markons82
Elita
- Poruka
- 21.291
Ma vidis da je trol, covek za nesto vise od godinu dana sakupio skoro 8500 post-ova.Jedini koji i trebalo ovde da ga je sramota si ti...tragično je što to uopšte ne primećuješ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma vidis da je trol, covek za nesto vise od godinu dana sakupio skoro 8500 post-ova.Jedini koji i trebalo ovde da ga je sramota si ti...tragično je što to uopšte ne primećuješ.
Pogledaj tvoj procenat postova i lajkova.Ma vidis da je trol, covek za nesto vise od godinu dana sakupio skoro 8500 post-ova.
U jako me boli tuki za procenat, vidis posto si nov da te obavestim nesto Resetovan je pre izvesnog vremena. Eto toliko o tvojoj gluposti.Pogledaj tvoj procenat postova i lajkova.
Nebitan si kao kineski najk.
Ne vredi necu da se vucem po blatu sa vama. Na dnu su uvek prasinari prljavi i siromasni. Frejzer hez left d bilding.
U nekim kulturama smehom ispracujes pokojnika. Eto meni bas zabavno da gledam ovog trola kako lupeta i brani Srbe sa sve cirilicnim pismom u post-ovima i nick-uLagano, iskulirajte. Čovek je umro, nije ni vreme ni mesto za prepucavanja.
Ima i toga, negde sam pročitao da se u Nigeriji na sahranama igra kao kod nas na svadbi..U nekim kulturama smehom ispracujes pokojnika. Eto meni bas zabavno da gledam ovog trola kako lupeta i brani Srbe sa sve cirilicnim pismom u post-ovima i nick-u
I Halkokondil je to smatrao nepobitnom istinom, jer je napisao da pouzdano zna. Zasto Halkokondil nije anatemisan kao i Deretic?
Pristup ti je temeljno pogresan.Svaki čovek pripada svom vremenu. Ne može se uzimati mrtvac i prebacivati hiljadu godina u budućnost i primenjivati moderni standardi. To, opisujući ličnosti prošlosti kao bolesne pedofile jer su sklapali brakove sa 14-godišnjakinjama ili kao ludake jerbo su verovali iskreno i pouzdano znali da nebo može spasti, čisti je anahronizam koji vrše samo oni koji su zlonamerni (primera radi, Miroslav Ćosović kada objavljuje knjigu o bolesnim Nemanjićima).
Zamisli da neko citira Hekateja iz Mileta i kaže "ha-ha vidi glupi ravnozemljaš" zato što je u to bio ubeđen. Naravno da niko to neće učiniti, sem ako čovek i sam nije lud. Ili s druge strane, da neko kaže "šta me ismejavate, eno Hekatej rеk'о da je zemlja ravna ploča".
Što se tiče ovoga anatemisan, nisu "anatemisani" niti jedan nit' drugi.
Pristup ti je temeljno pogresan.
Ne mozes uporedjivati razvoj fizike i geografije kao nauke sa istorijom.
Upravo suprotno, Halkokondil je imao vise dokumenta na raspologanju nego mi danas, sigurno je poznavao bolje poreklo naroda nego sto smo mi to danas u stanju. Ne pozivaj se na arheolohiju i lingvistiku kao nauke, jer tek tu postoje tumacenja koja samo unose smutnju
koliko si srbin to se ne zna... ali si manji čovek ako pljuješ po čoveku koji je upravo otišao s ovog sveta.Cekaj mislis da sam manji Srbin od tebe zato sto ne gutam gluposti koje svako odvali? Vidis koliko nemas pojma, sramota.
Pa nznm ko falsifikuje danonocno ceo pdf istorija na krsti u 3 smene ti ili ja?
Sram te bilo.
Gde ja pljujem? Napisao sam istinu, istina boli ma kakva bila. Uostalom nigde nisam ismevao lika, samo sam napisao sta je tvrdio I da ce ga samo po tome pamtiti.koliko si srbin to se ne zna... ali si manji čovek ako pljuješ po čoveku koji je upravo otišao s ovog sveta.
odigrao je svoju rolu na pozornici zemaljskoj.radio je ono što je voleo. život mu je bio ispunjen.
večna mu slava.
kao sto je nepobitna istina u bajkama o srbima koje podrzavate vi "strucnjaci" za dobra mesta gde se nista ne radi osim prepisivanja...Resavci, al za posao, platu i dodatke za vernost...Problem nije u tome da li je zapisano to negde pre nego što je spomenuo, već to što on to predstavlja kao nepobitnu istinu.
Kao npr. sada Slaven777 napiše u 2021. godini "Napoleon Srpski car Veliki" i onda 2637. godine tako neko tvrdi da je Napoleon bio srpski car. I onda kao odbranu koristi "šta me kritikuješ, rekao jedan dosta stari pisac pre 500 godina".
kao sto je nepobitna istina u bajkama o srbima koje podrzavate vi "strucnjaci" za dobra mesta gde se nista ne radi osim prepisivanja...Resavci, al za posao, platu i dodatke za vernost...
Pa pazi nije ni on strucnjak bio, zvanicno je doktor nauka a casopis koji je uredjivao mu je dodelio pocasni doktorat ( navodno ) u Americi je studirao pravo a u Francuskoj tri godine, nema sanse da je postao doktor nauka za tri godine. A to zvanje akademika je dobio od institucije koja je osnovana 1991godine i nije zvanicna drzavna naucna akademija....Ne znamo da li si ti strucnjak, ali znamo da si hejter i da lupetas....
ali ti jesi strucnjak....Pa pazi nije ni on strucnjak bio, zvanicno je doktor nauka a casopis koji je uredjivao mu je dodelio pocasni doktorat ( navodno ) u Americi je studirao pravo a u Francuskoj tri godine, nema sanse da je postao doktor nauka za tri godine. A to zvanje akademika je dobio od institucije koja je osnovana 1991godine i nije zvanicna drzavna naucna akademija....
Al ako ti je lakse Srbi su otkrili Ameriku, Trojanski rat su vodili Srbi ( tj dva plemena )..... i tako dalje...
Idi, stvarno? Ja li sam ispisao stranice istorije na forumu ili ti? Kao strucnjak ne kao mlatimud...Ja nikakav "stručnjak" nisam; pomešao si me s nekim drugim.
Nisam al opet nije ni on. Ja samo sagledavam cinjenice i za razliku od tebe sam veoma realan.ali ti jesi strucnjak....
a cinjenice znas, iako nisi strucnjak...Nisam al opet nije ni on. Ja samo sagledavam cinjenice i za razliku od tebe sam veoma realan.
Idi, stvarno? Ja li sam ispisao stranice istorije na forumu ili ti? Kao strucnjak ne kao mlatimud...
Isto kao i strucnjak Deretic....a cinjenice znas, iako nisi strucnjak...
nije moja nego je tvoja i onih koji te placaju za IT strucnost...Ako je tvoja definicija stručnjaka kvantitativna evaluacija ispisane količine karaktera, onda to dosta objašnjava.
nije moja nego je tvoja i onih koji te placaju za IT strucnost...