Josif Visarionovič Džugašvili - Staljin

Zani pa8 nije procitao knjigu, sve je slagao i izmislio i potvrdio da je lazovcina lazljiva, Kao procitao knjigu, a bezi od rasprave o knjige ko djavo od krsta, ne zna ni koliko knjiga ima stranica, ne zna ni o cemu se radi.
Zakljucak uhvacen je u lazi, bilo koju knjigu sada ponovo da slaze da je procitao, odmah idem na pdf na nadjem tu knjigu i da ga raskrinkam u njegovim lazima

• Haha
Reactions: PA8
Zani pa8 nije procitao knjigu, sve je slagao i izmislio i potvrdio da je lazovcina lazljiva, Kao procitao knjigu, a bezi od rasprave o knjige ko djavo od krsta, ne zna ni koliko knjiga ima stranica, ne zna ni o cemu se radi.
Zakljucak uhvacen je u lazi, bilo koju knjigu sada ponovo da slaze da je procitao, odmah idem na pdf na nadjem tu knjigu i da ga raskrinkam u njegovim lazima
Ceo forum vidi si ti najveća lazovcina.

Nisi dokazao.

Case closed

328532848_754823055943881_7300373919928013136_n.jpg

Čovjek te je lijepo pitao da mu daš tačnu stranu na kojoj piše to što tvrdiš. Ako tvrdiš nešto, pozivajući se na neku knjigu, valjalo bi reći gdje u toj knjizi piše to što navodiš.
@Nikita Kulganov mnogo puta nije dao izvore za njegove tvrdnje na drugim temama. U ovom slučaju ja sam mu dao izvor za moju tvrdnju (naveo sam knjigu). Nije zaslužio da mu dam tačnu stranu na kojoj piše to što tvrdim.

Јел има ту доказа да је Алексије радио за КГБ? Ако има, постави. Ако нема, немој да нас фарбаш лажним информацијама.
Ima dokaza da je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a od 1943. godine. Kako je moguće da patrijarh nije radio za KGB ako je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a?

Где су докази за Сватешјег Патријарха Алексија, што си ти тврдио??
Ta knjiga koju sam naveo dokazuje da je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a od 1943. godine. Aleksije I je postao patrijarh 1945. Kako je moguće da patrijarh nije radio za KGB ako je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a?

Ta knjiga koju sam naveo dokazuje da je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a od 1943. godine. Aleksije I je postao patrijarh 1945. Kako je moguće da patrijarh nije radio za KGB ako je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a?
Да ли у тој књизи пише да је Алексије радио за КГБ?

• Haha
Reactions: PA8
The Moscow Patriarchate has been established on the order from Stalin in 1943 as a front organization of NKVD and later the KGB
The Mitrokhin Archive: The KGB in Europe and the West. Allen Lane. pages 634-661
———————————-
To znači da Staljin NIJE rehabilitovao Rusku pravoslavnu crkvu. Staljin je napravio lažnu RPC koja je bila sastavni deo KGB-a
FALSIFIKAT
Moscow Patriarchate
has been established on the order from Stalin in 1943
Moskovska patrijasija nije osnovana 1943, nego nekoliko vekova ranije.

Back