Još samo 10 dana. Ne dozvolite da propadnu.

stoka balava prevarantska, djubrad pokvarena. a mesec dana pritvora za klinca koji popreko pogleda pandura. e sledeci put u "njihovom" beogradu kamen na kamenu nece ostati.

svi su mislili da se knjiga veliki brat odnosi na staljina i rusiju. ali, pisac je bio malo vise nego daleko vid, mislo je na ova globalisticka srandza. staljin je za ove maleni pionircic

Ali je velika.
Imam neke informacije o proviziji od 2 evra. Po pojedinačnoj dozi. Normalno, nisam u stanju da proverim, ali Hrvati su istu vakcinu platili 2 evra manje od nas.
Ne znam kolika je provizija za uništavanje vakcina sa isteklim rokom upotrebe,

Колико ја знам, 1,5 евра по килограму...:)

Pozivam Vas na hitnu vakcinaciju protiv gripa H1N1.
Naime, još je ostalo samo 10-tak dana do isteka roka upotrebe za 600000 doza vakcine protiv boleštine koje je naše Ministarstvo zdravlja nabavilo po puno većim cenama od ostalih država.
Šteta bi bilo da propadnu.

.gde su potencijalni redovi da pozurim da stanem medj prvih 135.000,jel ako naloze penzoshe oticice i po nekoliko doza za nedaj boze,mislim zbog pilece supe ako nishta.............

Ko o cemu, Srbi o proviziji...
:D
Nema to veze sa zivotom.
Hrvati su dobili po 2 evra nizu cenu zato sto imaju mogucnost da ogromne kolicine vakcine lageruju po propisu-temperatura, skladista itd...
Dobili su popust na tu ogromnu kolicinu jer tu ogromnu kolicinu mogu da lageruju i dalje distribuiraju po visoj ceni da bi zaradili.
:)
Ili mislis da su trebali da skrkaju kintu u skladista i ostalo i da nam daju po nabavnoj ceni?
Mi prosto nismo imali distributera koji bi bio prva ruka i kraj price.
:bye:

Pa ljudi su vec [poceli da se lece konjskom mascu npr., kao i veterinarskim mastima, koje su ispale kudikamo bolje od ovih "pomada".

A da ne pricam sto bapski recepti tu i tamo pomazu, svakako bolje od "alternativne" medicine kojih su pune apoteke (za mrsavljenje, za ostavljanje cigareta, za ovo, za ono.)

I da ne pricam o belom luku koji nas je "odrzao" za vreme gripa bolje nego Tomicine vakcine.

Pa ljudi su vec [poceli da se lece konjskom mascu npr., kao i veterinarskim mastima, koje su ispale kudikamo bolje od ovih "pomada".

A da ne pricam sto bapski recepti tu i tamo pomazu, svakako bolje od "alternativne" medicine kojih su pune apoteke (za mrsavljenje, za ostavljanje cigareta, za ovo, za ono.)

Konjska mast je nardoni izraz za FLOGOCID-antireumatsku mast na bazi borne kiseline i kiniofona + bakterijski lizati... sintetika uglavnom..

Back