Јутјубери или приказивање небитних детаља из свог живота

ајд што си ти него навуче и мене...
Уствари, тај клип има смисла за људе који хоће да види какав је "нормалан" живот у Канади. Поготово оне који нису никад пребацили преко брда.

Pošto je i mene navukla , primetila sam da je u prvim kadrovima asfalt ispucao .

sve ostalo je obično (gledala 3 min, možda posle ima nešto)...kako i kod nas svaki veći grad , za naše pojmove , ima neki oveći TC sličnih enterijera i eksterijera sve je to tako obično

Pošto je i mene navukla , primetila sam da je u prvim kadrovima asfalt ispucao .

sve ostalo je obično (gledala 3 min, možda posle ima nešto)...kako i kod nas svaki veći grad , za naše pojmove , ima neki oveći TC sličnih enterijera i eksterijera sve je to tako obično

Погледај до краја, ипак. 😂

Јбг, ја сину пре коју годину показао как осе снима и качи на youtube, ми отишли у село, он хтео да се усними како пије воду са чесме, ја га направио на ништа, рекох ко нормалан би накачио на нету ту глупост, и ко ће да те гледа како пушташ воду са чесме и пијеш из руке.
Очито да ја појма немам ни о чему, да сам га пустио можда би данас био пандан Баки прасету.
То ти је кад родитељи изађу из фазона па упропасте деци каријеру.

Ових дана интензивно посматрам разноразне ликове на Јутјубу - куварице које се осим што кувају баве и приказивањем својих кућа, ониме што су купиле, како перу купатило, како ово како оно...Гастарбајтери који се хвале изнајмљеним кућама отварајући притом плакаре и веш машине...Снимају се како иду у биоскоп у својој канадскопичковачкој МЗ, не знам, морам то да прикажем :mrgreen:

Људи снимају платно за време трајања филма јбт.....!

Шта их нагони на то, осим лове која капље са сваким новим пратиоцем, рекламом и прегледом?

Јутуб је сјајан медиј.

Тубери објављују оно што занима гледаоце. Ако објаве оно што гледаоце занима, имаће више прегледа и више лове.

Ко не жели да објављује садржај зарад кликова, и то може да ради. Има на Тубићу места за све.

Живео Јутуб!!!!

Доле телевизија!!!

Јбг, ја сину пре коју годину показао как осе снима и качи на youtube, ми отишли у село, он хтео да се усними како пије воду са чесме, ја га направио на ништа, рекох ко нормалан би накачио на нету ту глупост, и ко ће да те гледа како пушташ воду са чесме и пијеш из руке.
Очито да ја појма немам ни о чему, да сам га пустио можда би данас био пандан Баки прасету.
То ти је кад родитељи изађу из фазона па упропасте деци каријеру.

E, сад би ти син зарађивао не за два поршеа него три!

Јутуб је сјајан медиј.

Тубери објављују оно што занима гледаоце. Ако објаве оно што гледаоце занима, имаће више прегледа и више лове.

Ко не жели да објављује садржај зарад кликова, и то може да ради. Има на Тубићу места за све.

Живео Јутуб!!!!

Доле телевизија!!!

Слажем се да је сјајан медиј. Јуче сам гледала многе ствари - слетање ербаса на аеродром Ла Гвардија, шетња Хајдерабадом, плетење рукама, израда столова помоћу епокси смоле итд итд...

Сад не мислим на те младе забављаче већ на одрасле особе које се продуцирају а нико не схвата зашто.

Ради стварања шума, на ЈТ, и уопште овако, то су ЈТубери најнижи на лествици.

Слажем се да је сјајан медиј. Јуче сам гледала многе ствари - слетање ербаса на аеродром Ла Гвардија, шетња Хајдерабадом, плетење рукама, израда столова помоћу епокси смоле итд итд...

Управо то је сјајно. Свако може да гледа оно што га занима. Тебе занима следање ерпаса на аеродром Ла Гвардија, а некога занима да гледа како је куварица уредила своју кухињу и спаваћу собу.

Свако ко снима нуди садржај, и свако ко гледа бира садржај према својим афинитетима.

Живео Тубић!!!

Доле телевизија!!!

Управо то је сјајно. Свако може да гледа оно што га занима. Тебе занима следање ерпаса на аеродром Ла Гвардија, а некога занима да гледа како је куварица уредила своју кухињу и спаваћу собу.

Свако ко снима нуди садржај, и свако ко гледа бира садржај према својим афинитетима.

Живео Тубић!!!

Доле телевизија!!!

Сложићеш се да није исто снимати нешто што је изван тебе - поглед из авиона, град, израду прстена (каквих клипова има, памет да ти стане, буквално учиш занат преко екрана) и самог себе и тривијалности које показујеш.

E, сад би ти син зарађивао не за два поршеа него три!
А ја будала рекох ајде да снимамо како ти показујем математику, па ће неком то можда да буде од користи, да нешто научи..
Од малих ногу децу усмеравам...

А ја будала рекох ајде да снимамо како ти показујем математику, па ће неком то можда да буде од користи, да нешто научи..

Слабо ти је то. Боље крени да показујеш садржај ормана и распоред у стану, са нагласком на обилазак вецеа.

Добићеш кликова не зна се а о похвалама да се и не говори.

Слабо ти је то. Боље крени да показујеш садржај ормана и распоред у стану, са нагласком на обилазак вецеа.

Добићеш кликова не зна се а о похвалама да се и не говори.
Куда иде овај свет...

pa i sa matematikom moze se stici do milionskog pregleda; evo ti primera za gimnazijalce

Ја научих штошта преко Јутјуба. Има и паметног света.
naravno da nesto sitno ima i pametnog sveta al opet i ti si ih, otvorivsi temu o ovim drugima, gurnula na marginu.. i opet sve se, sa predznakom minus il plus, vrti oko polusveta sto je porazavajuce.

Back