jutarnja rutina

ja ih stvarno hejtujem
mislim da bih lakse tolerirala regularne pacove
missim, oni su prakticno ljudi
sjednes s njima i dogovoris se
pustis tvora da proseta po terasi i onda ne moras ni pregovarat
al golubovi...ni da ga ubijes, ni da ga pojedes, preglupi su za komunikaciju...:sad2:

ni ja ih ne volim. svesna sam da su deo ekosistema i sve to, ali ih bas ne volim. ne volim ni galebove, od kada sam videla sta jedu. :sad2:

a vrane i svrake gotivim skroz, osim kad ove prve popizde i pocnu da brane gnezda, pa se pretvore u serijske ubice.

WP_20161001_18_28_00_Rich (2).jpg

- - - - - - - - - -

imate, valjda nisu ukusne ko kuchici i machici :lol:

...ovo ne razumijem...:malav:

eto, nigdje goluba, kucheta, ni macheta...nego, jel ovo rutinska jutarnja fotografija, teme radi? : )

...nije bre...to sam uskljocao prije ca 2 mjeseca...na putu ka kolibi na kraju svijeta :malav:

...a imamo kucice...i macice...a i kravice u centru Ciriha :mrgreen:...ovo nije zahebancija...

Prilozi

• AdobePhotoshopExpress_4046f95385f04dc3bfc6c69989988e23 (2).jpg
    AdobePhotoshopExpress_4046f95385f04dc3bfc6c69989988e23 (2).jpg
    67 KB · Pregleda: 11
Poslednja izmena:
Otvorim oci,nekada otvorim samo jedno,pipam gde mi je telefon,vracam zeca u krevet,ulazim na fejs ulazim na ostalo sve,idem u kupatilo,razmisljam o smislu zivota na wc solji,perem zube i konstatujem da smisla nema,pogledam se u ogledalo pa ako je vikend odustanem a ako je radni dan zakacim cetku za kosu na glavu,mesam prajmer pa puder pa se gletujem,sminkam,idem na posao.Vikendom idem u prodavnicu,pijem kafu posle toga,igram se sa malim,gledam sundjer boba

Drage nase zene, oba spola, i sve ostale koje se tako osjecaju,
kakva je vasa jutarnja rutina?
Koliko pratite trendove, a koliko narodne mudrosti i porodicne tradicije;
tj jel prvo kava ili umivanje ili jedna ljuta...pa ajlajner...ili smuti pa ajlajner....ili...a?

e, mogu i selfiji u pola ses recimo...preko solje kave...krmeljivi ili s ajlajnerom
za to odma dobijete reputaciju kao bonus
(za ciji sadrzaj ne garantiramo)

Mmm...jednostavna...imam grande sat kao iz Tesne kože uz glavu, da mogu tjorava da vidim vreme, toliko mrzim zvuk budilnika da se gotovo uvek budim pre budilnika, makar pet minuta...stavim naočare i otvorim prozor pa tek onda odbauljam u klonju...tamo postanem srećna, mada se mahom vesela budim...jos me niko nije iznervirao...

...nakon klonjskih rabota, izgledom se upristojim i prvo nameštam krevet u nadi da se posteljina izvetrila, pritežem spavaću sobu da bude normalna, što traje dva minuta a silno me nervira ako nije tako, tada već imam pomagala u očima pa sve fino vidim i onda...pravac frizider u koji naguram glavu i virim iz istog kao slonče. Moram da jedeeeem, obilno, sočno i ukusno i moram da imam jogurt!!! Ako treba da ustanem u pet ujutru ja cu ustati u pola pet da bih jela na miru. I popila jogurt:lol:. I onda kreće dan...zavisno od dana...jedino pomenuto ne žrtvujem...kafa kasnije, ako imam vremena posle doručka a ako nemam kad god...evo sada cu skuvati prvu i jedinu:)

Radnim danom
Sve u sekund isplanirano. Knap ustajanje.
Buđenje na silu naravno, na putu ka kupatilu uključujem ringlu i stavljam šerpicu sa tankim dnom (jer brže provri), koknem eutirox, umivanje, zakuvam kafu. Sipam sok od pomorandže.
Vratim se da zategnem krevet. Tuširanje. Šmikam se i pijem kafu. Gledam-slušam jutarnji RTS1. U 08.50h sam na vratima sa kesama za đubre.

Vikendom (ako ne radimo naravno)
Spavanje dok se ne probudim prirodno. Isto što se kafe tiče, samo se vratim u krevet sa šoljicom i uživam u negledanju na sat.

tj jel prvo kava ili umivanje ili jedna ljuta...pa ajlajner...ili smuti pa ajlajner....ili...a?

e, mogu i selfiji u pola ses recimo...preko solje kave...krmeljivi ili s ajlajnerom

]

Idealno bi bilo kafa, mir, tišina, mrzim burno jutro, mrzim kad moram da trpim nekog glasnog, poletnog i entuzijazmičnog, propadne mi posle pola dana.
Sad više nemam rutinu, uklapam se kako znam i umem.

:rotf::rotf: genijalan klip

Ranije dok sam godinama putovala na posao, budila sam se u 5h, podrazumevala se neka rutina, prvo kupatilska :lol: pa kafena(xxl šolja kafe), uz to šminkerska:lol: u toku tog rituala se razbudim i spremna za prevoz do posla.
Sada kad ne moram više da se lomatam i ustajem u cik zore, sve laganica, jer radim od kuće(uglavnom). Može i bez maskare :lol:

Poslednja izmena:
Kažu čovek savršen! q......... savršen. Čovek je skup navika i većinu stvari radi po inerciji e kad zatreba uključi i sivu masu .
Funkcionišem na sledeći način već20-ak godina.
Ustajem ( samo prirodno budjene oko 7h , pre nema šanse i nisam posle normalan ako se nasilno budim i pre 7h), palim nogom komp ( Tako pozicioniran :D)
Stavljam kafu, pravac WC , probavni sistem mi je izdresiran tačno dok neprovri kafa :super: pranje posle nužde pod obavezno) koristm dok sam u wc-u da prelistam podsetnik na mob. tel )
Zakuvavam kafu, pijuckam , listam novine veb izdanja i voajerišem po Krsti ) za sve to mi treba od 1-1.5 h drugačije nebi funkcionisao.
Onda nabrzaka umivanje , pranje zuba .
Doručkujem čim stignem na posao i to mi je sve do 17h
I tako već godinama :fdlan: kad će penzija !??

Back