jutarnja rutina

Ко прескочи доручак, цео дан је гладан.

Volim da ogladnim.
Ustajem u 6, popijem vodu sa malo naceđenog limuna.
Pijem posle toga slatku filter - kafu sa mlekom, ispušim cigaru, operem zube da mi ne padne na pamet da zapalim još jednu cigaru, malo se istežem, (tobož radim jogu), probudim decu za školu, otpratim ih, pa idem na posao.
Doručkujem na pauzi u 9 sati.

Šešelj je tvrdio da doručak treba da je najobilniji, pa ga je jedan debeli kolega čuo i stalno ga citira.
Ujutro bi trebalo da je mozak najodmorniji i najproduktivniji. Ako ga uposliš da ti vari doručak, možeš da se odmah vratiš u krevet.:D

:eek:
Pa nevari mozak hrani i nije to smislena radnja !!!!
Tom mozgu upravo treba "Gorivo "
Nemogu rano da jedem, ali ako nejedem do 10h počnem da se tresem :D

Pravac kuhinja, tamo skuvam kafu i blejim kroz prozor, da se uživim u novi dan. Onda doručkujem i čitam strip (ne čitam nove stvari kad jedem, nego nešto dobro poznato što volim, imam jedno dvadesetk stripova koji su zbog toga uvek u kuhinji.)

Rakiju pijem samo ako mi poštar donese neko odvratno pismo, inače ne radim ništa dekadentno ujutru, baš mi se sviđa kad je dan tek počeo, to osećanje da još ništa nisam zahebala.

Podseti me Čičak.
Obavezno slušamo muziku, ona nas i budi kao alarm.

- - - - - - - - - -

Mozak mora da reguliše rad unutrašnjih organa.

Pa da... a muz i ja nekad uzmemo da se glupiramo a deca nas se stide... :malav:

- - - - - - - - - -

:deda2:Eee kad se setim kad je baba bila mlada,pa je jutarnji seks bio rutina

A sta ti mislis sto meni muz donosi dorucak, kad ja ne doruckujem :whistling: :malav:

Pravac kuhinja, tamo napravim kafu i blejim kroz prozor, da se uživim u novi dan. Onda doručkujem i čitam strip (ne čitam nove stvari kad jedem, nego nešto dobro poznato što volim, imam jedno dvadesetk stripova koji su zbog toga uvek u kuhinji.)

Rakiju pijem samo ako mi poštar donese neko odvratno pismo, inače ne radim ništa dekadentno ujutru, baš mi se sviđa kad je dan tek počeo, to osećanje da još ništa nisam zahebala.

Kad je lep dan, stanem pored istočnog prozora i pozdravim izlazak Sunca.

I ja volim seks na prazan stomak :D

Kad sam pocela sa komsijom,on se udvarao tako sto je stalno donosio burek,ili kolace,ili nesto tako....pa kao posle cemo.koje posle,ne mogu da se skoncetrisem,samo mislim jao pozuri,oladice se burek:rumenko:
Inace i za mene je dorucak zakon,nista ne radim dok se ne najedem.tako sam i decu naucila.ujutru pre skole mora da se sedne i sve pojede.pekara i slatkisi moze za uzinu,ne za dorucak.

:deda2:Eee kad se setim kad je baba bila mlada,pa je jutarnji seks bio rutina

jao ja to ne volim ich
jer sam ujutru kako vec okacih sliku vrlo grampi, bas retko imam zelje ujutru
uglavnm necu ni da pricam sa nekim a kamo li da se kresem :lol:
cekaj bre da popijem caj, odmorim od spavanja, da mi se pritisak digne i opasuljim se....

svojevremeno je bila tema na ljs o tom zornjaku, vecina zena rekla da ne voli....a siroti muski naravno vole to svi znamo i zasto :lol:

Kad sam pocela sa komsijom,on se udvarao tako sto je stalno donosio berek,ili kolace,ili nesto tako....pa kao posle cemo.koje posle,ne mogu da se skoncetrisem,samo mislim jao pozuri,oladice se burek:rumenko:
Inace i za mene je dorucak zakon,nista ne radim dok se ne najedem.tako sam i decu naucila.ujutru pre skole mora da se sedne i sve pojede.pekara i slatkisi moze za uzinu,ne za dorucak.

:zcepanje:

A ja nikada nisam razumela romanticne vecere i sl. gluposti. Daj prvo da se izljubimo i izmazimo dok je prazan i ravan stomak, a onda moze i klopa i beli luk:lol::heart:

- - - - - - - - - -

jao ja to ne volim ich
cekaj bre da popijem caj, odmorim od spavanja, da mi se pritisak digne i opasuljim se....

svojevremeno je bila tema na ljs o tom zornjaku, vecina zena rekla da ne voli....a siroti muski naravno vole to svi znamo i zasto :lol:

A ja se najlepse osecam tada, cupava i malo oteklih usana.

Kad se ide negde kafopije i pusace probuditi sat vremena pre da popuse,popiju i gledaju u jednu tacku bar 45 minuta kao stondirani ili uzivaju u divnom vremenu.Imati njih a da nisu obavili rituale je smrtonosno po okolinu.

Nije im bitna hrana uopste mogu da jedu u dva po podne ali kafa,cigare moraju da su tu inace krecu krize od glavobolja do nervoze .

Nije za zezanje.

jao ja to ne volim ich

Sad si me osvestila.
Pa i ja imam nizak pritisak.
Meni treba nešto da me razmrda, a ne da me uspava.
Hrana me uspavljuje.
Što se seksa tiče, još me ne uspavljuje, a kad će, ne zna se.

A ja nikada nisam razumela romanticne vecere i sl. gluposti. Daj prvo da se izljubimo i izmazimo dok je prazan i ravan stomak, a onda moze i klopa i beli luk:lol::heart:

- - - - - - - - - -

A ja se najlepse osecam tada, cupava i malo oteklih usana.
a ja original ovakva

4621055609_325x306.png

Sad si me osvestila.
Pa i ja imam nizak pritisak.
Meni treba nešto da me razmrda, a ne da me uspava.
Hrana me uspavljuje.
Što se seksa tiče, još me ne uspavljuje, a kad će, ne zna se.

ja zbog niskog pritiska tesko se budim
i onda mi treba stvarno da iskuliram malo ujutru da odjjebete svi do tad :lol:
i ne mogu se napalim , jako retko mi uspe
al posle kad se osvestim i razmrdam onda nema frke...

.
jes vala lakse je na gladno
kad se prejedes pa se kljunkas oce da bude muka :rotf:

- - - - - - - - - -

Baš te briga, uvek možeš da kažeš da nije do tebe, nego do njega.

odlicna ideja :malav: primenicu

Back