Josip Pejaković: U ime naroda

sta je milune ,lako je tebi kakiti iz sumadije da si ti stvarno otisao u cazin ili pristinu nebi ti lupo gluposti......................... cisto sumnjam da si ti srbin ako jesi onda si debil

e pa ako ides u cazin pitaj onog cevabdziju preko puta od autobuske stanice , sa leve strane kad ulazis u grad , na onoj raskrsnici za kladusu, bihac i za centar cazina, pitaj ga jel kod njega pre 3-4 meseca rucao jedan sumadinac. setice se oma jer ne dolaze kragujevcani svaki dan u cazin. i ne zaboravi da narucis cevape. boli glava.

Ne pitaj ništa, vjerovatno je Milun pobjegao ne plativši. :neutral:

Ne lazem :eek:- rekli mi forumski hrvati

Пре неки дан сам био са другаром из околине Книна - отац му је овде умро у избегличком кампу у бедним условима у својој 80.години... а тамо је оставио
кућу која је у основи 150 м2 на три нивоа (значи 450 м2) плус сви могући помоћни објекти од
штала па на даље... све су му срушили, па чак и стару воденицу... па су онда
збуџили собицу и кујницу са образложењем да је то старцу и његовој баби
довољно јер им синови живе и раде у Србији... ето то је њихова "обнова" то
је била и остала усташка стока.

Пре неки дан сам био са другаром из околине Книна - отац му је овде умро у избегличком кампу у бедним условима у својој 80.години... а тамо је оставио
кућу која је у основи 150 м2 на три нивоа (значи 450 м2) плус сви могући помоћни објекти од
штала па на даље... све су му срушили, па чак и стару воденицу... па су онда
збуџили собицу и кујницу са образложењем да је то старцу и његовој баби
довољно јер им синови живе и раде у Србији... ето то је њихова "обнова" то
је била и остала усташка стока.

:hahaha::hahaha:

Čudo je to kako svi iz okolice Knina imaju zdanja ko dvorce, a takvih kuća tamo ima možda 5-6. :hahaha:

Mito, lik te slagao!

:hahaha::hahaha:

Čudo je to kako svi iz okolice Knina imaju zdanja ko dvorce, a takvih kuća tamo ima možda 5-6. :hahaha:

Mito, lik te slagao!

da to sam se i ja uvek cudio. kninska krajina je oduvek bila nasiromasniji regio u hrvatskoj a odtamo svi sto dodjose u kg dodjose sa mercedesi i kupise oma po dva stana i jednu kucu.
a da vi hrvati slucajno ne znate odaklen ovim krajisnicima ta silna lova kad su bili po statistici siromasniji i od nase toplice?

da to sam se i ja uvek cudio. kninska krajina je oduvek bila nasiromasniji regio u hrvatskoj a odtamo svi sto dodjose u kg dodjose sa mercedesi i kupise oma po dva stana i jednu kucu.
a da vi hrvati slucajno ne znate odaklen ovim krajisnicima ta silna lova kad su bili po statistici siromasniji i od nase toplice?

Znamo, naravno! :)

1991. je bila jaaaako uspješna za Krajišnike.

Svi nabavili vozni park i po dupli set video i bijele tehnike, a da o parama i zlatu ne govorim. :cool:

e sad cu ti kazem. kad je dobio od mene 2 marke za uslugu nije teo, kaze nemoj sramota me, platio si racun..................jedva sam ga naterao da uzme i zamisli rece mi da je zadnji baksis dobio u vreme stare juge.............od tada ni dinara.

Pa ti si mu podvalio i lažnu kovanicu od 2 KM? Vjerovatno je čovjek i u zatvor zaglavio. A bre Milune pa upropasti čovjeka. :neutral:

:mrgreen:

prvo, pretjerujes, drugo, iz tog ugla hrvatska od plijena iz 1995 i dan danas jede

Sad ti pretjeruješ.

Hoćeš reći da Krajišnici nisu opljačkali imovinu Hrvata koje su protjerali 1991. ?

1995. od "plijena" su ostali goli zidovi, jer je dozvoljeno izbjeglicama da ponesu sve što su mogli, dok su 1991. ljudi morali otići samo sa najnužnijim stvarima.

I ti jako dobro znaš da je to tako.

Ali zabrijali smo offtopic.

Uglavnom, i jedni i drugi su pljačkali.

Ja na žalost znam čovjeka koji je kamionom dovukao stvari iz Krajine 1995.

Nikad poslije toga nisam progovorio ni riječi sa njim i nikad više nisam otišao kod njega.

Takve stvari mi se gade.

Ali to ne znači da se nisu dogodile.

Na obje strane.

Back