Jutjuberi

Pa na racunaru, zasto, uvecas sliku preko ekrana, zamracis ili gledas nocu i uopste nije lose. Merni to drzi koncentraciju bas kao u bioskopu.

Gospoja Aleksis de Nishville,

tamo posle rata bila fora da budeš SPORTISTA, sad je fora da budeš PRIMEĆEN

Privatna režija, nekomircijalni uspeh, bez drkanja sa producentskim kućama, Home Made...

- - - - - - - - - -

Ја само у биоскопу имам концентрацију. Овако само кратке форме.

I ja kraće klipove sa RedTuba, bioskop je ipak bioskop i svašta ljudi rade.

Ја само у биоскопу имам концентрацију. Овако само кратке форме.

I ja sam tako misliola dok nisam odgledala par filmova na racunaru...cak je i bolje jer mozes da zaustavis film ako hoces nesto do kuhinje i sl.

Naravno bioskop nikad nista nece moci da zameni, ali "kako sam se nadala (za racunar), dobro sam se udala" tj, i nije toliko razocarenje kako sam mislila.

На јутјубу постоје упутства за све и свашта. "Како да...?" Све има.

На јутјубу има свега.

На јутјубу има и веома озбиљних емисија, које не препоручујем за гледање. Оне могу трајно да вас сјебу, тј. суоче са правом природом тзв. стварности и са самим собом:

Др. Протић, аутор култног серијала "Јагањац":
https://www.youtube.com/playlist?list=PLdjjVzhJ1WNdZ6BejCmVAMNLANZQ__FSU

Јагањац:
https://www.youtube.com/results?search_query=jaganjac

Ја се носим мишљу да отворим Јутубић канал и да млатим лову.

Ја сам јутјуб-консултант, радим са људима који желе да постану јутјубери. Људи ми се јаве и радимо неколико недеља заједно, разговарамо, дружимо се, испробавамо различите ствари и у том процесу ја правим неку врсту псхилошког профила, да би на основу тога препоручио, боље рећи отворио и ослободио потенцијалног јујтјубера и навео га ради садржаје који њему највише пријају и за које је најталентованији.

Ја сам јутјуб-консултант, радим са људима који желе да постану јутјубери. Људи ми се јаве и радимо неколико недеља заједно, разговарамо, дружимо се, испробавамо различите ствари и у том процесу ја правим неку врсту псхилошког профила, да би на основу тога препоручио, боље рећи отворио и ослободио потенцијалног јујтјубера и навео га ради садржаје који њему највише пријају и за које је најталентованији.

Пошто?

Само у натури. Свако нешто зна или има што може да ми поклони. Добре рибе, зна се. Електричари ми одраде штекер. Масер ме измасира. Фрулаш ми свира наше лепе пастирске мелодије. Сељак донесе кромпир и лук.

Само у натури. Свако нешто зна или има што може да ми поклони. Добре рибе, зна се. Електричари ми одраде штекер. Масер ме измасира. Фрулаш ми свира наше лепе пастирске мелодије. Сељак донесе кромпир и лук.

:(

Ја једино знам да пишем цоол постове на Крсти.

:(

Ја једино знам да пишем цоол постове на Крсти.

Ће се договоримо и откријемо шта знаш или имаш. Кевин ајвар, нпр. Мазнеш пар тегли. После попијеш ћутек од татка. "Куде су тегле, бе? КУДЕ СУ ТЕГЛЕ!!!"

Мој муж је уз помоћ Јутјуба научио да прави змајеве.

- - - - - - - - - -

А најбољи су они што раде са епокси смолом, јао, што немам велику радионицу....

- - - - - - - - - -

Укратко - Јутјуб је мајка.

- - - - - - - - - -

Да не заборавимо дип слип клопарање воза уживо.

Pare, pare i samo pare eto zato i izbacuju content. Da se to pojavilo tamo sredinom 2000-tih i ja bi se time počeo bavit pa dokle ide.

Inače ne volim ono kopiranje američke spike, kad im video počinje ono mrmljanje na početku. Na Youtube sušam samo Star Wars audio knjige, gledam kiropraktik videa, react videa , whatwouldyou, poneki stari spot. Ovo bi moglo još par godina da bude dok im ne uvedu neki online porez i slično kad ograniče internet.

Back