Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
...mango Smole, mango 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...dugachak ti neshto korak Smokvo......ili je to pricha kad se kucci vratish...
![]()

Treba oko 4h, ne znam vise tacno. Ali kada prelazis istu rutu, svaki put je brze. Primetili ste to?![]()

...a tvoji se ne uplashe da te nije ot'o neki piton sa Juga ???![]()

Da.Rekla bih da se čoveku može slošiti kad pročita sve komentare na temi. Poželiš da se ne probudiš, nema svrhe...ako ne detaljišeš![]()
Da.
Neki nemaju meru o tome sta se ne pise na netu.
Prva stvar koju radim ujutro na putu do wc solje uzmem gutljaj maslinovog ulja koje muckam dok citam traceve na internetu. Citam samo politiku, ali posto je sve fake news to su meni sve tracevi.
Kad pogledam traceve istusiram se, operem zube, i doteram... tada se odteturam do kuhinje gde nekim misterioznim putevima uspevam da serviram dorucak, spremim deci lunch bags, isporucim ih u skolu...
piskim, umijem se, u povratku popijem glukozamin i kolagen, stavim kafu, kasnije cu da jedem.
peres zube pre dorucka?
donu ili nesto drugo?
razumem te ako si pusac.pusacima iz usta smrdi ujutru na neispraznjen kontejner.i to leti,nama koji ne pusimo i ne hranimo se sa suhomesnatim ili sa previse mesa ne smrdi ujutru tako iz usta.inace ne bih pila kafu preko paste za zube,mora da je gadnopa naravno, zubi se peru cim ustanes.

dona ma bas puno glukozamina,ali nema kolagenagealdrink. pre sam kupovala u pansportu elasti joint za koleno, medjutim imaju problem sa uvozom i cesto ga nemaju, a to sto uvezu brzo ode. u apotekama je skup gela drink, nasla sam preko distributera po ceni od 4880. ja ne mogu da svarim glukozamin u kapsulama, moram prah da koristim,.
ovaj pijem, ali u apotekama je mislim nekih 6 hiljada
![]()
- - - - - - - - - -
ne znma koja ti je to dona?
- - - - - - - - - -
stoji na pansportu na sajtu i dalje elasti joint za 4500, iako ga nemaju, tako da sad razlika u ceni i nije velika.
- - - - - - - - - -
al tad je bila bas velika razlika ovaj iz pansporta je tad bio 3500
- - - - - - - - - -
nasla sma donu, dona sadrzi samo glukozamin, ovaj ima i kolagen i hondroitin i msm.
- - - - - - - - - -
imaju i ovaj animal flex, al ne znam dal ga imaju
![]()
- - - - - - - - - -
mozda cu z aiduci mesec da uzmem ovaj animal flex, skuplji je z apar stotina dinara, ali ima 44 kesice.
okej, tebi ujutro iz usta mirise na latice ruze <3

Ja koristim dve paste, jednu za jutro i tokom dana a drugu za veče, i onaj kao peščani sat za pranje zuba. I uveče mućkam onu tečnost a ujutru ne, baš zbog ukusa kafe![]()
Ja koristim dve paste, jednu za jutro i tokom dana a drugu za veče, i onaj kao peščani sat za pranje zuba. I uveče mućkam onu tečnost a ujutru ne, baš zbog ukusa kafe![]()
te tekucine za ispiranje nisu bas zdrave stalno da se koriste, ja uzmem srebrne vode pa izmucam.
od pasta lacalut trenutno senzitiv
i sta ti je to kao pjescani sat, bas me interesuje