Јутјубери или приказивање небитних детаља из свог живота

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Ових дана интензивно посматрам разноразне ликове на Јутјубу - куварице које се осим што кувају баве и приказивањем својих кућа, ониме што су купиле, како перу купатило, како ово како оно...Гастарбајтери који се хвале изнајмљеним кућама отварајући притом плакаре и веш машине...Снимају се како иду у биоскоп у својој канадскопичковачкој МЗ, не знам, морам то да прикажем :mrgreen:

Људи снимају платно за време трајања филма јбт.....!

Шта их нагони на то, осим лове која капље са сваким новим пратиоцем, рекламом и прегледом?

jbm li ga, zelja za paznjom valjda,
u doba interneta bi svako hteo svojih 5 minuta slave, tj da od svog zivota naprave film u kom su naravno oni glavni glumci

Примећујем да они збиља мисле да су људи жељни да сазнају шта они раде, како су, шта мисле о овоме или ономе, итд...
Која болесна доза нарцизма је потребна за то?
Ја разумем да неко снима како нешто прави, како хода улицом неког града (јбг, не можеш свуда да путујеш па је лепо видети неки далеки град из перспективе шетача) али да се сликаш само зато што, ето, мислиш да си битан - то не разумем.

екстравертне личности само траже изговор да се експонирају. Плус лова.

Могуће. Цео живот у служби публике. Жеђ за похвалама (у коментарима) и неспособност да се одреди граница.

Ових дана интензивно посматрам разноразне ликове на Јутјубу - куварице које се осим што кувају баве и приказивањем својих кућа, ониме што су купиле, како перу купатило, како ово како оно...Гастарбајтери који се хвале изнајмљеним кућама отварајући притом плакаре и веш машине...Снимају се како иду у биоскоп у својој канадскопичковачкој МЗ, не знам, морам то да прикажем :mrgreen:

Шта их нагони на то, осим лове која капље са сваким новим пратиоцем, рекламом и прегледом?
nije mi uopšte tema zašto neko snima debilanu, tema mi je ko to klikće i gleda, da ne kažem-zašto

nije mi uopšte tema zašto neko snima debilanu, tema mi je ko to klikće i gleda, da ne kažem-zašto

Искочи ти на почетној и онда погледаш. Е сад, посебни су пацијенти ти пратиоци и ласкавци, то је оно што је такође забавно за анализу.

Искочи ти на почетној и онда погледаш. Е сад, посебни су пацијенти ти пратиоци и ласкавци, то је оно што је такође забавно за анализу.
iskoči jasno je to, neću po sebi da merim, ne spadam u većinu koja klikće na ,,iskačuće"

Интровертом се сматра миран, резервисан и промишљен појединац. Они не траже посебну пажњу или друштвене ангажмане, јер ови догађаји могу оставити интроверте осећајући се исцрпљеним. Интроверти су супротност екстровертима.

ајде дај пример интровертног јутјубера
ne mogu konkretan primer da navedem, ne pratim tu scenu
međutim, gledala sam kao neke primere u smislu konkretnih analiza i predavanja, odrađeni profili ličnosti, etc..
da ne davim..
poenta je-zabluda je da su ekstrovertne osobe vise na društvenim mrežama, netu-u svakom smslu, baš taj period kada je net postao jeftin i dostupan svima-otvorio je vrata i introvertnim osobama, koje sad nećemo analizirati, jer je taj tip osoba samo jedan list sa te grančice, imajući u vidu da postoje vrste i podvrste

I na forumu ima tema sličnog sadržaja, zar ne? Pišemo, ono što na Jutjubu snimaju. Razlika je u tome što smo mi ovde anonimni :) Jutjub je zabava većinom mladih. Nema svako herca za dobar vlog, pa ne ume da snimi ništa zanimljivo, ali mladi se na Jutjubu između sebe druže, poznaju, imaju svoje zajednice. Zabavljaju se. Zabava je jedan od mogućih odgovora na pitanje ove teme. :)

I na forumu ima tema sličnog sadržaja, zar ne? Pišemo, ono što na Jutjubu snimaju. Razlika je u tome što smo mi ovde anonimni :) Jutjub je zabava većinom mladih. Nema svako herca za dobar vlog, pa ne ume da snimi ništa zanimljivo, ali mladi se na Jutjubu između sebe druže, poznaju, imaju svoje zajednice. Zabavljaju se. Zabava je jedan od mogućih odgovora na pitanje ove teme. :)

Сад не мислим на те младе забављаче већ на одрасле особе које се продуцирају а нико не схвата зашто.

Сад не мислим на те младе забављаче већ на одрасле особе које се продуцирају а нико не схвата зашто.
Videh ovo "Naše veče u bioskopu", pa se moj post odnosio i na taj video. Odrasli ? Možda se tako osećaju mlađe. :D

jutuberi=starlete=pevaljke=sportisti

Pa pogledala sam ga :D
ајд што си ти него навуче и мене...
Уствари, тај клип има смисла за људе који хоће да види какав је "нормалан" живот у Канади. Поготово оне који нису никад пребацили преко брда.

ајд што си ти него навуче и мене...
Уствари, тај клип има смисла за људе који хоће да види какав је "нормалан" живот у Канади. Поготово оне који нису никад пребацили преко брда.
Hteli su da naprave dobar video, ali...
Što li im je trebalo i filmsko platno ? :D

YouTube je postao globalna televizija ako ne i bolje možeš svašta da nađeš tamo. A imaš i odličnu priliku da zaradiš lepe pare na lak način.

Back