Nemam je.
Svako ustajanje bude po necemu drugacije.
Svako ustajanje bude po necemu drugacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ih stvarno hejtujem
mislim da bih lakse tolerirala regularne pacove
missim, oni su prakticno ljudi
sjednes s njima i dogovoris se
pustis tvora da proseta po terasi i onda ne moras ni pregovarat
al golubovi...ni da ga ubijes, ni da ga pojedes, preglupi su za komunikaciju...![]()

ni ja ih ne volim. svesna sam da su deo ekosistema i sve to, ali ih bas ne volim. ne volim ni galebove, od kada sam videla sta jedu.![]()

...sta su vam ptice krive...?
Pravda za golubove :rules:

nastavi i spakiracu ti ih sve za svicarsku
znaci, kutija, kurir i budi im zastitnik do kraja njihovih golubljih zivota![]()
...vrapci, jastrebovi, galebovi, labudovi, patke...ali njih nigdje ne vidjam......ej ozb sada...stvarno ne primjetim da ovde imamo golubove...vrapci, jastrebovi, galebovi, labudovi, patke...ali njih nigdje ne vidjam...

...ali imamo krave...

imate, valjda nisu ukusne ko kuchici i machici![]()

eto, nigdje goluba, kucheta, ni macheta...nego, jel ovo rutinska jutarnja fotografija, teme radi? : )

...ovo nije zahebancija......nije bre...to sam uskljocao prije ca 2 mjeseca...na putu ka kolibi na kraju svijeta![]()

brateee...daj neku krmeljivu u pola ses, oftopicimo najstrasnije![]()
......ej nemoj ovo...zivota ti...nece biti zabavno...

Drage nase zene, oba spola, i sve ostale koje se tako osjecaju,
kakva je vasa jutarnja rutina?
Koliko pratite trendove, a koliko narodne mudrosti i porodicne tradicije;
tj jel prvo kava ili umivanje ili jedna ljuta...pa ajlajner...ili smuti pa ajlajner....ili...a?
e, mogu i selfiji u pola ses recimo...preko solje kave...krmeljivi ili s ajlajnerom
za to odma dobijete reputaciju kao bonus
(za ciji sadrzaj ne garantiramo)
. I onda kreće dan...zavisno od dana...jedino pomenuto ne žrtvujem...kafa kasnije, ako imam vremena posle doručka a ako nemam kad god...evo sada cu skuvati prvu i jedinu
slikacu vam sims preko puta mog kuhinjskog prozora. lik je stavio neku pticu varalicu, neku vranu sta lida poplasi golubove koji su tu ljubavisali. eno ih, druze se utroje
![]()

tj jel prvo kava ili umivanje ili jedna ljuta...pa ajlajner...ili smuti pa ajlajner....ili...a?
e, mogu i selfiji u pola ses recimo...preko solje kave...krmeljivi ili s ajlajnerom
]

genijalan klip
pa kafena(xxl šolja kafe), uz to šminkerska
u toku tog rituala se razbudim i spremna za prevoz do posla.
pranje posle nužde pod obavezno) koristm dok sam u wc-u da prelistam podsetnik na mob. tel )
kad će penzija !??