- Poruka
- 9.309
Čerčil i Ruzvelt su bili pragmatični političari. Politika je veština mogućeg.
Hitler i Staljin su najveći zločinci 20. veka.
Hitler i Staljin su najveći zločinci 20. veka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo gamad glorifikuje Staljina.Samo gamad ne glorifikuje Staljina
Imaš li kakvih dokaza to? Koliko ja znam još niti jedan historicar nije nedvojbeno dokazao Staljinovu umiješanost u ikakvi zločin? Pojedini historicari pokušavaju dokazati da je Staljin odgovoran za velike čistke, ali.opet nemaju neposrednog dokaza. Ipak većina historicara smatra da Staljin ima veze s čistkama, jer je Staljin nedvojbeno naredio zaustavljanje čistki pa iz toga izvode da je morao imati veze s čistkama.Staljin je jedan od najvećih zločinaca u istoriji čovečanstva.
“Stalin’s political victims were numbered in tens of millions”Imaš li kakvih dokaza to? Koliko ja znam još niti jedan historicar nije nedvojbeno dokazao Staljinovu umiješanost u ikakvi zločin? Pojedini historicari pokušavaju dokazati da je Staljin odgovoran za velike čistke, ali.opet nemaju neposrednog dokaza. Ipak većina historicara smatra da Staljin ima veze s čistkama, jer je Staljin nedvojbeno naredio zaustavljanje čistki pa iz toga izvode da je morao imati veze s čistkama.
Ok“Stalin’s political victims were numbered in tens of millions”
Encyclopædia Britannica