Jutjuberi

Poruka
21.521
Sta mislite o fenomenu Jutjubera??? Baka prase, Mudja, Serbian, itd......

Ja znam kad je bio Gasttozz i onaj debil Nixa.... a ovo sad je preraslo u nesto mnogo vece... Klinci se bas loze.

Svaka budala moze da otvori nalog i da ***** u kameru a klinci to gutaju... Na svakom videu na jutubu ima gomila komentara sub za sub, to ste sigurno primetili.

Zato sto svi hoce da budu poznati.

Sad je covek posle majmuna i coveka evoluirao u jutjubera a onda u rijaliti igraca. Nekad si za rijaliti moro da budes poznat makar maneken da budes.

A sad je bitno samo da hoces da se svadjas.

I jutjuberi se svadjaju. Oni to zovu DRAME.

Zasto svi pate od toga da budu poznati?

Ja volim kad nesto ima foru, eto taj Mudja on se ne svadja sa ljudima, on i cale igraju igrice trkaju se u GTA, to je ok.

Almazan Kithcen su mi sjajni. Oni kriju lica jer ne zele da budu poznati. U prvom planu im je hrana i priroda. To pozdravljam. I svi im zavide na 2 miliona prijavljenih korisnika.

A ovo.... ucim ja tebe kako da se sminkas i da igras FIFU, kao ne bi znao da nema tebe, svaka cast klincima kojima je to zanimljivo, meni nije.

OK, sudar generacija, neka, ali zasto mora te drame.... Da li su jutjuberi rijaliti za decu???

Roditelji! Sad cuveno pitanje: Jel znate sta vam deca rade na internetu?????

Mislim da klince loži laka zarada kad otvaraju kanale, osim toga što žele da budu popularni.

Za mene je taj sadržaj bezbeze, ali klinci ih vole. MOje dete ne gleda, čini mi se da ja znam ko je Janko, a on ne.. msm pogleda i on tu i tamo, al prerastao je srećom taj uzrast....

Najbrojnija ublika najpraćenihih jutrjubera su deca od desetak godina. Jeste malo čudno.

Mislim da klince loži laka zarada kad otvaraju kanale, osim toga što žele da budu popularni.

Za mene je taj sadržaj bezbeze, ali klinci ih vole. MOje dete ne gleda, čini mi se da ja znam ko je Janko, a on ne.. msm pogleda i on tu i tamo, al prerastao je srećom taj uzrast....

Najbrojnija ublika najpraćenihih jutrjubera su deca od desetak godina. Jeste malo čudno.

Ma sta ce klincu od 7 ili 10 godina pare....... On zeli da bude poznat! Jer je video tog Baku Praseta pa hoce i on isto tako.....

U moje vreme su se gledali Digimoni, Yu Gi Oh, Bej blejd i Zmajeva kugla...... a deca danas ni ne gledaju crtace. Mozda sam ja previse old skul. Mozda je ovo danas i bolje. Ne znam.

Ma sta ce klincu od 7 ili 10 godina pare....... On zeli da bude poznat! Jer je video tog Baku Praseta pa hoce i on isto tako.....

U moje vreme su se gledali Digimoni, Yu Gi Oh, Bej blejd i Zmajeva kugla...... a deca danas ni ne gledaju crtace. Mozda sam ja previse old skul. Mozda je ovo danas i bolje. Ne znam.

Мим лордови су бољи од јутјубера.

Pa kao Baka je bogat, aj se ložimo da budemo isti..kako ide sub za sub? ( :

Meni je negde razumljivo što Muđu prate jer igra igrice i gledajuči kao provale neki fazon, deca su....pa gledam na Muđu kao na kanal za male gejmere....,.ali da prate Baku koji ni nema sadržaj, psuje ko kočijaš, ništa se ne dešava, nije mi baš najjasnije....Baka ima 22-3 godine i obraća se klincima koji imaju 10....

- - - - - - - - - -

Yasserstain је кул лик.

Meni je smor haha

Ne znam sta je to..

Mozda ja gresim, ali mislim da su jutjuberi i ovo u sta se danas pretvorila ta jutjub scena jedan rijaliti za decu.

An image, video, piece of text, etc., typically humorous in nature, that is copied and spread rapidly by Internet users, often with slight variations.
primer

evil-russian-plot-tell-americas-truth-about-their-government.jpg

Meni je Cile ponekad dobar, a bolji je onaj momak, kako se zove...Vesić., na njega sam naleteo kad sam imao neki prob. u vezi sa kučnim aparatima ( :

- - - - - - - - - -

E, znate šta je pozitivno za klince, onaj momak, fristajler , koji igra basket sa poznatima 1na 1 i populariše sport...to je ok... ne mogu da se setim kako se zove.

Лупетање и просеравање али млате лову само тако.

Занимљиво је да су и у Хрватској наши 'јутјубери' у врху гледаности.

Sta mislite o fenomenu Jutjubera??? Baka prase, Mudja, Serbian, itd......

Ja znam kad je bio Gasttozz i onaj debil Nixa.... a ovo sad je preraslo u nesto mnogo vece... Klinci se bas loze.

Svaka budala moze da otvori nalog i da ***** u kameru a klinci to gutaju... Na svakom videu na jutubu ima gomila komentara sub za sub, to ste sigurno primetili.

Zato sto svi hoce da budu poznati.

Sad je covek posle majmuna i coveka evoluirao u jutjubera a onda u rijaliti igraca. Nekad si za rijaliti moro da budes poznat makar maneken da budes.

A sad je bitno samo da hoces da se svadjas.

I jutjuberi se svadjaju. Oni to zovu DRAME.

Zasto svi pate od toga da budu poznati?

Ja volim kad nesto ima foru, eto taj Mudja on se ne svadja sa ljudima, on i cale igraju igrice trkaju se u GTA, to je ok.

Almazan Kithcen su mi sjajni. Oni kriju lica jer ne zele da budu poznati. U prvom planu im je hrana i priroda. To pozdravljam. I svi im zavide na 2 miliona prijavljenih korisnika.

A ovo.... ucim ja tebe kako da se sminkas i da igras FIFU, kao ne bi znao da nema tebe, svaka cast klincima kojima je to zanimljivo, meni nije.

OK, sudar generacija, neka, ali zasto mora te drame.... Da li su jutjuberi rijaliti za decu???

Roditelji! Sad cuveno pitanje: Jel znate sta vam deca rade na internetu?????

Nije to nikakav fenomen postoji odavno ja pratim od pre 8 godina tako da....

Ali ljudi u Srbiji su uglavnom zaostali izgleda sa internetom i desavanjima....

Mudja i Serbian? Brt ja sam cuo za njih a u zivotu im nisam pogledao klip.

Niti cu.

Obicna seljana naspram odlicnih stranih jutjubera.

Jer sve strano je bolje.

Отворим синоћ Јутјуб и искочи ми шта је у тренду.

Кренем да гледам оне будале - "Купујем му све што узме везаних очију".

Хахаааааааааххахах

Ја гледам све и свашта - азијски трикови у шминкању, рецепти, транжирање туне у Јапану, резање огромног мрдајућег чизкејка (Јапан), највећа кајгана у Индији, тражење злата у рекама Казахстана, отапање ледника у Аргентини итд итд...АСМР, она Рускиња Марија.

И музика. Имају све.

Poslednja izmena:
Отворим синоћ Јутјуб и искочи ми шта је у тренду.

Кренем да гледам оне будале - "Купујем му све што узме везаних очију".

Хахаааааааааххахах

Kakvo je to sranje?

- - - - - - - - - -

Trenutno gledam sve sezone The FBI Files krimi emisiju sa ID koja se emitovala. Nije los kvalitet. Obozavam krimi emisije.

Тубић је феноменална ствар.

Обожавам га.

И упитању је право тржиште на коме нема могућности да државни фашисти цензуришу и одређују ко ће шта да пушта.

Ја готивим Paul Joseph Watson

Канал му је феноменалан.

И ван тога, има феноменалних ствари на Тубићу у вези свих тема. И сами бирамо шта ћемо да гледамо.

Живела слобода Јутубића, доле фашистичка цензура!!!

Ја гледам све и свашта - азијски трикови у шминкању, рецепти, транжирање туне у Јапану, резање огромног мрдајућег чизкејка (Јапан), највећа кајгана у Индији, тражење злата у рекама Казахстана, отапање ледника у Аргентини итд итд...АСМР, она Рускиња Марија.

И музика. Имају све.

Znam, ali ja nemam zivaca za to. Samo muziku ili poneki film, retko sta drugo.

Back