Jugosloveni svih zemalja, ujedinite se....

Ma ne commodore, ima sasvim OK ljudi i pozrtvovanih preko Drine, ali najgori su mi ovi koji se busaju i foliraju....mislim naravno da meni nije zelja da sve njih uvredim....
Al' stvarno, koliko ima neobjektivnih medju izbeglicama iz Sarajeva, recimo oni su cisto profitirali, jer su se udomili ovde, a uz to im vratili stanove, da ne govorimo o naglom prilivu stanovnistva i zauzimanju radnih mesta zemljackoj liniji (slicno Crnogorcima).
I onda naletis na nekog kao Bl koji je od svih nas najpametniji po pitanju resavanja kosovskog problema....

Sto se mene tice moze da padne jedno pekinsko pace ;)

Zarathustra:
Prekodrinse su uvek bili poznati po poigravanju licnim zamenicama MI i VI, tako da kada treba necim da se ponose sto su Srbi onda na sav glas oni su Srbi najveci i niko vise.... tako isto kada, recimo fosilvaso, on nikad nece da se izrazi kao JA Srbin....nego okleva, a onda kad treba da uvali kosku onda kaze VI Srbi....Kad mu odgovara da stoji na strani matrice hrvatske drzave i njihove sredine, odmah je tu.... Isti podmukli mentalitet poput Hrvata i nama u Srbiji NISU POTREBNI takvi.... a bl me poprilicno po mentalitetu podseti na islamskog fundamentalistu sa krstom u ruci !
rofl5.gif

PRECANI, SRBI IMAJU SVOJU MODERNU DRZAVNOST A ONA DATIRA OD 1878, ZA DRUGE NE ZNAM. KOME SE OVO NE SVIDJA NIJE NAM POTREBAN !

Vi Bosancerosi dalje od nevesinjske puske niste ni odmakli da TEK ne spominjem pomijare kroatizirane koje su se probudile 1990 !

U tome je kljucna razlika bila i ostala izmedju nas i vas !

Bezobrazni ste, vukli ste me za jezik rek'o sam vam :(

Опет неки локалац, одакле си ти порекло из Лике

Zarathustra, nemoj bre da se odmah ljutiš na poneku drugarsku kritiku.....moramo još neke stvari utanačiti, nije sve još gotovo... recimo odigrali smo tek prvo poluvreme, sada se očekuje drugo bez onih loših trenera Crnog Slobe i franceka, da se vidi ko su pravi ratnici ....požurite konji moji, dug je put.... (Gumbići hvala)

Back