biti najveci favoriti za skudeto. Inter vam je tik uz rame a Milan na zalost zaostaje, mislim da ce cak i Viola imati bolju ekipu od nas :(

Ma daj pretera ga,iako je Fabiano jos daleko,mi sad ima da budemo najbolji bez Ancelotija,Kake,Bekama,...tu je mladi Leonardo nova formacija 4-3-3...posle povreda vracaju se Nesta,Borielo,Kaladze...i sto je mnogo vazno cuo sam Dida odlazi to ce mnogo pomoci Milanu...Ronaldinho najavljuje da ce biti stari,o Pato da nepricam....nije sve tako lose kao sto izgleda...tako je izgledalo i kad je Sevcenko otiso, a mi osvojili LS...mi smo jednostavno nepredvidljivi...FORZA MILAN!!!

Glavni nasi igraci trebali bi biti Nesta, Ronaldinjo i napadac kojeg dovedemo jer mislim da Pato ne moze jos uvek da iznese toliki teret na svojim ledjima. Da bi mi bili konkurenti Juveu i Interu kockice se moraju savrseno sloziti. Nesta se ne sme povrediti kao ni Seedor i Pipo. A to su sve ljudi u godinama koji su se vec povredjivali i upravu si kad kazes da smo nepredvidivi. Ova sezona ti je u stilu: budimo realni, trazimo nemoguce. Ako ne bude trofeja, OK, vazno je da lepo igramo i forsiramo mlade. Ako pak bude, onda odlicno :)

Ja smatram vrlo verovatnom opciju da je Kaka prodat upravo da bi se stvorio prostor za Ronaldinja, kako bi se oko njega vrtela igra.
To sad izgledao kao mocan izgovor uprave. Pre bi se oni resili Ronaldinja ali za njega ne mogu zgrnuti toliku lovu. Ipak, moguce je a u neku ruku i realno da se Roni vrati na staze stare slave. Svi uslovi su ispunjeni, samo jos on svoje da odradi i to je to.

Glavni nasi igraci trebali bi biti Nesta, Ronaldinjo i napadac kojeg dovedemo jer mislim da Pato ne moze jos uvek da iznese toliki teret na svojim ledjima. Da bi mi bili konkurenti Juveu i Interu kockice se moraju savrseno sloziti. Nesta se ne sme povrediti kao ni Seedor i Pipo. A to su sve ljudi u godinama koji su se vec povredjivali i upravu si kad kazes da smo nepredvidivi. Ova sezona ti je u stilu: budimo realni, trazimo nemoguce. Ako ne bude trofeja, OK, vazno je da lepo igramo i forsiramo mlade. Ako pak bude, onda odlicno :)

Ja puno ocekujem od Pata gledam ga kao najboljeg igraca Milana :)...
Posto za Fabiana nemaju para jesi cuo ko ce mozda doci NIKOLA ZIGIC :D...ja ipak ocekujem jedan trofej i onaj najveci LS..ocekujem od Milana kao i sto je Barca ove...mi imamo 7 LS Juve i Inter ni priblizno...sta fali ovom timu nije los nije ni kao Realov ali to nemora nista da znaci..lopta je okrugla.sada svi znaju da igraju fudbal i moze svako svakog da pobedi...
Doslo je vreme da Milan ponovo vlada svetom...FORZA MILAN!!!

Prosle sezone sam se lozio, najavljivao kule i gradove. Ubitacna petorka Pirlo, Seedorf, Kaka, Ronaldinjo, Pato...i na kraju ostadosmo mokrih opanaka. Zato sam sad 'ladan, nadam se najboljem, moguce je sve to sto ti pricas imamo kvaliteta ali tesko je ocekivati da ce se preko noci odjednom sve promeniti. Nije ni Leonardo svemocan, mada mi se svidja jer nije papucar kao Anceloti.

Back