Jacksonka
Aktivan član
- Poruka
- 1.382
Mnogo ga volim, dusaa malaJB
![]()
Pa pricaj sta ti je omiljeno....???
Bla bla zns vec.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo ga volim, dusaa malaJB
![]()

nEEEEEE ..... Mislim da sam dobro ukap....![]()
E da izasla je JB autobiografija......![]()

ima kod nas na kioscima nesto kao biberova biografija i kao dva postera u prirodnoj velicini
hahah majke ti?
moram da kupim, o-ba-ve-zno!![]()

Ne definitivno nisi ukapirala,ali nema veze sve jedno je devojcurak!

ima kod nas na kioscima nesto kao biberova biografija i kao dva postera u prirodnoj velicini

Da li je moguce jos jedan fan....>?????

Najpopularni tinejdzer danasnjice.. Sa 16 godina postigao nezapamcen uspeh... Kakva mu je buducnost? Uopste, sta mislite o njemu?

Siromah. Marioneta. Verovatno bih ga zalila da sam sklona saosecanju. Plasim se i da pomislim sta dolazi posle njega.
Zalosno je samo sto kad r'n'r & metal establisment otegne papke (a mnogi gaze jesen svojih zivota) ljudi nece imati izbora. Bice samo Gage, Rijane, Eminemi, Paf Dediji i slicno. Naravno ostace nosaci zvuka sa starim dobrim stvarima, ali sta vredi kad nece biti zivih nastupa da se to i oseti.
Bilo bi lepo da je moguce ignorisati JB i njemu slicne, ali mi ih mediji na silu guraju pod nos. Na stranu to sto ih vrte na svim muzickim kanalima, mozda cak i na radiju (ne znam jer ne slusam), na pocetnoj strani YT, ali zasto *ebiga kad gledam neki video, recimo, Whitesnake-a u onom meniju sa strane medju preporukama uz srodne bendove stoji *ebena nakaza i greska prirode Lady Gaga ili Eminem i Rijana i neki Pitbul?! Kakve oni veze imaju sa rok muzikom?

ozzy je jednom recenicom objasnio
hahhahahhahaha
Ne slusam ni ja Biebera ali mislim da se preteruje sa njim.Klinac je uspeo da zaradi brdo para i bude najpoznatiji na svetu sa samo 16 god, kakve veze ima sto su mu pesme sranjee.Ko nece da ga slusa nece ga slusati i gotovo. Previse se pljuje po njemu.
I nervraju me ovi sto misle da su jedino rock i metal dobra muzika.Gde pise da oni prave najbolju muziku?

Xaxaxaxxa....
Slayem se iako i ja slusam i rock.....
Ali ne samo to.....