Još malo levo, sad malo desno

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao hehe... ma da, i ovako i onako i trece i peto itd.. i uz muziku i bez muzike, i vanila i udaranje itd.

poenta: ako pitam jel voliš da me tuccaš i ako ćuti ja opet pitam, i ako ćuti ponovo ja kažem hej, govori mi. Nekako, davno je prošlo vreme da mogu da budem sa nekim ko je stidljiv i ko će da ćuti kao zaliven. To je glupo i nema smisla. Ko voli ok, ja ne.
Ma kapiram to, nego pitam za onaj momenat kad naleti onaj osecaj poplave.
Obicno se neki ljudi ucute, vidis da je se izgubila negde u svom svetu, posle svega toga i price i sljiskanja i ljubljenja i samo krene navala ili onaj tip: to to to ne staj sad, ne stajs amo tako ijaaoohuhuohohohoh ho

podsjeti me naslov na onomad rat u bosni kad je studentska brigada dosla na liniju, pa namjestala minobacac tako sto su ga pomicali malo lijevo malo desno po jedno 10m da mu ustimaju elevaciju, brzinu i daljinu..

tako i ovo, kad ona ko zastavnik naredi mali lijevo pa desno, kolko to malo?:mrgreen:

E sad...
na početku (kada sam bila mlada, neiskusna i sramežljiva..) sam pravila dramu kada on ide sa ortacima da igra fudbal, a ja mu šaljem "signale" da izgoreh i da mi treba da me tuc tuc i da mi matorci nisu kući.
Veće nekoliko godina u nazad nije mi frka da ga zovnem i kazem da ostavi sve i dođe da me malo "smiri"
mozda je to zrelost...

Pogledajte prilog 1327487

Njegov jezik kruži oko klitorisa kao pcelica, po celom intimnom području.. Međutim, nikako da pogodi mesto gde treba da sleti .

Sta raditi u tom slucaju ? Cutati i pustiti ga da se sam izbori ili mu pomoci ?
Muskarci, da li bi vas uvredilo ako bi vam draga rekla “malo levo, jossss malo..joss malkice .. ehh bravo”..:heart:

Повучеш га за десно ухо ако треба у лево да иде, или за лево ухо. Према потреби.

Back