JS i dobrovoljno davanje krvi

Ne tera ga Ok...

Ali je stvorio takve uslove i nas koji smo predodređeni da činimo greške...da bi smo učili...

Čak je i đavo u celoj priči pozitivan lik, jer on to što radi za naše je dobro...
Razmisli...
ja verujem tako...to je način da Bog bude pozitivan lik pored svog zla koje se dešava...
ti biraš da veruješ u neku knjigu u kojoj Bog nije pozitivan lik...

Ne bavim se ja time da bih ti detaljno objasnjavala
izguglaj bloodless medicine
Postoje svugde bolnice u kojima ima lekara koji znaj uda rade beskrvno
Ajmo za trenutak da stanemo i zamislimo najbolju beskrvnu ustanovu koja postoji ali koja tvoj konkretan medicinski problem ne može da reši "beskrvnom operacijom" (možda neka nova bolest, nebitno)

Šta biraš:
- Umreti i ostati pri veri
- Uraditi operaciju
?

Ajmo za trenutak da stanemo i zamislimo najbolju beskrvnu ustanovu koja postoji ali koja tvoj konkretan medicinski problem ne može da reši "beskrvnom operacijom" (možda neka nova bolest, nebitno)

Šta biraš:
- Uraditi operaciju
?
...a sto ne bi i treca opcija da si lepo prouci tu materiju i da se mane nepotrebnog opterecivanja s kojim ne samo sto blamira njenu veru vec direktno krsi Bozju zapovest NE UBIJ !????????

Šta biraš:
- Uraditi operaciju
?
Ti zamisljaj mi ne moramo uvek postoj iresenje kada si kod Boga.
Jednostavno izaberes najbolje sto mozes da bi ziveo

Cenim svačiji stav.

Znaš ti o Bogu više od mnogih, mislim na onaj duhovni obrazac u nama...sa ostalim se ne slažem...
Nastavi da tragaš, siguran sam da će se kockice složiti...
to volim kod tebe..što ispoštuješ sagovornika bez obzira što se ne slažeš sa njime...neki talibani na ovom forumu (nema ih mnogo srećom) bi me na lomači spalili zbog stava.da mogu..a sa tobom se uvek lepo ispričam iako verujemo u sasvim različite stvari..

Anticipation Popcorn GIF

to volim kod tebe..što ispoštuješ sagovornika bez obzira što se ne slažeš sa njime...neki talibani na ovom forumu (nema ih mnogo srećom) bi me na lomači spalili zbog stava.da mogu..a sa tobom se uvek lepo ispričam iako verujemo u sasvim različite stvari..
Nisi jedini kog bi spaljivali...Ali nema veze, neka ih...
Ja se slažem sa svakim ko Boga traži srcem i ne ide preko svoje saveti i ko je svestan da ne čini drugom nešto što njemu nebi da se čini...

Po meni je ovo srž...
Bog gleda da je čisto srce i prema takvima je milostiv i pun ljubavi...zna On da smo ostavljeni da verujemo na reč...
A najjača reč govori iznutra...

Back