Josif Visarionovič Džugašvili - Staljin

1717839770027.png

• Haha
Reactions: PA8
Прогласили га и за свеца!
Нису, али факт је да велики број свештенства, па и епископа, као о верног православног народа Русије, сматра Стаљина позитивним истпријским ликом.

Нису, али факт је да велики број свештенства, па и епископа, као о верног православног народа Русије, сматра Стаљина позитивним истпријским ликом.
Fakt je da su mnogi sveštenici u stvari bili agenti KGB-a. Fakt je da je Ruska pravoslavna crkva zvanično saopštila da je Staljin negativna istorijska ličnost.

Fakt je da su mnogi sveštenici u stvari bili agenti KGB-a.
Докажи да је Патријарх Алексеј, рецимо, који је одржао Беседу поводом Стаљинове смрти био ,,агент КГБ-а"??
Докажи да је свештеник Димитрије Дудко, који је био чак и у совјетском затвору, а који је позитивно говорио за Стаљина, био ,,агент КГБ-а"??
Ајд, да видим доказе??

Докажи да је Патријарх Алексеј, рецимо, који је одржао Беседу поводом Стаљинове смрти био ,,агент КГБ-а"??
Докажи да је свештеник Димитрије Дудко, који је био чак и у совјетском затвору, а који је позитивно говорио за Стаљина, био ,,агент КГБ-а"??
Ајд, да видим доказе??
Patriarch Alexy II, was also a KGB agent, according to a Soviet-era document uncovered in Estonia, operating under the code name “Drozdov”
https://cepa.org/article/an-unorthodox-russian-vision-of-heaven-and-hell/

Patriarch Alexy II, was also a KGB agent, according to a Soviet-era document uncovered in Estonia, operating under the code name “Drozdov”
https://cepa.org/article/an-unorthodox-russian-vision-of-heaven-and-hell/
Питао сам те за Патријарха Алексеја Првог:

1717933739711.png

И за оца Димитрија Дудка. А не за Патријаеха Алексеја Другог, побркало ти се нешто у глави, а и овај цитат што си навео на које изворе и доказе се позива?

Дакле, немаш доказе, као и увек.

• Haha

Pogledajte prilog 1561370

И за оца Димитрија Дудка. А не за Патријаеха Алексеја Другог, побркало ти се нешто у глави, а и овај цитат што си навео на које изворе и доказе се позива?

Dokumenti KGB-a dokazuju da je Ruska pravoslavna crkva bila sastavni deo KGB-a od 1943. godine.

IMG_4004.jpeg

Ајд, да видим доказе??
Zokoko mlati prazu slamu. Kada sam ga pitao za dokaze da su ruski svetsenici bili clanovi KGB reako mi je da odem u arhivu KGB i da tamo sve pise,
Niti je on nesto procitao, nit on nesto zna, nego tamo kaci neke nebuloze, a ne zna ni sta kaci i zasmejava forumu.

Pogledajte prilog 1561370

Vide se po ocima da je agent KGB :hahaha:

• Haha
Zokoko mlati prazu slamu. Kada sam ga pitao za dokaze da su ruski svetsenici bili clanovi KGB reako mi je da odem u arhivu KGB i da tamo sve pise,
Niti je on nesto procitao, nit on nesto zna, nego tamo kaci neke nebuloze, a ne zna ni sta kaci i zasmejava forumu.
Ма нема он никакве доказе, само спамује сваку тему.

Vide se po ocima da je agent KGB :hahaha:
Несрећни @PA8 чак није ни знао за ког Патријарха питам, толико о њему...

Ceo forum zna da si ti najveći klovn i prvak u lupetanju. Svaki korisnik ovog foruma može da pročita ovu knjigu i shvati da sam rekao istinu.

IMG_4004.jpeg

Back