Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.908
Ne znas jedan pasus da kazes iz knjige, ne znas no o cemu se rasi knjig, ajde reci koliko imas staranica ?Lazovcino, nisi dokazao.
Case closed
Bezi klinac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znas jedan pasus da kazes iz knjige, ne znas no o cemu se rasi knjig, ajde reci koliko imas staranica ?Lazovcino, nisi dokazao.
Case closed
Lazovcino, nisi dokazao.Ne znas jedan pasus da kazes iz knjige, ne znas no o cemu se rasi knjig, ajde reci koliko imas staranica ?
Bezi klinac
Ceo forum vidi si ti najveća lazovcina.Zani pa8 nije procitao knjigu, sve je slagao i izmislio i potvrdio da je lazovcina lazljiva, Kao procitao knjigu, a bezi od rasprave o knjige ko djavo od krsta, ne zna ni koliko knjiga ima stranica, ne zna ni o cemu se radi.
Zakljucak uhvacen je u lazi, bilo koju knjigu sada ponovo da slaze da je procitao, odmah idem na pdf na nadjem tu knjigu i da ga raskrinkam u njegovim lazima
Čovjek te je lijepo pitao da mu daš tačnu stranu na kojoj piše to što tvrdiš. Ako tvrdiš nešto, pozivajući se na neku knjigu, valjalo bi reći gdje u toj knjizi piše to što navodiš.Lazovcino, nisi dokazao.
Case closed
Шта доказује та књига?Ta knjiga dokazuje ono što sam rekao.
Da je Staljin 1943. napravio Rusku pravoslavnu crkvu koja je bila deo KGB-a.Шта доказује та књига?
@Nikita Kulganov mnogo puta nije dao izvore za njegove tvrdnje na drugim temama. U ovom slučaju ja sam mu dao izvor za moju tvrdnju (naveo sam knjigu). Nije zaslužio da mu dam tačnu stranu na kojoj piše to što tvrdim.Čovjek te je lijepo pitao da mu daš tačnu stranu na kojoj piše to što tvrdiš. Ako tvrdiš nešto, pozivajući se na neku knjigu, valjalo bi reći gdje u toj knjizi piše to što navodiš.
Dobro, ako ti je ideja da budeš kao on.@Nikita Kulganov mnogo puta nije dao izvore za njegove tvrdnje na drugim temama. U ovom slučaju ja sam mu dao izvor za moju tvrdnju (naveo sam knjigu). Nije zaslužio da mu dam tačnu stranu na kojoj piše to što tvrdim.
Svakom prema zasluzi.Dobro, ako ti je ideja da budeš kao on.
Где пише то у књизи, на којој страници? Дај тај одељак.Da je Staljin 1943. napravio Rusku pravoslavnu crkvu koja je bila deo KGB-a.
Где пише то у књизи, на којој страници? Дај тај одељак.
The Moscow Patriarchate has been established on the order from Stalin in 1943 as a front organization of NKVD and later the KGB
The Mitrokhin Archive: The KGB in Europe and the West. Allen Lane. pages 634-661
И где ту пише који је свештеник био агент КГБ?? Питао сам те конретно за одређене људе. Дакле?
Piše da je od 1943. Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB- a. Aleksije I je postao patrijarh 1945. Pametnom dosta.И где ту пише који је свештеник био агент КГБ?? Питао сам те конретно за одређене људе. Дакле?
Јел има ту доказа да је Алексије радио за КГБ? Ако има, постави. Ако нема, немој да нас фарбаш лажним информацијама.Pametnom dosta.
Ima dokaza da je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a od 1943. godine. Kako je moguće da patrijarh nije radio za KGB ako je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a?Јел има ту доказа да је Алексије радио за КГБ? Ако има, постави. Ако нема, немој да нас фарбаш лажним информацијама.
Нисам видео те доказе. Кад си их поставио?Ima dokaza da je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a od 1943. godine. Kako je moguće da patrijarh nije radio za KGB ako je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a?
Naveo sam knjigu koja to dokazuje.Нисам видео те доказе. Кад си их поставио?
Где су докази за Сватешјег Патријарха Алексија, што си ти тврдио??Naveo sam knjigu koja to dokazuje.
Ta knjiga koju sam naveo dokazuje da je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a od 1943. godine. Aleksije I je postao patrijarh 1945. Kako je moguće da patrijarh nije radio za KGB ako je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a?Где су докази за Сватешјег Патријарха Алексија, што си ти тврдио??
Да ли у тој књизи пише да је Алексије радио за КГБ?Ta knjiga koju sam naveo dokazuje da je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a od 1943. godine. Aleksije I je postao patrijarh 1945. Kako je moguće da patrijarh nije radio za KGB ako je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a?
Ta knjiga koju sam naveo dokazuje da je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a od 1943. godine. Aleksije I je postao patrijarh 1945. Kako je moguće da patrijarh nije radio za KGB ako je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a?Да ли у тој књизи пише да је Алексије радио за КГБ?
FALSIFIKATThe Moscow Patriarchate has been established on the order from Stalin in 1943 as a front organization of NKVD and later the KGB
The Mitrokhin Archive: The KGB in Europe and the West. Allen Lane. pages 634-661
———————————-
To znači da Staljin NIJE rehabilitovao Rusku pravoslavnu crkvu. Staljin je napravio lažnu RPC koja je bila sastavni deo KGB-a