Jacksonka
Aktivan član
- Poruka
- 1.382
@Uros
ma bre kakwa ti je to glupost. . . ??

ma bre kakwa ti je to glupost. . . ??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gowori o miru u swetu gladnoj deci. . . a negde procitah da ju je on pisao. . .
 gowori o miru u swetu gladnoj deci. . . a negde procitah da ju je on pisao. . .
 . . . ewo ja odmah da kazem ne poredim MJ I JB ali ja MJ slusam od 7 god a od 5. razr bas aktiwno, i nije me smorio hwala bogu a i nece. . . ja koga zawolim njega slusam. . . ne wolim ja owog zbog kose ili izgleda, mislim da je jako dobro dete, decko. . . ali ipak ga ne poznajem ali iz owoga sto sam procitala u njegowoj knjizi to sam zakljucila. . . i narawno da ga nece zaborawiti, nznm moje misljenje. . .
 . . . ewo ja odmah da kazem ne poredim MJ I JB ali ja MJ slusam od 7 god a od 5. razr bas aktiwno, i nije me smorio hwala bogu a i nece. . . ja koga zawolim njega slusam. . . ne wolim ja owog zbog kose ili izgleda, mislim da je jako dobro dete, decko. . . ali ipak ga ne poznajem ali iz owoga sto sam procitala u njegowoj knjizi to sam zakljucila. . . i narawno da ga nece zaborawiti, nznm moje misljenje. . .

I jel si srećna? Bože, kad ljudi žive tuđe živote...JUSTIN PUNI ZA MANJE OD 45 MIN 17 GODINA. . . .

, i da srecna sam. . .
 , i da srecna sam. . .