- Poruka
- 6.825
Nedaleko od Asuanske brane. To su najmanje piramide u Egiptu. I najstarije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem šta je smešno? U tom delu oko asuanske brane nalaze se piramide stare 38000 godina. Ja ne priznajem zvaničnu nauku i istoriju, niti bilo kakve zvanične verzije. Novi zavet bi recimo trebalo da ima između 35 i 60 jevanđelja a ne samo 4. To što je ostale iz Biblije izbacila katolička crkva, odnosno Vatikan, da bi sakrila Isusov brak i potomstvo sa Marijom Magdalenom za mene nema nikakav značaj. Zašto bi bilo kakva vatikanska cenzura važila za mene kao istraživača istine? Isto to važi i za istoriju.
Oni koji su te tako naučili o istoriji Egipta takođe tvrde da su piramide napravljene pomoću štapa i kanapa a ti sam možeš da vidiš da je to nemoguće. Ali ipak ne dovodiš u pitanje njihove zvanične verzije iako sam možeš da se uveriš da su nelogične ili u krajnjem vidu sumnjive.
Dakle, ipak je ovde psihologija na delu.
Da, ti koji su me to naucili su ponudili konkretne dokaze u vidu materjala, ikonografskih i arhitektonskih kanona, pisanih izvora itd...a ti koji su tebe naucili se nisu bavili psihologijom vec fantaziranjem...
Da posedujes znanje o Egiptu koje ja posedujem imao bi bolji uvid, nazalost takvo znanje nije dostupno svima...
Ajde, ja bas hocu to da proverim.
Moras samo da mi kazes koje tacno piramide i njihove lokacije.