Vec sam postavio jasno formulisana pitanja ...
Izbegao si i prevideo mnogo više argumenata koje sam ja tebi dao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec sam postavio jasno formulisana pitanja ...
Nisam stigao da ovo isto odgorovim na diskusimjama o zaveri jer sam bio na poslu, osim toga Svabovu ne vredi odgovarati jer on nije diskutant nego spamer koji svkodnevno najmanje15 postova izbacuje već 4 godine, samo na ovom forumu, a kaže da je aktivan i da na drugim. Poziva se na razum a meni to deluje kao prilično iracionalna potreba za oglašavanjem po svaku cenu. Što se vidi i po sadržaju njegovih diskusija. On uvek podrazumeva da niko nije išao u osnovnu školu pa sve alternativne poglede napada površnim školskim znanjem.
Piramide u Meksiku su daleko od piramida u Egiptu onoliko koliko su piramide u Egiptu daleko od piramida u Kambodži, a opet piramide u Kambodži su daleko od piramida u Meksiku onoliko koliko su daleko od piramida u Egiptu. Možeš proveriti pomoću razmernika na globusu.
Izbegao si i prevideo mnogo više argumenata koje sam ja tebi dao.
Nije me mrzelo da se malo potrudim i pokazem kako alternativce mrzi da uce, vec samo veruju.
Velika piramida (Egipat) - Piramida Sunca (Meksiko ): 12 342km
Velika piramida (Egipat) - Cambodia (Angkor Wat): 7 598km
Cambodia (Angkor Wat) - Piramida Sunca (Mexico): 15 460km
eto.....umesto citanja dejvida ajka, malo zdravog razuma - i rezultati su tu vrlo brzo....
Nije me mrzelo da se malo potrudim i pokazem kako alternativce mrzi da uce, vec samo veruju.
Velika piramida (Egipat) - Piramida Sunca (Meksiko ): 12 342km
Velika piramida (Egipat) - Cambodia (Angkor Wat): 7 598km
Cambodia (Angkor Wat) - Piramida Sunca (Mexico): 15 460km
eto.....umesto citanja dejvida ajka, malo zdravog razuma - i rezultati su tu vrlo brzo....
Nisam uopšte mislio na te piramide. Angkor Wat nije piramida.
Nisam uopšte mislio na te piramide. Angkor Wat nije piramida.
U Kambodži imaš kambodžanske piramide, a u Meksiku i Peruu ihaj koliko piramida, one su podjednako udaljene od velike egipatske piramide.
Ajde izračunaj razdaljinu od kineskih piramida do velike egipatske.
Ovaj tekst nije nista drugo nego polazak od teorija koje si ucio u osnovnoj skoli. Ok covek je sam i onda nas automatski sve asocira na jedno. A anomalije u tome zatvaras lose odradjenim objasnjenjima.
Vraticu se kasnije da ti dopunim tekst. Sad idem da spavam ali vraticu se.
To o udaljenostima jednostavno nije tačno.U Kambodži imaš kambodžanske piramide, a u Meksiku i Peruu ihaj koliko piramida, one su podjednako udaljene od velike egipatske piramide.
Egipat je pun alabastera al ne znam koja je njegova tvrdoca tako da ne mogu da tvrdim da li je sa njim vrsena obrada, meni deluje dosta tvrdokao alat nije koriscena bronza, vec jedan mineral tvrdji od granita.
WEISHAUPT:U Kambodži imaš kambodžanske piramide, a u Meksiku i Peruu ihaj koliko piramida, one su podjednako udaljene od velike egipatske piramide.
Ovo je stav jednog od učesnika diskusije koji samo malo kasnije, u istoj poruci, kaže sledeće:Sledis konvencionalnu nauku kao ovca, umesto da pogledas sve sto mozes, pa tek onda da sudis.
Hoćete li se vi, ljudi, konačno odlučiti da li vjerujete naučnicima ili im ne vjerujete. Naravno da vjerujete naučniku koji matematički dokazuje stepen razvijenosti neke drevne kulture. Dosad sam bio u ubjeđenju da se tom vrstom dokaza bave arheolozi. Matematika može štošta, ali ipak, postoje i druge nauke i stvari koje matematika ne može.West je podrzavao Francuskog naucnika R.A. Schwaller de Lubitcz-a koji je proucavao Luxor Temple 40 tih godina i nasao matematicki dokaz da
su rani Egipcani imali nauku koja je bila mnogo naprednija nego sto se misli.
Samo se govori??? Ne, ne govori se, već neko ko ima ime i prezime kaže tako. Zanima me kojim je on to metodama utvrdio starost tih pločica? Znamo (ili ne znamo) da ne priznajete savremene naučne metode datiranja starina. Znači, koriste se neke druge metode metode. Možda neko kucne nečim po pločici pa na osnovu tona računa starost. Otkud znam, možda izračuna i matematički, računajući odnos dijagonale i debljine pločice.Govori se da su ploce stare oko 38.000 godina. Dalje se kaze da je Thot nakon potopa Atlantide, osnovao koloniju u Egiptu. Izgradio je veliku piramidu u GIzi (koja se pogresno pripisuje Keopsu). U njoj je ostavio zapisanu drevnu mudrost i tajne Atlantide.