MandelAmande
Aktivan član
- Poruka
- 1.143
podseti me na seranove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко прескочи доручак, цео дан је гладан.
Šešelj je tvrdio da doručak treba da je najobilniji, pa ga je jedan debeli kolega čuo i stalno ga citira.
Ujutro bi trebalo da je mozak najodmorniji i najproduktivniji. Ako ga uposliš da ti vari doručak, možeš da se odmah vratiš u krevet.![]()

Pa nevari mozak hrani i nije to smislena radnja !!!!
Tom mozgu upravo treba "Gorivo "
Nemogu rano da jedem, ali ako nejedem do 10h počnem da se tresem![]()
Eee kad se setim kad je baba bila mlada,pa je jutarnji seks bio rutinaVecera bi se mogla preskociti, dorucak ne bi trebao. Ali imam nakaradnu naviku...

Podseti me Čičak.
Obavezno slušamo muziku, ona nas i budi kao alarm.
- - - - - - - - - -
Mozak mora da reguliše rad unutrašnjih organa.

Eee kad se setim kad je baba bila mlada,pa je jutarnji seks bio rutina

Još se nije ni večera svarila, a neki ljudi već od ranog jutra trpaju u sebe.
Pravac kuhinja, tamo napravim kafu i blejim kroz prozor, da se uživim u novi dan. Onda doručkujem i čitam strip (ne čitam nove stvari kad jedem, nego nešto dobro poznato što volim, imam jedno dvadesetk stripova koji su zbog toga uvek u kuhinji.)
Rakiju pijem samo ako mi poštar donese neko odvratno pismo, inače ne radim ništa dekadentno ujutru, baš mi se sviđa kad je dan tek počeo, to osećanje da još ništa nisam zahebala.
Pa gde na posao prvo Večera mi je do 18.00, a doručkujem oko 8, to je celih 14 sati. Naravno da sam gladna.
I ja volim seks na prazan stomak![]()

Kad sam pocela sa komsijom,on se udvarao tako sto je stalno donosio berek,ili kolace,ili nesto tako....pa kao posle cemo.koje posle,ne mogu da se skoncetrisem,samo mislim jao pozuri,oladice se burek
Inace i za mene je dorucak zakon,nista ne radim dok se ne najedem.tako sam i decu naucila.ujutru pre skole mora da se sedne i sve pojede.pekara i slatkisi moze za uzinu,ne za dorucak.

jao ja to ne volim ich
jer sam ujutru kako vec okacih sliku vrlo grampi, bas retko imam zelje ujutru
uglavnm necu ni da pricam sa nekim a kamo li da se kresem
cekaj bre da popijem caj, odmorim od spavanja, da mi se pritisak digne i opasuljim se....
svojevremeno je bila tema na ljs o tom zornjaku, vecina zena rekla da ne voli....a siroti muski naravno vole to svi znamo i zasto![]()
Kad je lep dan, stanem pored istočnog prozora i pozdravim izlazak Sunca.
ali ja nikako da se disciplinujem.jao ja to ne volim ich
jer sam ujutru kako vec okacih sliku vrlo grampi, bas retko imam zelje ujutru
uglavnm necu ni da pricam sa nekim a kamo li da se kresem
cekaj bre da popijem caj, odmorim od spavanja, da mi se pritisak digne i opasuljim se....
svojevremeno je bila tema na ljs o tom zornjaku, vecina zena rekla da ne voli....a siroti muski naravno vole to svi znamo i zasto![]()
a ja original ovakva
A ja nikada nisam razumela romanticne vecere i sl. gluposti. Daj prvo da se izljubimo i izmazimo dok je prazan i ravan stomak, a onda moze i klopa i beli luk
- - - - - - - - - -
A ja se najlepse osecam tada, cupava i malo oteklih usana.
Sad si me osvestila.
Pa i ja imam nizak pritisak.
Meni treba nešto da me razmrda, a ne da me uspava.
Hrana me uspavljuje.
Što se seksa tiče, još me ne uspavljuje, a kad će, ne zna se.

ja od kad imam tu foru sa niskim pritiskom tesko se budim, pre mi nije bila frka
i onda mi treba stvarno da iskuliram malo ujutru da odjjebete svi do tad
i ne mogu se napalim , jako retko mi uspe
al posle kad se osvestim i razmrdam onda nema frke...
jes vala lakse je na gladno
A ja nikada nisam razumela romanticne vecere i sl. gluposti. Daj prvo da se izljubimo i izmazimo dok je prazan i ravan stomak, a onda moze i klopa i beli luk
.

Baš te briga, uvek možeš da kažeš da nije do tebe, nego do njega.
primenicu