jutarnja rutina

Prva stvar koju radim ujutro na putu do wc solje uzmem gutljaj maslinovog ulja koje muckam dok citam traceve na internetu. Citam samo politiku, ali posto je sve fake news to su meni sve tracevi.

Kad pogledam traceve istusiram se, operem zube, i doteram... tada se odteturam do kuhinje gde nekim misterioznim putevima uspevam da serviram dorucak, spremim deci lunch bags, isporucim ih u skolu...

Prva stvar koju radim ujutro na putu do wc solje uzmem gutljaj maslinovog ulja koje muckam dok citam traceve na internetu. Citam samo politiku, ali posto je sve fake news to su meni sve tracevi.

Kad pogledam traceve istusiram se, operem zube, i doteram... tada se odteturam do kuhinje gde nekim misterioznim putevima uspevam da serviram dorucak, spremim deci lunch bags, isporucim ih u skolu...

peres zube pre dorucka?

Eo danas sam prekršio jutarnu rutinu....znači i rutina trpi svoje male promene....

Spavao sam u gatjama, pa mi je bilo hladno..onda mi se pripiškilo,pa sam ustao i obavio šor, a onda sam obukao i donji tanki deo trenerke.. I ša sad, kad sam toliko radnji odradio, a svi spavaju, nego da vidim ša ima na netu.. sad ću verovatno da idem ponovo da odremam partiju, dodevet....dodevet je spavati oket.

donu ili nesto drugo?

gealdrink. pre sam kupovala u pansportu elasti joint za koleno, medjutim imaju problem sa uvozom i cesto ga nemaju, a to sto uvezu brzo ode. u apotekama je skup gela drink, nasla sam preko distributera po ceni od 4880. ja ne mogu da svarim glukozamin u kapsulama, moram prah da koristim,.

ovaj pijem, ali u apotekama je mislim nekih 6 hiljada

geladrink-forte.png

- - - - - - - - - -

ne znma koja ti je to dona?

- - - - - - - - - -

stoji na pansportu na sajtu i dalje elasti joint za 4500, iako ga nemaju, tako da sad razlika u ceni i nije velika.

- - - - - - - - - -

al tad je bila bas velika razlika ovaj iz pansporta je tad bio 3500

- - - - - - - - - -

nasla sma donu, dona sadrzi samo glukozamin, ovaj ima i kolagen i hondroitin i msm.

- - - - - - - - - -

imaju i ovaj animal flex, al ne znam dal ga imaju

0684.png

- - - - - - - - - -

mozda cu z aiduci mesec da uzmem ovaj animal flex, skuplji je z apar stotina dinara, ali ima 44 kesice.

pa naravno, zubi se peru cim ustanes.
razumem te ako si pusac.pusacima iz usta smrdi ujutru na neispraznjen kontejner.i to leti,nama koji ne pusimo i ne hranimo se sa suhomesnatim ili sa previse mesa ne smrdi ujutru tako iz usta.inace ne bih pila kafu preko paste za zube,mora da je gadno :)
gealdrink. pre sam kupovala u pansportu elasti joint za koleno, medjutim imaju problem sa uvozom i cesto ga nemaju, a to sto uvezu brzo ode. u apotekama je skup gela drink, nasla sam preko distributera po ceni od 4880. ja ne mogu da svarim glukozamin u kapsulama, moram prah da koristim,.

ovaj pijem, ali u apotekama je mislim nekih 6 hiljada

geladrink-forte.png

- - - - - - - - - -

ne znma koja ti je to dona?

- - - - - - - - - -

stoji na pansportu na sajtu i dalje elasti joint za 4500, iako ga nemaju, tako da sad razlika u ceni i nije velika.

- - - - - - - - - -

al tad je bila bas velika razlika ovaj iz pansporta je tad bio 3500

- - - - - - - - - -

nasla sma donu, dona sadrzi samo glukozamin, ovaj ima i kolagen i hondroitin i msm.

- - - - - - - - - -

imaju i ovaj animal flex, al ne znam dal ga imaju

0684.png

- - - - - - - - - -

mozda cu z aiduci mesec da uzmem ovaj animal flex, skuplji je z apar stotina dinara, ali ima 44 kesice.
dona ma bas puno glukozamina,ali nema kolagena

Back