Još samo 10 dana. Ne dozvolite da propadnu.

Sve bi to bilo lepo samo jos da znas sta je Flogocid mast. :hahaha:

Nema blage veze s konjskom mascu.

Ljudi je zovu konjska jer je proizvodi veterinarski zavod iz zemuna i spada u lekove ad usum veterinarium.
Ja je nisam tako krstio vec ljudi.
Postoji i ichtiol-camphor mast-isto je zovu konjska
:D
ichtiolum-AMONII SULPHAGYRODALLAS-prirodna supstanca kao i kamfor..
FLOGOCID ZOVU I KRAVLJA, PONEKAD..

Ko o cemu, Srbi o proviziji...
Nema to veze sa zivotom.
Hrvati su dobili po 2 evra nizu cenu zato sto imaju mogucnost da ogromne kolicine vakcine lageruju po propisu-temperatura, skladista itd...
Dobili su popust na tu ogromnu kolicinu jer tu ogromnu kolicinu mogu da lageruju i dalje distribuiraju po visoj ceni da bi zaradili.
:)
Ili mislis da su trebali da skrkaju kintu u skladista i ostalo i da nam daju po nabavnoj ceni?
Mi prosto nismo imali distributera koji bi bio prva ruka i kraj price.
:bye:
Odlicno! Hajde odmah svih 600000 za po 3 evra u hrvacku, i eto zaradice umesto da mu propadne % :whistling:

Konjska mast je nardoni izraz za FLOGOCID-antireumatsku mast na bazi borne kiseline i kiniofona + bakterijski lizati... sintetika uglavnom..
Bas i nije.
“Konjski melem”, “Sinedol” gel, “Tedonal kremu” i “Ben-Gay” sport – mast. Ovde sam ih poređao po subjektivnom osećaju od najslabijih ka najjačim.
Konjska mast je ustvari ihtiol-kamfor, koristi se za lecenje odredjenih promena na kozi, upale tetiva, zglobova, sinovija... Zovu ga konjska mast zato sto je nekada na kutijama ovog preparata bio nacrtan konj, znaci ne dobija se od konja ni od njegove posteljice (jer konj i nema posteljicu, ima je kobila:). Dobija se iz kamforovog drveta. U fizijatriji kamfor se koristi u vidu preparata Biofreeze koji moze biti u obliku gela (za utrljavanje, sonoforezu) ili spreja (ono sto prskaju fudbalerima na bolno mesto kada se "povrede" tokom utakmice).

Ljudi je zovu konjska jer je proizvodi veterinarski zavod iz zemuna i spada u lekove ad usum veterinarium.

FLOGOCID
antiflogistik
ad us. vet.

Upotrebljava se za lokalnu terapiju kod mnogih zapaljenja i infekcija kože i sluzokože.
Sastav: 1g masti sadrži:

sterilnog polivalentnog bakterijskog filtrata 500 mg
borne kiseline 10 mg
kiniofona(8-hidroksi-7-iodokinolin-5-sulfonska kis.) 0,5 mg

Dejstvo: Polivalentni bakterijski filtrat sadrži baktericidne materije, produkte metabolizma autolize bakterija: E. coli, B. pyocianeus, Streptococcus beta haemoliticus, Staphylococcus aureus i albus. Ove baktericidne materije u kombinaciji sa kiniofonom i antiseptikom, deluju antiflogistički, antibakterijski i antimikotički i u onim slučajevima kada se sa mnogim antibioticima širokog spektra ne postiže zadovoljavajući terapijski efekat.
Indikacije: Flogocid se upotrebljava za lokalnu terapiju kod mnogih zapaljenja kože i sluzokože, dekubitusa, inficiranih rana, opekotina, ozeblina, ulkusa, fistula, flegmona, panaricijuma, ekcema, mastitisa, limfadenitisa, gnojnih otitisa, gljivičnih infekcija kože.

Pozivam Vas na hitnu vakcinaciju protiv gripa H1N1.
Naime, još je ostalo samo 10-tak dana do isteka roka upotrebe za 600000 doza vakcine protiv boleštine koje je naše Ministarstvo zdravlja nabavilo po puno većim cenama od ostalih država.
Šteta bi bilo da propadnu.

хахахах...
Ево министар може да прими свих 600000 комада

FLOGOCID
antiflogistik
ad us. vet.

Upotrebljava se za lokalnu terapiju kod mnogih zapaljenja i infekcija kože i sluzokože.
Sastav: 1g masti sadrži:

sterilnog polivalentnog bakterijskog filtrata 500 mg
borne kiseline 10 mg
kiniofona(8-hidroksi-7-iodokinolin-5-sulfonska kis.) 0,5 mg

Dejstvo: Polivalentni bakterijski filtrat sadrži baktericidne materije, produkte metabolizma autolize bakterija: E. coli, B. pyocianeus, Streptococcus beta haemoliticus, Staphylococcus aureus i albus. Ove baktericidne materije u kombinaciji sa kiniofonom i antiseptikom, deluju antiflogistički, antibakterijski i antimikotički i u onim slučajevima kada se sa mnogim antibioticima širokog spektra ne postiže zadovoljavajući terapijski efekat.
Indikacije: Flogocid se upotrebljava za lokalnu terapiju kod mnogih zapaljenja kože i sluzokože, dekubitusa, inficiranih rana, opekotina, ozeblina, ulkusa, fistula, flegmona, panaricijuma, ekcema, mastitisa, limfadenitisa, gnojnih otitisa, gljivičnih infekcija kože.

I?
Sta ja rekoh gore?
To si iskopirao iz Press Online?
Ja sam samo reako kako se ljudi frljaju nazivima, konjska, kravlja...
kapish?
:)to je nebitno.
Ili ne verujes da ljudi ono sto je konjska mast nazovu kravlja i obrnuto?

Poslednja izmena:
Bas i nije.
“Konjski melem”, “Sinedol” gel, “Tedonal kremu” i “Ben-Gay” sport – mast. Ovde sam ih poređao po subjektivnom osećaju od najslabijih ka najjačim.
Konjska mast je ustvari ihtiol-kamfor, koristi se za lecenje odredjenih promena na kozi, upale tetiva, zglobova, sinovija... Zovu ga konjska mast zato sto je nekada na kutijama ovog preparata bio nacrtan konj, znaci ne dobija se od konja ni od njegove posteljice (jer konj i nema posteljicu, ima je kobila:). Dobija se iz kamforovog drveta. U fizijatriji kamfor se koristi u vidu preparata Biofreeze koji moze biti u obliku gela (za utrljavanje, sonoforezu) ili spreja (ono sto prskaju fudbalerima na bolno mesto kada se "povrede" tokom utakmice).

REKOH GORE:

Citaj sta sam napisao...
:)

nego,shta bi od one istrage belosvetskih lopurdi ko je organizovao svu tu prevaru oko vakcinacija
mi smo sitna riba ovo je bio jedan od najvecih lopovluka u svetu ikada zabelezenih
i nikom nishta,pojela maca

pa jednostavno....................kad je istraga dosla do pentagona...................tu odjednom prestaje. cak se insistira na sto hitnijem zaboravljanju tog slucaja..................inace ko je uporan i dalje cacka....sledi nato-bombardovanje.

nego,shta bi od one istrage belosvetskih lopurdi ko je organizovao svu tu prevaru oko vakcinacija
mi smo sitna riba ovo je bio jedan od najvecih lopovluka u svetu ikada zabelezenih
i nikom nishta,pojela maca
Sta se cudis kod njih uvek ide tako tresla se gora rodio se mis kovic pare otisle nekamo a niko nije odgovoran. Onaj miki mauz Tomica je trebao davno da da ostavku.

I?
Sta ja rekoh gore?
To si iskopirao iz Press Online?
Ja sam samo reako kako se ljudi frljaju nazivima, konjska, kravlja...
kapish?
:)to je nebitno.
Ili ne verujes da ljudi ono sto je konjska mast nazovu kravlja i obrnuto?
Pa vidis, ja barem priznajem da sam tragao za validnim dokazima za razliku od tebe. Ono sto si ti napisao blage veze nema sa pomenutom mascu.
E sad', ako je tebi bio izvor PRESS, onda mi je jasan razlog zbog koga si tako i nazvrljao gluposti. Razumes druze? ;)
P.S. Uostalom ovo i nije tema o tom proizvodu.

Back